nors esu labai jauna, tačiau manau, kad patirties turiu nemažai. anksčiau į santykius žiūrėdavau kiek lengvabūdiškai, nes maniau, kad pora tai tiesiog būučiniai, pasimatymai ir daug dėmesio. tačiau su dabartiniu vaikinu supratau, kokios vertybės antrojoje pusėje yra svarbios. tai žmogus, kuris supranta tavo mintis žodžius ir poelgius. jis turi toleruoti viską apie tave, kiekvieną mažiausią smnulkmeną jis turi mėgti, kad ir tarkim celiulitą

:lol
be to tau su juo turi būti saugu, turi jausti, kad jis tavimi rūpinasi ir gali pasiaukoti dėl tavęs. tau negėda su juo pasirodyti prieš "gatvėje". tu pati nešioji savyje tokį jausmą, net nežinau, kaip tiksliai jį apibūdinti, bet maždayug, kad nepakeistum jo į nieką, kad gali viską atiduoti, kad būtum laiminga su juo. ir dar pagalvoti apie tai ar jis yra šeimos žmogus, ar sugebėtų auginti vaikus. ir dar svarbu, kad visą laiką tarp jūsų būtų aistros kibirkštėlės. kad visą laiką apie JĮ pagalvojus šiurpuliukas nubėgtų per visą kūną.
štai kas yra svarbu. aš nesirinkau savo dabartinio vaikino, tiesioig jį pamačius ir su juo pabendravus supratome, kad mes nuo šiol galime gezistuoti tik kartu. man jame viskas patinka, aš jį myliu net tada, kai jis pyksta ant manęs. tiesiog jį myliu.