Įkraunama...
Įkraunama...

Pagal ką renkatės vaikiną/vyrą?

tik tolerantiska ir protinga smile.gif
Atsakyti
tik i issilavinusi vyra, kulturinga, pagarbu
Atsakyti
Svarbiausia protingas ir kulturingas. Visa kita atleidziama/istaisoma tongue.gif
Atsakyti
As greitai supratau, kad tai mano zmogus. Jau pirmaji pasimatyma mes visiskai atsipalaidavom ir jautemes savimi vienas prie kito. Tiesiog sutapo poziuris i ateiti, seimynini gyvenima. Sutapo interesai, buvo idomu klausytis jo istoriju, jam manuju. Uzbaiginejom vienas kito sakinius smile.gif Taip yra ir iki siol smile.gif
Atsakyti
Man bendravimas tikriausiai pirmoje vietoje smile.gif po to wiskas paeiliui smile.gif jei nesirisa kalba toliau jos tikrai nebus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simkuniukai @ 2010 12 01, 11:56)
Man bendravimas tikriausiai pirmoje vietoje  smile.gif po  to wiskas paeiliui smile.gif jei nesirisa kalba toliau jos tikrai nebus smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(KlausykŠirdies @ 2009 12 24, 16:18)
Ar zinai, kad pagal vairavimo stiliu ir kokybe daug galima pasakyti apie zmogu? Vairavimas daug atskleidzia - intelekta, vidine kultura, temperamenta, elgesi lovoje.... na ko gero praktiskai viska apie zmogu..... 4u.gif

Taip pat apie žmogų daug ką pasako jo valgymo maniera. Net gi sakoma kaip valgo, taip ir mylisi. Seniau ūkininkas prieš samdydamas berną pasisodindavo ir žiūrėdavo kaip valgo. Jei išprakaituodavo bevalgydamas, reiškia silpnos sveikatos, didelis darbininkas nebus.
O šiaip reikia ilgiau padraugauti, pabūti įvairiose situacijose, tada pasąmonė padarys paskaičiavimus. O iš tikro, kai nežinai kurį rinktis, reiškia nemyli nei vieno, nei kito. Meilė vis tik pirmas dalykas, nes bendrai gyvenant iškils tokių menkniekių, kuriuos toleruosi tik mylėdama. Ir tuoktis reikia pilnai subrendus, pačiai žinant ko nori, nes kas vienai patinka, kitai gali atrodyti kaip yda.
Atsakyti
Rinkausi pagal protą smile.gif Neapsirikau.
Atsakyti
Pirmiausiai turi mane myleti. Tada paeiliui: gerumas (malonus, mandagus, myli vaikus, gyvunus), protas, grozis, perspektyvumas, pinigine padetis, seima, draugai.
Atsakyti
Nesirinkau biggrin.gif pagal kažkokius išvaizdos kriterijus - mėlynakis, aukštas blondinas ar pan.
Tiesiog nutiko taip, kad sutikau berniuką, kuris mane pakerėjo savo gerumu, nuoširdumu, mandagumu ir kitomis savybėmis. Laikui bėgant nebegalėjau be jo gyventi. Vat ir tiek ax.gif
Išvaizda ir piniginės storis buvo nebesvarbu, nors iki tol sakydavau, kad su tokiu, kuris neturi buto - nesusitikinėčiau schmoll.gif
Draugė iki šiol mano, kad mano planai to berniuko atžvilgiu jokie dėl jo piniginės storio lotuliukas.gif atseit, neturi naujausio modelio auto tai jau vsio, ne lygis jai schmoll.gif na, ir man lotuliukas.gif
Atsakyti
Manau jei abejojat kurį pasirinkt, nemylit nei vieno. Manau nereiktų rinktis nei vieno. Reikia palaukti, kol sutiksit tą, dėl kurio neabejosit.
Atsakyti
Kad būtų kultūringas, protingas, įdomus, sąžiningas, atjautus..... ir svarbiausia abipusis supratimas ir jautrumas vienas kito atžvilgiu. Žodžiu, kad nebūtų vienas egoistas, o kitas super super egoistas lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O jei kyla klausimas kurį iš dviejų pasirinkti, tai rinkitės - trečią. Neapsiriksit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gebe: 10 sausio 2011 - 23:31