Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio m. kūdikėlių namams III

QUOTE(Mijux @ 2009 12 23, 11:05)
ziurek,tai paimkit manta ir is manes,Kriste zino kur gyvenu,nes man snd baba is kaimo atvaziavo,tai nespeju suktis ax.gif

galim paimt, tik dabar reikia laukt Kriistes ir suderint kada vaziuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Laila* @ 2009 12 23, 12:17)
galim paimt, tik dabar reikia laukt Kriistes ir suderint kada vaziuot  smile.gif

as iki pirmos busiu namie,o tada su baba leksiu,bet drabuzius galesiu pasiimt kartu,jei jus iki to laiko nepasirodysit ax.gif

jei ka,mano nr 8600 74000
Atsakyti
QUOTE(Mijux @ 2009 12 23, 11:19)
as iki pirmos busiu namie,o tada su baba leksiu,bet drabuzius galesiu pasiimt kartu,jei jus iki to laiko nepasirodysit ax.gif

jei ka,mano nr 8600 74000

ok mirksiukas.gif
Atsakyti
labas,su sventem visas 4u.gif

Kriate,laila-laukiu kitos savaites pasiulymo vykt pas mazuosius bigsmile.gif
Atsakyti
siandien maciu vaiku namu direktoriu,maximoj slave maziesiems dideliais maisais vaisius ax.gif

Kriste,laila.tai ryt aR PORYT LEKIAM PAS MAZIUKUS?
Atsakyti
QUOTE(Mijux @ 2009 12 27, 16:35)
siandien maciu vaiku namu direktoriu,maximoj slave maziesiems dideliais maisais vaisius ax.gif

Kriste,laila.tai ryt aR PORYT LEKIAM PAS MAZIUKUS?

jo, lekiam, tik laika visom reikia suderint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Laila* @ 2009 12 27, 18:18)
jo, lekiam, tik laika visom reikia suderint  ax.gif

tai pradedam,kryt ar poryt tau labiau tinka ir kelinta mazdaug valanda? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijux @ 2009 12 27, 18:41)
tai pradedam,kryt ar poryt tau labiau tinka ir kelinta mazdaug valanda? ax.gif

as prisiderinsiu bet kada laika, gal Kriiste tegu pasako kada jai tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Laila* @ 2009 12 27, 20:47)
as prisiderinsiu bet kada laika, gal Kriiste tegu pasako kada jai tinka  mirksiukas.gif

o man labiau tinka rytdienanuo kokios 10.30 arba po 14 val.per pietus ir taip ten negalim vaziuot,jei planuojam i grupe uzeit,nes ten pietu metas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijux @ 2009 12 27, 19:21)
o man labiau tinka rytdienanuo kokios 10.30 arba po 14 val.per pietus ir taip ten negalim vaziuot,jei planuojam i grupe uzeit,nes ten pietu metas ax.gif

Nu is principo man ner didelio skirtumo, tik is tevu parveziau 2 maisus rubu tik ka, ir siandien uzstaciau skalbykle perplaut juos, nu gal spes ryt nuo ryto isdziut - nu blogiausiu atveju kas neisdzius - kita kart nuvesiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 12 27, 22:23)
Nu is principo man ner didelio skirtumo, tik is tevu parveziau 2 maisus rubu tik ka, ir siandien uzstaciau skalbykle perplaut juos, nu gal spes ryt nuo ryto isdziut - nu blogiausiu atveju kas neisdzius - kita kart nuvesiu blush2.gif

tai tariam tada antradieniui,tik is ryto ar po pietu tau geriau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijux @ 2009 12 27, 20:39)
tai tariam tada antradieniui,tik is ryto ar po pietu tau geriau? ax.gif

jokio skirtumo - MB nedirba, tik noreciau i grupe uzsukt kokia - gavau maisa pirstiniu nauju - atidalinciau vaikuciams - dziaugsmo butu blush2.gif
Atsakyti