Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba - 6 tema

QUOTE(gresimgy @ 2009 11 18, 11:12)
cia manau ir mane liecia, nes mazai rasau, nieks i mano klausimus neatsakineja, tai kaip rasyti?  verysad.gif  todel ir skaitineju, jus cia senbuves isisnekeje iki sielos gelmiu ir nelabai norite isitraukti nauju  g.gif  cia gal koki prisistatyma reikia daryti? ar ka  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif

i kokius klausimukus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gresimgy @ 2009 11 18, 12:12)
cia manau ir mane liecia, nes mazai rasau, nieks i mano klausimus neatsakineja, tai kaip rasyti?  verysad.gif  todel ir skaitineju, jus cia senbuves isisnekeje iki sielos gelmiu ir nelabai norite isitraukti nauju  g.gif  cia gal koki prisistatyma reikia daryti? ar ka  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif

g.gif nesitiki kad neatsakineja..gal staciokiskai klausiai kiek suprekinam kur imam prekes..aa reik pradet nuo garbe jazui kristui..esu tokia is ten ir ten biggrin.gif sveika prisijungusi 4u.gif stebet nereikia tai erzina dauguma,tiesiog bendravimas pades isiliet i musu seimyna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 11 18, 12:14)
i kokius klausimukus  ax.gif

cia ir anoj temoj klausiau, nieks i pokalbiu neisitraukia, dabar kazkas apie komisa kalbejo, gal tos neprisijunge kuriu klausiau g.gif ............
Atsakyti
Gerai judinu savo rūrą i parduotuvę,taip gera namie biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gresimgy @ 2009 11 18, 12:12)

O kaip tu manei, nereikia blink.gif Prašom tempti silkės, butelį, tortą ir keletą žvakučių bigsmile.gif
Tu klausk, kuri žinos atsakys, nes aš niekada neatsakinėju į tai ko nzn 4u.gif
Beje, nesam dar tokios susigyvenusios, pvz aš neprisime u dar pusę nikų ir kas iš kur, tad turiu kur dar temptis ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gresimgy @ 2009 11 18, 12:17)
cia ir anoj temoj klausiau, nieks i pokalbiu neisitraukia, dabar kazkas apie komisa kalbejo, gal tos neprisijunge kuriu klausiau  g.gif ............

tongue.gif garsiai sauk jei neatsiliepia..kas cia idritvailiokis..nematom kaip zmogus kalbina.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 18, 12:17)
g.gif nesitiki kad neatsakineja..gal staciokiskai klausiai kiek suprekinam kur imam prekes..aa reik pradet nuo garbe jazui kristui..esu tokia is ten ir ten  biggrin.gif sveika prisijungusi 4u.gif stebet nereikia tai erzina dauguma,tiesiog bendravimas pades isiliet i musu seimyna biggrin.gif

tai esu is kauno, turiu parduotuvyte bet ne kaune, va vakar suejo 9 menesiai kaip atidaryta smile.gif idomu kaip jus cia plepate,todel ir ilindau i sia temuke blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 11 18, 12:19)
O kaip tu manei, nereikia blink.gif  Prašom tempti silkės, butelį, tortą ir keletą žvakučių bigsmile.gif
Tu klausk, kuri žinos atsakys, nes aš niekada neatsakinėju į tai ko nzn 4u.gif
Beje, nesam dar tokios susigyvenusios, pvz aš neprisime u dar pusę nikų ir kas iš kur, tad turiu kur dar temptis ax.gif  biggrin.gif

bigsmile.gif mane atsimink ir pakaks lotuliukas.gif
Atsakyti
Arba gal klausi to apie ką buvo daug rašyta kalbėta...
Atsakyti
QUOTE(gresimgy @ 2009 11 18, 12:17)
cia ir anoj temoj klausiau, nieks i pokalbiu neisitraukia, dabar kazkas apie komisa kalbejo, gal tos neprisijunge kuriu klausiau  g.gif ............

apie komisų darbą nenutuokiu schmoll.gif O šiaip, kaip lasiukas minėjo, rašyk kas tokia, iš kur, kur planuoji prekiauti, įtrauksim į sąrašus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gresimgy @ 2009 11 18, 12:20)
tai esu is kauno, turiu parduotuvyte bet ne kaune, va vakar suejo 9 menesiai kaip atidaryta  smile.gif  idomu kaip jus cia plepate,todel ir ilindau i sia temuke  blush2.gif

bigsmile.gif 9 menesiai.. tongue.gif ti daba papasakok ka isgimdei per ta laika..nes mes cia dar tik nesiotojos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gresimgy @ 2009 11 18, 11:17)

jeigu apie komisa aš visiškai žalia tame reikale ax.gif

QUOTE(Emilyte @ 2009 11 18, 11:19)
Gerai judinu savo rūrą i parduotuvę,taip gera namie biggrin.gif

lotuliukas.gif o aš vis dar laukiu vyruko tai šiltai sėdžiu su kava ax.gif

QUOTE(ecka @ 2009 11 18, 11:19)
O kaip tu manei, nereikia blink.gif  Prašom tempti silkės, butelį, tortą ir keletą žvakučių bigsmile.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti