Įkraunama...
Įkraunama...

gimdžiau,bet deja leliuko neturiu

QUOTE(Mimixa @ 2009 11 26, 00:17)
stiprybės jums 4u.gif  tikėkit, kad viskas dar priešaky ir turėsit dar savo leliuką mirksiukas.gif  4u.gif

dekui 4u.gif labai to laukiu,bet deja dar iki to pastojimo reikia nemaza kelia praeiti verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Užuojauta 4u.gif bet mažiukai sugrįžta, todlė stiprybės ir kantrybės 4u.gif
Atsakyti
4u.gif stiprybes tau. Tai kas musu nenuzudo, padaro stipresniais....
Atsakyti
Stiprybes ir tikejimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liolia79 @ 2009 11 18, 01:32)
Stiprybes tau 4u.gif Nu bet ta gine ir gluse - gi visada pirma echo daro 12 sav....
Linkiu dideles sekmes ateity pastojant ir isnesiojant leliuka 4u.gif Tikekit, kad viskas bus gerai mirksiukas.gif
Labai sup[rantu tave, nes as tokia paranoike per nestuma buvau - pergyvenau, o jei tas bus, o jei tas... juk tas gali but negerai, ar tas... Aciu Dievui, kad viskas gerai.
Tikek ir labai norek thumbup.gif

deja tikrai ne visur daro 12 sav. nes tikrai daug kur echoskopija 19 sav, ir 32sav. bet kartais ir tos nebedaro. as asmeniskai einu visur karingai, ir reikalauju, jei man neramu... ax.gif nes gydytojam TU tik dar viena nestuke.gif , bet tau nestuke.gif yra labai svarbus, ir reikia nebijot klaust, ikyret, reikalaut mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieska240 @ 2009 11 29, 21:13)
na skaiciau sita liudna istorija ir pasiurpau , as esu ne Lietuvoje, o Norvegijoje cia pastojau atvaziavus tai cia ir pas daktarus nuejau , tai va pagal ju cia visus isitikinimus ir t.t. jie anksciau echo nedaro kaip tik 18 sav  verysad.gif  taigi  as pati dar nez nieko nes man niekas nedare tos echo, bet va pries grystant i Lt dabar vaziuosiu daryt Ultra tai man atada bus kazkur 16 sav plius minus , tai kazkaip baisu pasidare kad nesulaukciau blogu naujienu  verysad.gif  unsure.gif

na ziurek prasyk kad darytu ziutbut unsure.gif tai as kvaila nieko nzn nesupratau unsure.gif
Atsakyti
Skaitau tavąjį skausmą, ir vėl pro ašaras regiu savąjį. Ta pati istorija, tokia pati pabaiga... Išgyvenau viską prieš 13 metų. Laukiau stebuklo, kaip ir tu. Tuomet tik 24 sav. pirmą kartą buvo atlikta echoskopija... Po jos sekė Antakalnio klinikos, gydytojų griežtas verdiktas, skausmingos 2 parų kančios, ir begalinė tuštuma... Guodžiaus tuo, kad kentėjau kartu su Angeliuku, kad mūsų amžinojo atsiskyrimo laiką buvau sąmoninga...
Šiandien esu laiminga 2 vaikų mama (jaunėlei dar tik 2 sav.). Dėl tokios skaudžios patirties, per abu nėštumus išgyvenau beprotiškas baimes, tačiau jas visada stengdavausi slopinti ginės žodžiais: "Bomba į tą pačią vietą nekrenta".
Būk stipri. Ir neprarask vilties.
Ir dar - planuodama turėti vaikelį iš anksto pradėk gerti folinę rūgštį.Būtent jos stygius ir yra dažniausia šio apsigimimo priežastis. 4u.gif
Atsakyti
Stiprybes ir istvermes. Baisu, kai moterys turi patirti tokius baisumus verysad.gif
O tokias gines kaip si, tai aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(karusele @ 2009 12 02, 21:53)
Stiprybes ir istvermes. Baisu, kai moterys turi patirti tokius baisumus verysad.gif
O tokias gines kaip si, tai aggressive.gif

tai jau tikrai verysad.gif
Atsakyti
Gaila, kad tokia pabaiga verysad.gif Užjaučiu jus ir linkiu stiprybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monika 22 @ 2009 12 16, 02:21)
Gaila, kad tokia pabaiga verysad.gif Užjaučiu jus ir linkiu stiprybės 4u.gif

dekoju verysad.gif
Atsakyti
Ultragarsinis tyrimas turi būti atliekas 18-20 ir 32 antra savaite pagal SAM patvirtintus teisės aktus. Taigi ginekologė klaidos nepadarė. Deja, kartais nelaimė atsitinka ir niekam nepadarius klaidų.

nesciuju patikra

12 savaitę gali būt atliekama ultragarsinė patikra, nes tuo laikotarpiu jautriai nustatomi kai kurie sindromai (pvz.: Dauno). Bet ji nėra visuotinai rekomenduojama.
Atsakyti