Įkraunama...
Įkraunama...

gimdžiau,bet deja leliuko neturiu

QUOTE(Bona -pari @ 2009 11 18, 15:55)
sveikute, dideliausia tau užuojauta console.gif tik niekaip nesuprantu kas blogo buvo tavo mažiukui kad reikėjo ji........... g.gif atsiprašau jei sunku neatskyk

vaikiukiui,buvo anencefalija tai yra besmegenyste kiek skaiciau ji retai pasitaiko,bet vat kaip buna verysad.gif istikruju kol neteko susidurti net nebuvau girdejusi apie toki baisu dalyka unsure.gif
Atsakyti
Labas,

As ir esu Angelelio mama.... laikykis mergyt...

O pabendrauti ateik cia: http://www.supermama...howtopic=513456 nors man atrodo jau buvo ideta tau si nuoroda... man atrodo yra tarpe musu viena m,amyte kuri turi Angeleli kuris turejo ta pacia liga kaip ir tavo... Lauksim taves ten 4u.gif
Atsakyti
stiprybes jumc
Atsakyti
Tikrai liudna istorija-stiprybes jum!
Atsakyti
Laikykis ir tikek, kad dabar jusu angelelis is dangaus saugos jus ir neleis, kad antra karta taip nutiktu.
Atsakyti
tikrai gaila, stiprybes tau 4u.gif
Atsakyti
Stiprybės... 4u.gif
Atsakyti
Net ir sunku surinkti zodzius, perskaicius tokia istorija. Tikiu, kad daug apie tai galvojate, mastote kas butu kitaip jeigu butu, ka reikejo ir ko nereikejo daryti. o daznai kazkas auksciau uz mus apsprendzia, kaip vyksta esminiai gyvenimo momentai. Esu ir as iskentejusi dideli skausma pries beveik 10 metu. Kad ir kaip tai skambetu, priemiau ji ir daug pasimokiau.
Tikiu, kad ateis ta diena, kai dziaugsites savo kudikeliu ir galvosite, kad viskas, kas vyksta gyvenime - vyksta ne veltui.
Stiprybes ir sveikatos. 4u.gif
Atsakyti
Labai uzjauciu jus console.gif Net apsizliumbiau beskaitydama cray.gif
Kartais buna labai liudnu ir nesekmingu dienu verysad.gif Bet viskas susitvarkys, svarbiausia tikekite. Stibrybes jums 4u.gif
Atsakyti
Labai liudna ir skausminga istorija verysad.gif ,linkiu nepaluzti ir tiketi ,kad ateity bus viskas gerai ir turesit taip trokstama vaikeli 4u.gif wub.gif !
Sekmes ir stiprybes!
Atsakyti
verysad.gif
nieko nedarysi toks gyvenimas...
Atsakyti
QUOTE(neringula @ 2009 11 20, 13:59)
Net ir sunku surinkti zodzius, perskaicius tokia istorija. Tikiu, kad daug apie tai galvojate, mastote kas butu kitaip jeigu butu, ka reikejo ir ko nereikejo daryti. o daznai kazkas auksciau uz mus apsprendzia, kaip vyksta esminiai gyvenimo momentai. Esu ir as iskentejusi dideli skausma pries beveik 10 metu. Kad ir kaip tai skambetu, priemiau ji ir daug pasimokiau.
Tikiu, kad ateis ta diena, kai dziaugsites savo kudikeliu ir galvosite, kad viskas, kas vyksta gyvenime - vyksta ne veltui.
Stiprybes ir sveikatos.  4u.gif

labai dekui uz palaikima 4u.gif labai norime vaikelio,kad jis padarytu musu gyvenima sviesesni,geresni rolleyes.gif tikiu,kad jei dabar pastociau butu to skausmo maziau,aisku jis niekada nedings visada liks mano ir vaikino sirdy... uzjauciu tave taip pat labai verysad.gif suprantu ka teko iskenteti verysad.gif bet zinai dabar ir as pasimokiau is visko smile.gif tiesiog kita karta rinksiuosi geresne gydytoja kuri suprastu kad ne visada pas visus vaikiukai sveiki gimsta!!!ir nebutu abejinga
Atsakyti