na as renkuosi pagal daug kriteriju. siaip esu dar palyginus jauna, bet turiu visa kruva reikalavimu. isvaizda man nera labai svarbi, isskyrus viena dalyka - jis turi buti aukstas, uz mane aukstesnis.
toliau ziuriu ar issilavines.
nepatinka rukantys, geriantys, daznai baliavojantys - tokius atmetu.
noriu, kad JIS butu pakankamai ramus ir rimtas, nes pati nesu vakareliu liute. turi rimtai ziuret i gyvenima, turet tikslu. turi turet humoro jausma
turi buti atsidaves ir mylintis, nesavanaudis. turi turet savo nuomone, palik man truputi laisves, nemegstu istizusiu ir perdetai pavydziu bei kontroliuojanciu.
dar nemegstu mamyciuku. man vaikinas turi but savarankiskas, moket savim pasirupint - skalbt, lygint, pasigamint valgyt taip pat.
nepatinka karstakosiai. taip pat manau pakankamai svarbu paziuret, kokioj seimoj vaikinas uzauges - kaip bendrauja su tevais, kaip jo tevai bendrauja tarpusavy. svarbu, kaip tas zmogus elgiasi su kitais, kadangi po kazkiek laiko jis elgsis taip pat ir su tavimi.
taip pat turi buti saziningas ir nebijot priimt atsakomybes. siaip svarbiausia, kad iseitu susisneket, suprastume vienas kita, kad moketu konstruktyviai spresti tarpusavio bei asmenines problemas. na cia dar galima butu rasyt ir rasyt, bet mazdaug toki paveiksla turiu galvoj