Įkraunama...
Įkraunama...

Pagal ką renkatės vaikiną/vyrą?

Bravo, moterys, bravo thumbup.gif Kuo toliau, tuo idomiau skaityti. Tik jokiu budu mano komentaru nepriimkite kaip provokacijos. Jusu visu noru komplekto issipildymas labai realus hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Klemensas @ 2009 12 26, 22:12)
Bravo, moterys, bravo  thumbup.gif  Kuo toliau, tuo idomiau skaityti. Tik jokiu budu mano komentaru nepriimkite kaip provokacijos. Jusu visu noru komplekto issipildymas labai realus  hihihi.gif

Nagi nagi... ir kas cia dabar do saipymasis? Kur argumentai? Skaityti mes visi mokame.... g.gif
Atsakyti
na as renkuosi pagal daug kriteriju. siaip esu dar palyginus jauna, bet turiu visa kruva reikalavimu. isvaizda man nera labai svarbi, isskyrus viena dalyka - jis turi buti aukstas, uz mane aukstesnis.
toliau ziuriu ar issilavines.
nepatinka rukantys, geriantys, daznai baliavojantys - tokius atmetu.
noriu, kad JIS butu pakankamai ramus ir rimtas, nes pati nesu vakareliu liute. turi rimtai ziuret i gyvenima, turet tikslu. turi turet humoro jausma smile.gif
turi buti atsidaves ir mylintis, nesavanaudis. turi turet savo nuomone, palik man truputi laisves, nemegstu istizusiu ir perdetai pavydziu bei kontroliuojanciu.
dar nemegstu mamyciuku. man vaikinas turi but savarankiskas, moket savim pasirupint - skalbt, lygint, pasigamint valgyt taip pat.
nepatinka karstakosiai. taip pat manau pakankamai svarbu paziuret, kokioj seimoj vaikinas uzauges - kaip bendrauja su tevais, kaip jo tevai bendrauja tarpusavy. svarbu, kaip tas zmogus elgiasi su kitais, kadangi po kazkiek laiko jis elgsis taip pat ir su tavimi.
taip pat turi buti saziningas ir nebijot priimt atsakomybes. siaip svarbiausia, kad iseitu susisneket, suprastume vienas kita, kad moketu konstruktyviai spresti tarpusavio bei asmenines problemas. na cia dar galima butu rasyt ir rasyt, bet mazdaug toki paveiksla turiu galvoj smile.gif
Atsakyti
turiu ir as kazkoki paveiksla nusipiesusi sau, bet..... deja sirdziai neisakysi - zmogus gali visus kriterijus atikti, o nelimpa nors tu ka..... ir staiga pamatai akis, zvilgsni, judesius, sypsena, isgirsti balsa ir supranti - amen. Po to i visa kita pasigilinsi, bet tuo metu jauti, kad lyg is menulio nukrito tas, kuris tuo metu tau labiausiai reikalingas. Tiesiog jauti. Sirdimi. Kunu(nereikia painioti su geismu!). Visa esybe..... Ir pamirsti visus paveikslus.... Taigi... g.gif
Atsakyti
svarbiausiai, kad sutaptu poziuriai i daugeli dalyku, kad gyvenime ziuretumet ta pacia kryptim. Kad nebutu kaip toje pasakecioje kur lydeka, vezys ir dar kazkas vezima i skirtingas puses tampe:) Pabandyk pamodeliuoti ivairias situacijas ir nuspet kaip kuris kada pasielgs. O kaip cia kazkas rase, del vaiku, tai ne visai teisinga, nes maniskis svetimu vaiku visiskai nemylejo, o del savo kraustosi is proto.
O teisingiausia rinktis ne ta kuri gali salia pakesti, o ta be kurio neistvertum nei dienos blush2.gif
Atsakyti
Turi būti šiuolaikiškas, bet šiek tiek konservatorius - praleisti moterį, asistuoti jai.. bent minimaliai. Turi būti savarankiškas, dirbti, mokytis, o ne š malti.. ax.gif Jei vairuoja - pliusas. Užteko man jau tokių gyvenančių su mama, nedirbančių ir be teisių, nes jam mat jų nereikia. doh.gif
turi būti intelektualus, išsilavinęs. Jei už mane protingesnis - labai gerai. Netinginys. Išvaizda nėra labai svarbu. Na ir aišku nebūti nususėliu lovoje blush2.gif
Atsakyti
Sudėčiau beveik visus Maserati, Malenos ir Amellie bei April_March reikalavius į krūvą. Gal rūkymą toleruočiau... Dar man labai svarbi vyro išvaizda. Jei jis nesiekia bent 180 ir nesveria bent 95kg, jis iš viso ne vyras, tiesiog nupiepėlis ax.gif Žinoma, tuos kilogramus ne lašiniai sudaryti turėtų...
Bet jei net visus tuos reikalavimus atitinkantis vyras netraukia manęs fiziškai - nežiūrėsiu į jį net jei tai būtų vienintelis vyras pasaulyje. Jo žvilgsnis turi mane ištirpdyti, jo prisilietimas turi pakirsti man kelius... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Valkiria @ 2009 12 27, 15:56)
Jo žvilgsnis turi mane ištirpdyti, jo prisilietimas turi pakirsti man kelius...  rolleyes.gif

Va va, apie ka as ir sakiau... bigsmile.gif Vienas zvilgsnis gali kalnus nuversti... mirksiukas.gif Kai pasneku su vyrais, dauguma nesupranta ko as noriu, pagal ka renkuosi zmones sau i partnerius ar draugus, galvoja, kad yra kruva reikalavimu, esu labai isranki.... O as nieko nesakau, tiesiog pakeliu ranka ir parodau i ta vieta, kur yra sirdis. Tik tiek....
Atsakyti
Jus tikrai renkates ne pagal pinigine, isvaizda ar kitus "parametrus".. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Klemensas @ 2009 12 26, 22:12)
Bravo, moterys, bravo  thumbup.gif  Kuo toliau, tuo idomiau skaityti. Tik jokiu budu mano komentaru nepriimkite kaip provokacijos. Jusu visu noru komplekto issipildymas labai realus  hihihi.gif

nu jau biggrin.gif dar pasakyk, kad yra atsakingu vyru ir parodyk man toki ir as plausiu tau indus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(poulius @ 2009 12 27, 17:32)
Jus tikrai renkates ne pagal pinigine, isvaizda ar kitus "parametrus".. smile.gif

O jūs, tamstele? Puolat ant pirmos pasitaikiusios? Nė kiek nesirinkdamas, nepagalvodamas ir nevertindamas?
Atsakyti
QUOTE(Valkiria @ 2009 12 27, 23:39)
O jūs, tamstele? Puolat ant pirmos pasitaikiusios? Nė kiek nesirinkdamas, nepagalvodamas ir nevertindamas?

Vat butent! Vyrai kaltina mus isrankumu, o kai paciu paklausi ar eina i lova su kiekviena, atsako, kad aisku ne! doh.gif biggrin.gif
Atsakyti