Sveikos mielosios.
Pagaliau as turiu rysi, be to turiu naujienu:
Svente kaiap ir planuota ivyks
SAUSIO 6 d. 10 val.. norintys dalyvauti siame mazame rengenyje prasome rinktis prie vaiku namu (Staniūnų g. 41, Panevėžys)
9:45 val. butu gerai kad dalyvautumete, nes susitariau su KTV Plius, jie ateis 10 val musu pafilmuoti.
deja su teatrais as uzsivelinau, bet manau artimiausioje ateityje bandysiu suarganizuoti maza pasirodyma.
del pinigu, kadangi neisgirdau nei vienos minties kur isleisti pinigus, isleisiu jas savo nuoziura. vakar buvau pas aukletojas ir pakalbejom ko reikia: tad vienai grupei uzpirksim konceliarines prekes siek tiek, dviem maziesiems grupems nupirkau jau knyguciu kurias vaikai gales patys skaityti, ir viena grupe labai prase kojiniu ir triusikeliu, tad treciadieni nueisiu i turgu nupirkti.
dar del vaisiu: ar kas dar ka nors nes ar as viena kepsiu? vaises geriau kad butu namines, na savu kepti, nes akcija susildykime vaiku namus, o naminis maistas labiau sildo sirdute, be to jie jo rietai gauna. butu gerai man zinoti ka ir kiek kas planuoja kepti.
del turimu daigtu: siandien darysiu inventorizacija ir sudesiu viskas pagal grupes, jei kazkas nori kazka savo atnesti ar nespejo man paduoti, tai galit atnesti i svente, nes jie paskui patys tarp grupiu pasimaino.
na berots viskas del sventes, jei ka klauskit.
dabar dar norejau kaip ir uzklausti/pasakyti. labai nemalonu buvo kalbeti su sekundes redakcija, nezinau kas ir nezinau kodel praeita savaite issikviete is ten zurnalista i vaiku namus, mat ten tipo svente, bet sake nieko ten nebuvo verto demesio kaip supratau is redaktores kalbos, liepe mums susiorganizuoti, todel is sekundes nebus zurnalisto. tai va prie ko as vedu, jei vykdoma akcija kazkokia, nebutinai kad ir mano organizuojama kodel prie jos neprisijungiat o darot na jovalina? ir patys vaiku namai jau painiojasi kas cia prie ko ir seip painiava. jei jums nereikia kad kazkas kazka organizuotu tai taip ir sakykit iskart. na man cia kazkaip keistai, as tik norejau pasakyti kad tai daryti negrazu. (tai neliecia tu zmoniu kurie cia neprieko, tiesiog nezinau kas tai, todel issakau tai viesai)