Įkraunama...
Įkraunama...

gimdžiau,bet deja leliuko neturiu

Stiprybes Tau console.gif skaudi ir labai liudna istorija verysad.gif verysad.gif Linkiu kad Tavo svajone del vaikuciu neuzilgo issipildytu wub.gif
Atsakyti
stiprybes tau, as zinau ka tai reiskia, nes man kudikelis mire per pati gymdyma, pilnai isnesiotas ir sveikas, tik virkstele uvo 2 kartus apsivijus verysad.gif
Atsakyti
nu bet gine fool.gif nejau sunku ta echo padaryt verysad.gif laikykis console.gif
Atsakyti
Palinkėsiu stiprybės ir tikėjimo,kad kitą kart bus viskas bus gerai 4u.gif
O,apie tą ginę geriau patylėsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra29 @ 2009 11 23, 23:38)
Palinkėsiu stiprybės ir tikėjimo,kad kitą kart bus viskas bus gerai 4u.gif
O,apie tą ginę geriau patylėsiu blush2.gif

dekui labai 4u.gif labai tikiuosi,kad kita karta tikrai viskas bus gerai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(alvyde @ 2009 11 23, 22:20)
nu bet gine fool.gif nejau sunku ta echo padaryt verysad.gif laikykis console.gif

na matyt buvo sunku schmoll.gif verysad.gif stengiuosi laikytis,aisku db siek tiek lengviau...bet vistiek skaudu,nes buvo pirmas nestumas ir taip gavosi ir dar tarytum specialiai turiu tiek pazistamu kurios buvo pastojusios beveik tokiu pat laiku kaip ir as...tik jos supuoja liaiukus o as ne... cray.gif
Atsakyti
Aciu tau, kad pasidalinai savo liudna istorija, bet pabaigei optimistine gaidele, saunuole thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indica @ 2009 11 25, 01:29)
Aciu tau, kad pasidalinai savo liudna istorija, bet pabaigei optimistine gaidele, saunuole thumbup.gif  4u.gif

smile.gif cia gal tokia pamokanti istorija,kad paneles nebutu tokios kvaileles kaip as buvau unsure.gif na gal as viena cia tokia unsure.gif
Atsakyti
Kuo nuoširdžiausei užjaučiu,nelinkėčiau to nei vienai patirti,turbūt nėra baisiau,kai prarandi vaikiuka,nors dar ir negimusi.Laikykitės,stiprybės ir nepraraskit vilties,viskas susitvarkys! Sekmės Jums abiems!
Atsakyti
uzjauciu verysad.gif .stiprybes
Atsakyti
stiprybės jums 4u.gif tikėkit, kad viskas dar priešaky ir turėsit dar savo leliuką mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
uzjauciu 4u.gif tikek, kad viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
na skaiciau sita liudna istorija ir pasiurpau , as esu ne Lietuvoje, o Norvegijoje cia pastojau atvaziavus tai cia ir pas daktarus nuejau , tai va pagal ju cia visus isitikinimus ir t.t. jie anksciau echo nedaro kaip tik 18 sav verysad.gif taigi as pati dar nez nieko nes man niekas nedare tos echo, bet va pries grystant i Lt dabar vaziuosiu daryt Ultra tai man atada bus kazkur 16 sav plius minus , tai kazkaip baisu pasidare kad nesulaukciau blogu naujienu verysad.gif unsure.gif
Atsakyti