Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba - 6 tema

QUOTE(lasiukas @ 2009 11 18, 12:20)
bigsmile.gif mane atsimink ir pakaks lotuliukas.gif

kur ten tokios personos neatsiminsi laugh.gif Bendras vardas dauk ką reiškia lotuliukas.gif O dar nachalka, kokių reta laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 18, 12:22)
bigsmile.gif 9 menesiai.. tongue.gif ti daba papasakok ka isgimdei per ta laika..nes mes cia dar tik nesiotojos biggrin.gif

nu gerai, is tikruju labai idomiai gavosi pas mane as turiu kebabine, ir tokiame miestelyje nusiziurejau patalpas, ant staigio issinuomavau, norejau irengti kebabine, bet paskui paskaiciavau kiek man kainuos ir i nuomojamas patalpas kisti neapsimoka, tai per nakty galvojau ir sugalvojau, kad reikia skudurelius prekiauti, va taip po dviesu savaiciu atidariau parduotuve. o niekada net nesvajojau apie tai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 11 18, 12:23)
kur ten tokios personos neatsiminsi laugh.gif Bendras vardas dauk ką reiškia lotuliukas.gif  O dar nachalka, kokių reta laugh.gif

rolleyes.gif jo..bisk tokia stacioke..ale toks gyvenimas..ne as ax.gif biggrin.gif seip as geras vaikas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gresimgy @ 2009 11 18, 11:25)
nu gerai, is tikruju labai idomiai gavosi pas mane as turiu kebabine, ir tokiame miestelyje nusiziurejau patalpas, ant staigio issinuomavau, norejau irengti kebabine, bet paskui paskaiciavau kiek man kainuos ir i nuomojamas patalpas kisti neapsimoka, tai per nakty galvojau ir sugalvojau, kad reikia skudurelius prekiauti, va taip po dviesu savaiciu atidariau parduotuve. o niekada net nesvajojau apie tai lotuliukas.gif

va čia tai sugalvojai thumbup.gif
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 18, 11:33)
rolleyes.gif jo..bisk tokia stacioke..ale toks gyvenimas..ne as ax.gif  biggrin.gif seip as geras vaikas lotuliukas.gif

lotuliukas.gif aha kai miegi dantimis i siena tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 11 18, 12:35)
va čia tai sugalvojai  thumbup.gif
lotuliukas.gif  aha kai miegi dantimis i siena  tongue.gif

jo sugalvojau, man paprastai taip buna pirma padarau kas sauna i galva paskui galvoju kaip islipt g.gif tai uztat ir galvoju dabar apie komisa prie to pacio nes patalpos nemazos 80 kvadratu, tai sakau gal kuri jau dirbat ar zinot ka apie komisus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gresimgy @ 2009 11 18, 13:25)

o kodel dabar visos del to komiso tau raso, kad nieko neismano?? rolleyes.gif gal norejai ji daryt? ar tiesiog paklausei kazko vakar, nes apie juos buvo kalbama? g.gif
Papildyta:
as norejau komisa daryt mirksiukas.gif kazka biski zinau
Atsakyti
pradzia dienos visai nieko ax.gif
Atsakyti
Sveika prisijungus gresimgy 4u.gif Mergaites as noriu namo verysad.gif , na tiksliau i parduotuve biggrin.gif , nusibodo man cia darbe sedeti , visi pikti vaiksto, etatus mazina, valandas mazina verysad.gif Gerai kad pas mane mazai kas uzsuka, tai nors su jumis normaliai galiu papliurpt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 11 18, 12:48)
o kodel dabar visos del to komiso tau raso, kad nieko neismano?? rolleyes.gif  gal norejai ji daryt? ar tiesiog paklausei kazko vakar, nes apie juos buvo kalbama? g.gif
Papildyta:
as norejau komisa daryt mirksiukas.gif  kazka biski zinau

domiuosi ir galvoju prie to pacio atidaryti ir komisa, domejausi ir vmi ir interne ieskojau info, bet nelabai yra. roziu vmi pasake kaip susikursi taisykles taip ir dirbsi, o mes tik atvaziuosim patikrinti. o info kaip tvaringai vesti apskaita nepaaiskino verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(linalina644 @ 2009 11 18, 13:05)
Sveika prisijungus gresimgy  4u.gif  Mergaites as noriu namo  verysad.gif  , na tiksliau i parduotuve  biggrin.gif , nusibodo man cia darbe sedeti , visi pikti vaiksto, etatus mazina, valandas mazina  verysad.gif  Gerai kad pas mane mazai kas uzsuka, tai nors su jumis normaliai galiu papliurpt  lotuliukas.gif

linalina ax.gif is kokio miesto esi?
Atsakyti
QUOTE(gresimgy @ 2009 11 18, 14:07)
domiuosi ir galvoju prie to pacio atidaryti ir komisa, domejausi ir vmi ir interne ieskojau info, bet nelabai yra. roziu vmi pasake kaip susikursi taisykles taip ir dirbsi, o mes tik atvaziuosim patikrinti. o info kaip tvaringai vesti apskaita nepaaiskino  verysad.gif

kiek as susizinojau, tai kai sutarti pasirasai su zmogum, ten nurodai kokia dalis tenka tau. tai ir buna tavo uzdarbis. gali imti pinigus uz sutarti. o uz parduota preke musi kaina i kasa, zmogui duodi ceki. o ismokant pinigus uz ta parduota preke zmogui, kurio ta preke buvo, darai isemima ir rasai kasos islaidu orderi. zmogus turi pasirasyt kad gavo pinigus. tai va, tau tada reiketu vesti kasos zurnala ir gyventojo individualios veiklos pajamu-islaidu zurnala. tik nzn kaip kai kartu su devetais.. as ir taip norejau, bet kad nelabai galiu, nes sutartys terminuotos... vaikas daznai sirgt pradejo, o jo niekur palikt negaliu.. man daugiau bedu butu... reiktu tas sutartis pratesinet ir t.t.
Papildyta:
zodziu, butinos sutartys.... nieko sudetingo nera....kai gali normaliai dirbti...
Atsakyti
QUOTE(gresimgy @ 2009 11 18, 14:09)
domiuosi ir galvoju prie to pacio atidaryti ir komisa, domejausi ir vmi ir interne ieskojau info, bet nelabai yra. roziu vmi pasake kaip susikursi taisykles taip ir dirbsi, o mes tik atvaziuosim patikrinti. o info kaip tvaringai vesti apskaita nepaaiskino  verysad.gif
Papildyta:

linalina  ax.gif  is kokio miesto esi?

Kaišiadorys hi.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 11 18, 13:17)
kiek as susizinojau, tai kai sutarti pasirasai su zmogum, ten nurodai kokia dalis tenka tau. tai ir buna tavo uzdarbis. gali imti pinigus uz sutarti. o uz parduota preke musi kaina i kasa, zmogui duodi ceki. o ismokant pinigus uz ta parduota preke zmogui, kurio ta preke buvo, darai isemima ir rasai kasos islaidu orderi. zmogus turi pasirasyt kad gavo pinigus. tai va, tau tada reiketu vesti kasos zurnala ir gyventojo individualios veiklos pajamu-islaidu zurnala. tik nzn kaip kai kartu su devetais.. as ir taip norejau, bet kad nelabai galiu, nes sutartys terminuotos... vaikas daznai sirgt pradejo, o jo niekur palikt negaliu.. man daugiau bedu butu... reiktu tas sutartis pratesinet ir t.t.
Papildyta:
zodziu, butinos sutartys.... nieko sudetingo nera....kai gali normaliai dirbti...

tai su tais vaikuciais bisu, o pas mane dvynukai lotuliukas.gif tai kaip pradeda sirti tai vienas po kito, o idarbinti zmogu parduotuvej tai labai jau patikimo reikia, ir daug reikalu atriranda su visokiom istaigom.
Atsakyti