Įkraunama...
Įkraunama...

Pagal ką renkatės vaikiną/vyrą?

QUOTE(Neatrastoji @ 2010 02 23, 19:58)
vyrą renkuosi pagal atsakingumą bendravimą

Galite plačiau paaiškinti ką tai reiškia, atsakingumą bendravimą
Atsakyti
Merginos, ar kreipiat dėmėsi, ant kokio automobilio atvažiavo? Ar būna geru vaikinu vairuojančiu netvarkingus automobilius? Kas koki patirti turėjot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zanuda @ 2010 02 23, 19:02)
Merginos, ar kreipiat dėmėsi, ant kokio automobilio atvažiavo? Ar būna geru vaikinu vairuojančiu netvarkingus automobilius? Kas koki patirti turėjot? smile.gif

o prie ko automobilis ir ji vairuojantis zmogus?? smile.gif o tai jei peskom ateeis-netiktu?? g.gif man smagiau jei peskom ateitu, juk dabar nesalta lauke, visai nieko ir prasieit butu 4u.gif as turiu vaikina, tai jo automobiliai tvarkingi, nes maniski sakyciau toks pedantiskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zanuda @ 2010 02 23, 21:02)

Man svarbiausia, kad atvažiuotų ANT dviračio. Iškart aišku, kad sportiškas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zanuda @ 2010 02 23, 20:02)

Aš turėjau tokį mechaniką iš serviso, tai žinok kiekvieną kartą vis su kitokiu atvažiuodavo, ir tvarkingų, ir netvarkingų pasitaikydavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arven @ 2009 12 09, 23:12)
Viena mokytoja dave patarima, kad pries renkantis reikia pamatyt vyra trijose situacijose: nuoga, girta ir su vaiku (cia atskirai, o ne viskas vienu metu, jei ka).

Čia gili mintis
Atsakyti
pagal savijauta, bunant su juo smile.gif pagal tai, kaip laisvai jautiesi, kiek gali buti savimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arven @ 2009 12 09, 22:12)
Viena mokytoja dave patarima, kad pries renkantis reikia pamatyt vyra trijose situacijose: nuoga, girta ir su vaiku (cia atskirai, o ne viskas vienu metu, jei ka).

Superinis patarimas thumbup.gif
Niekad nekreipiau demesio i tai kaip vyras elgesi su vaikais, kol nepagimdziau wub.gif
Dabar visos drauges pavydi, kai mato kad tevas su vaiku praleidzia tiek pat laiko kiek ir mama. Ir man lengviau, kai bet kokia minute galiu palikti vaika patikimuose rankuose nebijodama uz vaiko sauguma cool.gif
Atsakyti
QUOTE(zanuda @ 2010 02 23, 20:02)

Vienas draugas yra pasakęs - atvažiuok prie merginų būrelio su liuks mašinyte, tai nė nepastebės kad kaliošai šūdini (tikrąja to žodžio prasme) biggrin.gif

Rinkimosi nėra - arba limpa, arba ne. Prie visokių pričindalų galima prisitaikyti ir visos taikomės. Čia dauguma labai postringauja kad ojojoj man tokio nereikia, aš tokį mečiau, aš niekad nesitaikyčiau prie tokio - įdomu kokios gi jūs pačios jau karalaitės nepriekaištingos doh.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Atsakymas i komentarus: pvz (tikras), 25 metu mergina renkasi sau vyra, sioki, toki, anoki, sitas per prastas, tas ruko, tas neissilavines, sitas netaip ziuri ir pan. Pati su magistru, iesko vyro su dviem aukstaisiais. Pati neisvaizdi, stacioke. Rezultas: prie butelio isaiskejo, kad ji dar nekalta. Moralas

Kaip mano mociute pasake, renkasi, renkasi, o is viso bliudo issirenka kiaules uodega.

Autorei : i ka demesi kreipti? I SAVE. Buni su juo, paziurek i veidrodi. Jei tavo akys ziba, jautiesi moterimi su tuo vyru, tai TAS.

Atsakyti
Dar norejau pasakyti: mes kiekviena esame skirtinga is skirtingos aplinkos su skirtingomis vertybemis. Net jei jos tos pacios, ju supratimas kitas. Taigi, vienos pasakymas, kad vaikinas turi buti kulturingas, vienai reiks kalba be keiksmazodziu, kitai neatsikalbinejima pries vyresnius ir pan. Kitos supratimu - gerai vairuojantis gali reiksti, kad lengvai laviruojantis miesto kamsciuose, o dar kitos - nepadares nei vienos avarijos.
Noriu pasakyti, kad nera vieno apibrezimo, i ka kreipti demesi. Reiktu atsisesti ir pagalvoti, ka mergina labiausiai vertina, kas jai svarbu, ir kad nesikirstu su vaikino poziuriu i tai. Griztu prie pirmos minties: atsakyti sau, kas vercia ja jaustis moterimi. O tai ir butu prieritetas renkantis busima vyra 4u.gif
Atsakyti
as nesirinkau, tiesiog sutikau zmogu (tuo metu buvom tik pazistami su savo antromis pusemis) ir kas kart bendraujant(susitikdavom kone kas diena) vis pamatydavau koks tas zmogus siltas, pastabus, jautrus, kilnus, geranoriskas ir t.t. galeciau mineti ir mineti...kazkada senai pasakiau jam, kad tavo merginai pasiseke, kad turi toki nuostabu zmogu salia...tuomet jis neatsake nieko, tik nusisypsojo... man atrodo vyra rinktis reikia pagal tai ko tau paciai reikia-truksta. tuo metu man truko viso to ka sis zmogus turejo... ir praejus ne vieneriems draugystes ir santuokos metams su juo, as galiu tik pakartoti, kad tavo zmonai pasiseke jog turi toki nuostabu zmogu salia, svarbu moketi vertinti ir matyti, kad del taves stengiasi. O as labai branginu ir vertinu tai ka turiu smile.gif
aisku nera idealiu zmoniu, taip juk nebutu idomu gyventi, taciau cia jau kiekvieno asmeninis reikalas... mano atveju geroji puse blogaja atsveria simteriopai smile.gif
Atsakyti