Įkraunama...
Įkraunama...

Pagal ką renkatės vaikiną/vyrą?

QUOTE(pasislėpkim @ 2010 07 15, 19:38)
Nes aš kai įsimyliu, tai patiriu visus nemalonius jausmus biggrin.gif  ir gėdos jausmą ir nejaukumą ir nedrąsumą, kažkaip iš to noro įtikti jau taip gaunasi.

O iš malonių jausmų ką patiri įsimylėjus?
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 07 16, 07:34)
O iš malonių jausmų ką patiri įsimylėjus?

Jaučiuosi pakylėta, laiminga, geros nuotaikos.
Atsakyti
QUOTE(Burberry* @ 2010 07 12, 20:07)
Visada žiūriu į akis, jos niekad nemeluoja, bet aš dažnai pastebiu, kad mane traukia į mane panašūs vyrai. Kad ir dabartinis vaikinas. Mus daug kas giminėm laiko.  lotuliukas.gif

Pas amne irgi zinok taip pat, su pirmu irgi giminem laike, su kitu nelabai, o su vienu irgi sake kad labai panasus, o paskutinis pazistamas tai man paciai atrode is veido kaip mano tevas smile.gif))
Atsakyti
Manau, svarbu nenumoti ranka į neigiamus dalykus, kurie dabar atrodo menkučiai ir "gal išnyks" arba "netrukdys". O būna, kad jie išsipučia iki dramblio dydžio arba "mutuoja" dar į blogesnę pusę ir tada galvoji, kur buvo galva, kad visa tai matei, bet numojai ranka biggrin.gif
Atsakyti
nors esu labai jauna, tačiau manau, kad patirties turiu nemažai. anksčiau į santykius žiūrėdavau kiek lengvabūdiškai, nes maniau, kad pora tai tiesiog būučiniai, pasimatymai ir daug dėmesio. tačiau su dabartiniu vaikinu supratau, kokios vertybės antrojoje pusėje yra svarbios. tai žmogus, kuris supranta tavo mintis žodžius ir poelgius. jis turi toleruoti viską apie tave, kiekvieną mažiausią smnulkmeną jis turi mėgti, kad ir tarkim celiulitą biggrin.gif :lol
be to tau su juo turi būti saugu, turi jausti, kad jis tavimi rūpinasi ir gali pasiaukoti dėl tavęs. tau negėda su juo pasirodyti prieš "gatvėje". tu pati nešioji savyje tokį jausmą, net nežinau, kaip tiksliai jį apibūdinti, bet maždayug, kad nepakeistum jo į nieką, kad gali viską atiduoti, kad būtum laiminga su juo. ir dar pagalvoti apie tai ar jis yra šeimos žmogus, ar sugebėtų auginti vaikus. ir dar svarbu, kad visą laiką tarp jūsų būtų aistros kibirkštėlės. kad visą laiką apie JĮ pagalvojus šiurpuliukas nubėgtų per visą kūną.
štai kas yra svarbu. aš nesirinkau savo dabartinio vaikino, tiesioig jį pamačius ir su juo pabendravus supratome, kad mes nuo šiol galime gezistuoti tik kartu. man jame viskas patinka, aš jį myliu net tada, kai jis pyksta ant manęs. tiesiog jį myliu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Monee @ 2010 08 30, 20:45)
nors esu labai jauna, tačiau manau, kad patirties turiu nemažai.
(...)
tai žmogus, kuris supranta tavo mintis žodžius ir poelgius. jis turi toleruoti viską apie tave, kiekvieną mažiausią smnulkmeną jis turi mėgti
(...)
ir dar svarbu, kad visą laiką tarp jūsų būtų aistros kibirkštėlės. kad visą laiką apie JĮ pagalvojus šiurpuliukas nubėgtų per visą kūną.
(...)
mes nuo šiol galime gezistuoti tik kartu. man jame viskas patinka

Oi mergyt, kiek daug nusivylimų dar Tavęs laukia...
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 08 30, 21:04)
Oi mergyt, kiek daug nusivylimų dar Tavęs laukia...

na nežianu ar laukia daug nusivylimų, kažkodėl nemanau, nes būtent, kai požiūris buvo visai kitoks, sulaukdavau žymiai daugiau nemalonių akimirkų: barnių, priekaištų ir t.t. o dabar viskas klostosi labai puikiai, aišku be barnių neapsieiname, tačiau jie būna trumpalaikiai ir butiniai. gyvenant kartu neišsvengiami dalykai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monee @ 2010 08 30, 21:15)
na nežianu ar laukia daug nusivylimų, kažkodėl nemanau, nes būtent, kai požiūris buvo visai kitoks, sulaukdavau žymiai daugiau nemalonių akimirkų: barnių, priekaištų ir t.t. o dabar viskas klostosi labai puikiai, aišku be barnių neapsieiname, tačiau jie būna trumpalaikiai ir butiniai. gyvenant kartu neišsvengiami dalykai. smile.gif

Būtų keista, jei puikiai nesiklostytų riožinio įsimylėjimo stadijoje. 4u.gif Bet su laiku suprasi, kad vienas kito minčių vis dėlto neskaitote, buvimas kartu toli gražu nėra visos egzistencijos šiame pasaulyje ašis, o ir aistra nekibirkščiuoja vienodai metų metus.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 08 30, 21:51)
Būtų keista, jei puikiai nesiklostytų riožinio įsimylėjimo stadijoje. 4u.gif Bet su laiku suprasi, kad vienas kito minčių vis dėlto neskaitote, buvimas kartu toli gražu nėra visos egzistencijos šiame pasaulyje ašis, o ir aistra nekibirkščiuoja vienodai metų metus.

na nežianu ar tai rožinė ar nerožinė stadija, bet esame laimingi ir vis dažniau mąstome apie dar rimtesnius santykius, o kiek ta rožinė stadija tęsiasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monee @ 2010 08 30, 21:15)

Kai man buvo 18, mąsčiau panašiai. Vis dėlto, kiek tada buvo to jaunatviško idealizmo biggrin.gif Su metais viskas keičiasi. Nors ir dabar esu dar jauna, bet jau nebegalvoju, kad nėra kur tobulėti, kad esu patyrusi ir viską išmananti, kartais net nebežinau, kas, po velnių, santykiuose svarbiausia biggrin.gif Žodžiu, kuo daugiau nugyveni, tuo labiau supranti, kiek dar visko nežinai.
Atsakyti
atsakant i temos klausima, noreciau pasakyti, kad tikriausiai nera konkreciu kriteriju pagal kuriuos galima issirinkti sau artima zmogu. ji sutinki ir tiek blush2.gif pvz. as kazkada seniau savo vaikino ideala (tiksliau isvaizda) nupasakodavau visiskai kitaip nei atrodo mano antroji puse. ji sutikusi supratau, kad tai yra toks zmogus, kuris man tinkamas visomis prasmemis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 08 30, 21:51)
Bet su laiku suprasi, kad vienas kito minčių vis dėlto neskaitote, buvimas kartu toli gražu nėra visos egzistencijos šiame pasaulyje ašis, o ir aistra nekibirkščiuoja vienodai metų metus.

drinks_cheers.gif tikrai taip. ir tikrai nebus taip, kad tavyje kitam zmogui viskas bus idealu, tiek tau tame zmoguje. kiekvienas turi trukumu, kiekvienas turi ismokt taikytis prie viens kito.
Atsakyti