Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio m. kūdikėlių namams III

sveikos

noriu labai padekoti kas siandien su mumis buvo, na is forumo buvom tik as ir ingauk, aciu tau kad atejai, man drasiau buvo 4u.gif blush2.gif labai jaudinausi kazkodel blush2.gif

labai saunu kad viskas pavyko ir visiems labai patiko, manau artimiausiu metu bandysiu dar pora sumanymu igyvendinti, garsiai dabar nesakysiu blush2.gif

aciu visoms kurios prisidejote prie musu akcijos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

nezinau kada rodys mus per tv tiksliai nezinau, bet gal siandien per vakaro zinias per KTV plius 20:00 val bus. na bandysiu ziureti smile.gif

foto deja tik pas pavaduotoja, kai atsius keleta ikelsiu cia.

Atsakyti
nors renginyje ir nesudalyvavau blush-anim-cl.gif: bet taip ir nesupratau, koks tikslas buvo merginoms atskirai lėkti prieš tris dienas.
Atsakyti
as irg nesupratau, bet cia jau ju reikalas, gal joms taip patogiau, tiesiog pries pavaduotoja nesmagu, kaip ir vienas zmogus taresi ir cia atvazineja visi bet kada pries pat svente ir vis is ten pas, is supermamu. jovalas gaunasi. na jos ten peciais trauke, o as raudonavau del tokio neorganizotumo. nors prasiau, kalbejau juk. bet ai nieko svarbiausiai siandien buvo grazi svente, daug sypsenu matem ir laimingu veidu wub.gif wub.gif wub.gif o visa kita dabar jau nebesvarbu.
Atsakyti
jei cia apie mane,tai buvau ne pries 3 dienas,o gruodzio 29d.
nebutinai reikia svenciu laukti,kad aplankyti vaikus ax.gif as buvau su savo mazium ir nesupratau,kas cia blogai nei ka,tiesiog pavaduotojos uzklausiau kada yra ramybes metas ir kada galima su maziukais pabuti,tai ir nuvaziavom,nuvezem ir rubeliu ir nemazai batuku smile.gif nei afisavausi nei aiskinau,kad sventes atvaziuoju rengt,tiesiog vaziavau su jais pabut,o kad pavaduotoja kazka ne taip suprato,tai cia jau ne mano beda ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mijux: 06 sausio 2010 - 19:36
QUOTE(Karusia @ 2010 01 06, 18:52)
nors renginyje ir nesudalyvavau blush-anim-cl.gif: bet taip ir nesupratau, koks tikslas buvo merginoms atskirai lėkti prieš tris dienas.

koks tikslas?
aplankyt vaikucius - jei nusprendziau sikart nesidet prie akcijos, tai dar nereiskia kad neturiu teises ten nuvaziuot mirksiukas.gif - be to vaziavom su Mijux - ir tikrai niekam neprisistatinejom kad SM, akcija kazkokia ar siaip - tik uzklausem kur atiduot rubelius ir vaikus saldainiais pavaisinom - tai cia jau labai nusikaltom kazkam g.gif
Atsakyti
baikit, pyktis smile.gif reikia tik dziaugtis, kad turim ka vesti, kad turim ir noro pacios nuvaziuoti, ir koks skirtumas pavadinsim akcija ar atrkacija, ar vienos nuvaziuosim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2010 01 07, 09:02)
baikit, pyktis smile.gif reikia tik dziaugtis, kad turim ka vesti, kad turim ir noro pacios nuvaziuoti, ir koks skirtumas pavadinsim akcija ar atrkacija, ar vienos nuvaziuosim  mirksiukas.gif

oi, as be jokio pykcio - tik i klausimus atsakau mirksiukas.gif
Atsakyti
Klausykit, tai gal cia yra sudarytas zmoniu sarasas, kuriems galima vaikucius aplankyt g.gif Nebejuokinkit doh.gif Jei buciau galejus, tikrai su mielu noru ir as buciau nuvaziavus, bet deja neisejo. Greitu laiku ruosiuos ta padaryt ir aplankyt vaikucius ax.gif Manau tie vaikiukai tik apsidziaugia, kad kazkas juos aplanko, su jais pazaidzia ir koki viena kita skanumyna atnesa ax.gif
Atsakyti
Laila - kalba ne apie lankymą, kalba apie organizuotumą ir nežinau kokius motyvus - jeigu čia organizavosi, tai kam ko pritrūko, kad prisitatė atskirai už organizaciją, kveitėsi tuos nelemtus žurnalistus? g.gif o garsiai čia pareikšti negalima buvo?
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2010 01 07, 12:47)
Laila - kalba ne apie lankymą, kalba apie organizuotumą ir nežinau kokius motyvus - jeigu čia organizavosi, tai kam ko pritrūko, kad prisitatė atskirai už organizaciją, kveitėsi tuos nelemtus žurnalistus? g.gif o garsiai čia pareikšti negalima buvo?

tai manau pirma reiktu ivardint ta kazka prisitaciusi uz organizacija, nes dabar liko kaltos visos, kas ejo atskirai su savo motyvais - nu bent as jauciuos apkaltinta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2010 01 07, 13:47)
kveitėsi tuos nelemtus žurnalistus? g.gif

Cia didelis klausimas kas tuos zurnalistus kviete ir prisistatinejo uz organizatorius mastau.gif Kas buvo, sake ju nekviete, o nepagalvojat, kad cia galejo ne is SM g.gif
Atsakyti
Na, Neja@ sako, kad vaikų namuose prisistatė - iš supermamų 4u.gif

Kriiste - nekaltinu, tiesiog įdomiai man taip žiūrisi: organizuojamą dieną - nueina dvi organizatorės, prieš tai - kažkas iš to paties forumo, o vat garsiai prisipažinti arba kitaip organizuoti - nedrįsta. Vaikų darželis 4u.gif
Atsakyti