Įkraunama...
Įkraunama...

Pagal ką renkatės vaikiną/vyrą?

QUOTE(Klemensas @ 2009 12 10, 17:55)
Siaubas, moterys, as pakraupes ir priblokstas... Jau ir seniau is keliu asmenu buvau girdejes, kad miesto merginos renkasi vyrus saltai viska apskaiciuodamos, ivertindamos. Tik galvojau, kad tai nesveiku galvu vaizduotes vaisius. Joo... dabar matau. Dievuliau mano, negi jum ir vyrai tai tik eilinio didesnio pirkinio rinkimasis bei apziura supermarketo lentynose? Ir kaip jus galite po to varyti ant vyru, an tu "grubiu ir netasytu kuiliu", katrie rinkdamiesi antrasias puses vadovaujasi daug labiau naturalesniais, gamtos padiktuotais jausmais. Tikrai, uzmusa jusu PRAGMATISKUMAS. Nesuprantu, kam dar mazoms mergaitems sekamos pasakos apie du zmones ir gimstancia tarp ju meile. Taip... tai tik pasakos.
Dabar matau. Aciu dievui, kad nesu nei gabus, nei juokdarys, nei turtingas ir niekas manes nevertins, neapkalbes ir nesirinks kaip kokio mulo turguj. O siaip tai labai geras tas jusu forumas cia. Akis atidaro ir praplecia. O buciau gyvenes iliuzijomis. Naivuolis...

Tai dar susiraskite temą apie moteris, kurios yra homoseksualios, ir nuspręskite, kad visos tokios... doh.gif Tikrai, kad naivuolis esate, jei manote, kad visos moterys vienodos ir renkasi vyrus tik iš praktiškų sumetimų.
Atsakyti
QUOTE(Klemensas @ 2009 12 10, 18:55)
Siaubas, moterys, as pakraupes ir priblokstas... Jau ir seniau is keliu asmenu buvau girdejes, kad miesto merginos renkasi vyrus saltai viska apskaiciuodamos, ivertindamos. Tik galvojau, kad tai nesveiku galvu vaizduotes vaisius. Joo... dabar matau. Dievuliau mano, negi jum ir vyrai tai tik eilinio didesnio pirkinio rinkimasis bei apziura supermarketo lentynose? Ir kaip jus galite po to varyti ant vyru, an tu "grubiu ir netasytu kuiliu", katrie rinkdamiesi antrasias puses vadovaujasi daug labiau naturalesniais, gamtos padiktuotais jausmais. Tikrai, uzmusa jusu PRAGMATISKUMAS. Nesuprantu, kam dar mazoms mergaitems sekamos pasakos apie du zmones ir gimstancia tarp ju meile. Taip... tai tik pasakos.
Dabar matau. Aciu dievui, kad nesu nei gabus, nei juokdarys, nei turtingas ir niekas manes nevertins, neapkalbes ir nesirinks kaip kokio mulo turguj. O siaip tai labai geras tas jusu forumas cia. Akis atidaro ir praplecia. O buciau gyvenes iliuzijomis. Naivuolis...

nori ar nenori - bet ir tu rinksies, ir tave rinksis, nes kai is tukstancio merginu atkreipsi demesi ta vienintele - del ko taip atsitiks? kad jinai patrauks ir suzaves tave arba savo isvaizda ar budo savybem, ar dar kazkuo kitu. juk neimsi kurti savo gyvenimo su pirma sutikta moterimi? ir tai irgi yra pasirinkimas? ir ka, tada nebesiskaito kad tai yra pasirinkimas? duok dieve kad nereiketu su tuo pasirinkimu is arti susidurti - rinktis is dvieju, ar suabejoti savo jausmais.. o gyvenimas ilgas..
ir perskaicius dar karta tema kazkaip nepamaciau kur jau cia ats pragmatiskumas taip akis bado? atvirksciai apie drugelius sirdies pasirinkima ir jausmus kalbama.
Atsakyti
QUOTE(meravigliosa @ 2009 12 10, 22:22)
nori ar nenori - bet ir tu rinksies, ir tave rinksis, nes kai is tukstancio merginu atkreipsi demesi ta vienintele - del ko taip atsitiks? kad jinai patrauks ir suzaves tave arba savo isvaizda ar budo savybem, ar dar kazkuo kitu. juk neimsi kurti savo gyvenimo su pirma sutikta moterimi? ir tai irgi yra pasirinkimas? ir ka, tada nebesiskaito kad tai yra pasirinkimas? duok dieve kad nereiketu su tuo pasirinkimu is arti susidurti - rinktis is dvieju, ar suabejoti savo jausmais.. o gyvenimas ilgas..
ir perskaicius dar karta tema kazkaip nepamaciau kur jau cia ats pragmatiskumas taip akis bado? atvirksciai apie drugelius sirdies pasirinkima ir jausmus kalbama.

As irgi perskaiciau viska, deja. Net stebiuosi jusu izvalga... Aha, cia tik apie jausmus kalbama doh.gif
O manes nesirinks NIEKAS. Nes neturiu cia auksciau isvardytu ypatybiu. Taigi, ims arba ne (jei ims tai bus apsiribota tik jausmu, o ne pragmatiniais isskaiciavimais).
O as pats galeciau rinktis tik tokiu atveju, jei niekad neateitu tas gamtos sukurtas jausmas. Nors paskaicius si topika ir pasidarius atatinkamas isvadas, gal ir tikrai nieko butu kokia turtinga didziakrute blondine vesti, katros tevai meleonieriai, o seneliai airisku kaboku tinklo savininkai... O jetau - jau pradejau kaip moteriske galvoti... Gal tai uzkreciama?
Atsakyti
QUOTE(Klemensas @ 2009 12 10, 22:51)
As irgi perskaiciau viska, deja. Net stebiuosi jusu izvalga... Aha, cia tik apie jausmus kalbama  doh.gif
O manes nesirinks NIEKAS. Nes neturiu cia auksciau isvardytu ypatybiu. Taigi, ims arba ne (jei ims tai bus apsiribota tik jausmu, o ne pragmatiniais isskaiciavimais).
O as pats galeciau rinktis tik tokiu atveju, jei niekad neateitu tas gamtos sukurtas jausmas. Nors paskaicius si topika ir pasidarius atatinkamas isvadas, gal ir tikrai nieko butu kokia turtinga didziakrute blondine vesti, katros tevai meleonieriai, o seneliai airisku kaboku tinklo savininkai... O jetau - jau pradejau kaip moteriske galvoti... Gal tai uzkreciama?

kur tiek materialumo izvelget pasisakymuose auksciau? doh.gif
ir is kur atsiranda jausmas kitam zmogui: ar del to kad zmogus apskritai yra? ar del to koks jis yra?
Atsakyti
Neverta ginčytis - kiek žmonių ,tiek nuomonių wink.gif Iš dalies visi renkasi : vieni renkas pagal išvaizdą,kiti niekada neims bukos gražuolės,vien todėl,kad ji graži wink.gif Man asmeniškai nėra svarbūs paviršutiniai dalykai,pirmoj vietoj iškeliu dvasinius dalykus.Nuo vaikystės buvau susikūrus modelį idealaus vaikino,bet.. Tik neseniai supratau,kad kvaila žmones rinktis pagal kvailus nusistatytus standartus .Mano gyvenime tų "idealiųjų" buvo ne vienas,ir ne du ,bet mane sužavėdavo ne pastarieji,o visiškos priešingybės susikurtam modeliui wink.gif Tad tai tik dar kartą patvirtina,kad rinkis nesirinkęs,bet širdžiai neįsakysi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2009 12 10, 18:41)
as paprasciausiai isimylejau, taip ir pasirinkau smile.gif Jei tau kyla toks klausimas KURI RINKTIS ... gal nesirink nei vieno

drinks_cheers.gif Sutinku visu 100 procentu.
Atsakyti
Buvau pernai ir aš tokioje situacijoje wink.gif Nutraukiau santykius bet kokius su abiem,ir nepasigailejau,nes po kelių mėnesių sutikau tą,dėl kurio nereikėjo net galvoti wink.gif Patikėk,tau neskirta nei su vienu būt ir nei su vienu nebūtum laiminga wink.gif
Atsakyti
Aš irgi dabar susimasčiau, kaip pasirinkau savąjį .. rolleyes.gif bet nieko tikslaus nepamenu, prabuvom kažkurį tai laiką kartu, pažinom dar artimiau vienas kitą, prisirišom vienas prie kito, įsimylėjom .. wub.gif wub.gif ir šiandien dėkoju Dievui, kad aš jį turiu, kad ir kaip jis kartais mane nervintų, ar rodytų savo ragiukus, myliu jį už tai, koks jis yra, ir mylėsiu tol, kol tik galėsiu .. blush2.gif wub.gif wub.gif ne pasirinkime esmė, palauk tada to, su kuriuo pabuvus pajausi kažką gero viduj .. 4u.gif
Atsakyti
Sunkiau, kai dviems jauti panasius jausmus, su abiejais jautiesi gerai, abieju gebejimas suprasti, bendravimas su seima ir kt dalykai panasus, nes butent tokie patinka. Kartais pagalvoju, kad kaip ir su esamu vyru, taip ir su tuo kitu buciau sukurusi grazia seima. O pasirinkimui itaka padare pirmojo beprotiskas atkaklumas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo te verde: 21 gruodžio 2009 - 12:23
QUOTE(Kernel @ 2009 11 18, 01:41)
Sveikos moteriskes,
Na gal kai kam tema atrodys kvailoka... Nes sakysit, gi rinkis ta kuri myli, ta ko tau reikia... na bukit geros, nerasykit sito,  as ta ir pati zinau,man svarbu kiti dalykai,
Man siuo metu  reikia rinktis, nes yra pora vyruku, kurie abu lb rimtai su  nori su manim buti, issirinkt sunku, nes atrodo, tiek vienas, tiek kitas geras variantas, bet bijau suklyst. Na tiesiog noriu labiau gal patyriusiu merginu nuomones, i ka labiausiai reikia atkreipti demesi renkantis zmogu visam gyvenimui, nes man butent tokio reikia..
Pagal ka jus rinkotes, i ka labiausiai atkreipete demesi, i ka neatkreipete, nors gal but reikejo, kokiu klaidu pridarete,,, na man idomu viskas ka galit pasakyt is savo ir ne savo patirties

Klausyk sirdies. Tik tiek. Visa kita savaime susidelios. Tiesa dar galeciau pridurti - rinkis ta, su kuriuo gali buti savimi, kuris ikvepia gyventi, myleti ir kazko siekti...., optimistiskai pats ziuri i gyvenima ir nemato neissprendziamu problemu.... Visa tai nepamaisys ateity....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolanta036: 21 gruodžio 2009 - 15:10
QUOTE(jolanta036 @ 2009 12 21, 15:07)
Klausyk sirdies. Tik tiek. Visa kita savaime susidelios. Tiesa dar galeciau pridurti - rinkis ta, su kuriuo gali buti savimi, kuris ikvepia gyventi, myleti ir kazko siekti...., optimistiskai pats ziuri i gyvenima ir nemato neissprendziamu problemu.... Visa tai nepamaisys ateity....

Geras patarimas, teisingas thumb_yello.gif
Atsakyti
neteko man rinktis, jis atejo, pamate, uzkariavo. as buvau bejege ka nors keisti...
Atsakyti