tik tolerantiska ir protinga

Svarbiausia protingas ir kulturingas. Visa kita atleidziama/istaisoma

As greitai supratau, kad tai mano zmogus. Jau pirmaji pasimatyma mes visiskai atsipalaidavom ir jautemes savimi vienas prie kito. Tiesiog sutapo poziuris i ateiti, seimynini gyvenima. Sutapo interesai, buvo idomu klausytis jo istoriju, jam manuju. Uzbaiginejom vienas kito sakinius
Taip yra ir iki siol

Man bendravimas tikriausiai pirmoje vietoje
po to wiskas paeiliui
jei nesirisa kalba toliau jos tikrai nebus

QUOTE(simkuniukai @ 2010 12 01, 11:56)
Man bendravimas tikriausiai pirmoje vietoje
po to wiskas paeiliui
jei nesirisa kalba toliau jos tikrai nebus 

QUOTE(KlausykŠirdies @ 2009 12 24, 16:18)
Ar zinai, kad pagal vairavimo stiliu ir kokybe daug galima pasakyti apie zmogu? Vairavimas daug atskleidzia - intelekta, vidine kultura, temperamenta, elgesi lovoje.... na ko gero praktiskai viska apie zmogu..... 

Taip pat apie žmogų daug ką pasako jo valgymo maniera. Net gi sakoma kaip valgo, taip ir mylisi. Seniau ūkininkas prieš samdydamas berną pasisodindavo ir žiūrėdavo kaip valgo. Jei išprakaituodavo bevalgydamas, reiškia silpnos sveikatos, didelis darbininkas nebus.
O šiaip reikia ilgiau padraugauti, pabūti įvairiose situacijose, tada pasąmonė padarys paskaičiavimus. O iš tikro, kai nežinai kurį rinktis, reiškia nemyli nei vieno, nei kito. Meilė vis tik pirmas dalykas, nes bendrai gyvenant iškils tokių menkniekių, kuriuos toleruosi tik mylėdama. Ir tuoktis reikia pilnai subrendus, pačiai žinant ko nori, nes kas vienai patinka, kitai gali atrodyti kaip yda.
Rinkausi pagal protą
Neapsirikau.

Pirmiausiai turi mane myleti. Tada paeiliui: gerumas (malonus, mandagus, myli vaikus, gyvunus), protas, grozis, perspektyvumas, pinigine padetis, seima, draugai.
Nesirinkau
pagal kažkokius išvaizdos kriterijus - mėlynakis, aukštas blondinas ar pan.
Tiesiog nutiko taip, kad sutikau berniuką, kuris mane pakerėjo savo gerumu, nuoširdumu, mandagumu ir kitomis savybėmis. Laikui bėgant nebegalėjau be jo gyventi. Vat ir tiek
Išvaizda ir piniginės storis buvo nebesvarbu, nors iki tol sakydavau, kad su tokiu, kuris neturi buto - nesusitikinėčiau
Draugė iki šiol mano, kad mano planai to berniuko atžvilgiu jokie dėl jo piniginės storio
atseit, neturi naujausio modelio auto tai jau vsio, ne lygis jai
na, ir man

Tiesiog nutiko taip, kad sutikau berniuką, kuris mane pakerėjo savo gerumu, nuoširdumu, mandagumu ir kitomis savybėmis. Laikui bėgant nebegalėjau be jo gyventi. Vat ir tiek

Išvaizda ir piniginės storis buvo nebesvarbu, nors iki tol sakydavau, kad su tokiu, kuris neturi buto - nesusitikinėčiau

Draugė iki šiol mano, kad mano planai to berniuko atžvilgiu jokie dėl jo piniginės storio