Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba - 6 tema

Nu negi taip baisiai gasdinom g.gif lotuliukas.gif
Oi su tom nuolaidom tai mane nervina truputį,atėjus viena moteriškė,pirko kai buvo nuolaidos,paklausė kada naujos prekytės,pasakiau,tai ji o tai kada tada bus vėl nuolaidos,vienu zodziu supratau kad ateis tik tada kai bus nuolaidos.
Papildyta:
Ne aš ne su palapine,aš parduotuvėj,bet jau kelintą kartą kai lietus lyja nuvažiuoju į darba,o niekas net pasižvalgyti neužeina.
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2009 11 18, 11:39)
Nu negi taip baisiai gasdinom g.gif  lotuliukas.gif
Oi su tom nuolaidom tai mane nervina truputį,atėjus viena moteriškė,pirko kai buvo nuolaidos,paklausė kada naujos prekytės,pasakiau,tai ji o tai kada tada bus vėl nuolaidos,vienu zodziu supratau kad ateis tik tada kai bus nuolaidos.
Papildyta:
Ne aš ne su palapine,aš parduotuvėj,bet jau kelintą kartą kai lietus lyja nuvažiuoju į darba,o niekas net pasižvalgyti neužeina.

aaaaa doh.gif biggrin.gif

Žiūriu daug skaitančių, manau dar daug kas galvoja, kad tai aukso kasyklos ir bando rinkti medžiagą kas, kur , kada.. ax.gif
Atsakyti
Na mane irgi nuolaidos biski nervina. Buna tokiu bobu ateina, kurios per dvi savaites nusiperka koki viena skuduriuka uz kelis litus ir vis klausineja kad nauju prekiu bus. O as sakau, kad pirkit daugiau, kuo daugiua pirksit tuo greiciau nauju bus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(linalina644 @ 2009 11 18, 12:41)
Na mane irgi nuolaidos biski nervina. Buna tokiu bobu ateina, kurios per dvi savaites nusiperka koki viena skuduriuka uz kelis litus ir vis klausineja kad nauju prekiu bus. O as sakau, kad pirkit daugiau, kuo daugiua pirksit tuo greiciau nauju bus  biggrin.gif

gresingy prisistatyk mirksiukas.gif jau seniai stebi mus, o nieko neparasai g.gif
Atsakyti
Tai va ateina pasižiūri,nuperka vieną skudurėlį ir klausia kada bus nauji,nors aš tik prieš porą dienų iškabinus naujus esu.
Papildyta:
o ko gi vilite ne darbe? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 11 18, 08:55)
Labas rytas,
kas galėtų vaizdžiai papasakot kaip iki Humanos nuvažiuot? Atsiverčiau Vilniaus žemėlapį tai ten net nėra Kirtimų gatvės,per mažas matyt,netilpo  doh.gif Reik gal ryt nulėkt  g.gif

op čia sunki misija prakeikė maniškis mane iki vietos lengvai nuvažiavom, nes vilniu pažista bet va ta humana tai taip pasislėpus doh.gif

QUOTE(Emilyte @ 2009 11 18, 09:39)
Ukmergėj jau mokyklos uždarytos dėl gripo epidemijos,nebevesiu jau rytoj vaiko į darželį,nes pati šeimininkė sakė kad grupėj yra sergančių,nesuprantu kaip galima leisti sergantį vaiką schmoll.gif  g.gif

aha jau r mokyklose karantinus skelbia doh.gif

QUOTE(Emilyte @ 2009 11 18, 10:48)

o ko gi  vilite ne darbe? g.gif

ale ot seklys morka tongue.gif
esmė tame vyras turguj o vaiku eturiu kur palikti, bučiau sesei nutempus ale per lietu nevesiu vaiku dar nepasveikusiu, tai va sėdžiu laukiu vyruko o tada pati i darba doh.gif be iš kitos pusės , jau žinau kad kai turgus tada prekyba doh.gif
Atsakyti
Ir dar kai tokie orai tai as jau pasimokiau jei lyja tai geriau namie tupėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2009 11 18, 10:59)
Ir dar kai tokie orai tai as jau pasimokiau jei lyja tai geriau namie tupėti smile.gif

tai va kad pirkėjai tokiu oru tik isisupa i skėčius ir lekia niekur nesidairydami doh.gif
Atsakyti
Oi mergaitės negaliu ką tik žiūrėjau laidos klausimėlis anonsą,klausia apie kiaulių gripą,tai viena moteriškė sako kas augina kiaules tai tas ir užsikrės,kas neaugina tas neužsikrės lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2009 11 18, 12:26)
Nu jo tau tai prastai,kai nėra kur vaiką palikti,o dar serga?

jau kaip ir sveikas... bet tik pirmad. daktare leido i darzeli...
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2009 11 18, 11:03)
Oi mergaitės negaliu ką tik žiūrėjau laidos klausimėlis anonsą,klausia apie kiaulių gripą,tai viena moteriškė sako kas augina kiaules tai tas ir užsikrės,kas neaugina tas neužsikrės  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif oi ten pažiūrėjus ta laida gali iki nukritimo prisijuokti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 11 18, 11:41)
aaaaa doh.gif  biggrin.gif

Žiūriu daug skaitančių, manau dar daug kas galvoja, kad tai aukso kasyklos ir bando rinkti medžiagą kas, kur , kada.. ax.gif

cia manau ir mane liecia, nes mazai rasau, nieks i mano klausimus neatsakineja, tai kaip rasyti? verysad.gif todel ir skaitineju, jus cia senbuves isisnekeje iki sielos gelmiu ir nelabai norite isitraukti nauju g.gif cia gal koki prisistatyma reikia daryti? ar ka drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba rytuka 4u.gif
as ir siandien nuolaidytes padsarysiu striukytem thumbup.gif bet dar ne vieno zmogiuko nebuvo ax.gif
Atsakyti