Įkraunama...
Įkraunama...

Pagal ką renkatės vaikiną/vyrą?

QUOTE(jolanta036 @ 2009 12 27, 21:53)
Vat butent! Vyrai kaltina mus isrankumu, o kai paciu paklausi ar eina i lova su kiekviena, atsako, kad aisku ne! doh.gif  biggrin.gif

Arba nesirenka. Pridaro vaikų bet kam, veda o paskui visą gyvenimą ėda, mol aš toks geras tavęs nepalikau su vaiku, o tu tokia ir anokia, atrodai ne taip, kaip man norisi, elgiesi irgi ne taip, vaikus aukėji netinkamai, laiku šlepečių nepaduodi, drįsti turėti nuomonę nesutampančią su mano ir t.t., ir pan.
Va todėl ir renkuosi. Renkuosi, kad galėčiau būti su žmogum, kuris priims mane tokią, kokia esu, nesistengs pakeisti. Renkuosi tokį,kuris turės privalumus,kuriuos aš vertinu labiausiai, turės trūkumus,kuriuoss galiu toleruoti ir neturės ydų,kurių pakęsti negaliu. Renkuosi dar ir tam, kad per neapgalvotą žingsnį nepadaryčiau daugybės žmonių nelaimingų: savęs ir savo vaikų,savo vyro, mūsų abiejų tėvų. O jei atsitiks taip, kad savo svajonių vyro nesutiksiu - gyvensiu viena. Nes manau, kad vienai būti geriau, nei su bet kuo.
Atsakyti
kriterijus vienas yra, kad tau patiktu, o paskui jau analizuoji vyra, ko tau reik, aks gerai kas begerai ir t.t wink.gif
Atsakyti
Manieji kriterijai:
* Visu pirma kad butu patraukli isvaizda (man patraukli,o ne mano draugem ar mamai)
* Kad gerbtu moteri (jokio smurto,izeidinejimu,zeminimo ir pns)
* Kad butu geras lovoj
* Kad neturetu zalingu iprociu
* Darbstus,mylintis,seimyniskas,neislepintas

Man asmeniskai sitie dalykai pagrindiniai ;> Ir dziaugiuosi,kad mano artimas zmogus butent toks ir yra
Atsakyti
Patinka ar nepatinka vyras/moteris dazniausiai nera logiskas pasirinkimas.
Kai zinai kur ka kaip apdaryti, kur ka padidinti, pamazinti, kaip ir kada pasakyti, ka izinai kada ir kur reikia paspausti tada savo galimybes gali padidinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BrandNewSmile @ 2009 12 29, 20:11)
Manieji kriterijai:
* Visu pirma kad butu patraukli isvaizda (man patraukli,o ne mano draugem ar mamai)
* Kad gerbtu moteri (jokio smurto,izeidinejimu,zeminimo ir pns)
* Kad butu geras lovoj
* Kad neturetu zalingu iprociu
* Darbstus,mylintis,seimyniskas,neislepintas

na, praktiskai mano kriterijai tokie pat...
dar prideciau:
*gera humoro jausma, kad prajuokintu, kai nera nuotaikos...
*kad butu vyriskas visoms prasmėm ir kad jausciaus uz jo saugi kaip uz muro sienos...
Atsakyti
drinks_cheers.gif taip,humoro jausmas tai cia tikrai svarbus dalykas,nes sunku bendraut su zmogum kuris jo neturi.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(BrandNewSmile @ 2009 12 29, 18:11)
Manieji kriterijai:

anot mano močiutės, geram vyrui grožio nereikia - bele dailesnis už velnią ir gerai smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif Nu nebereikalo anot mociutes.Na nezinau,bent jau mane jo isvaizda turetu traukt.Aisku tobulybiu nera,bet bent akys ar sypsena mane turetu zavet.Nes kad ir koks vaikinas butu geras,nuostabus ir t.t jei jau isvaizda netraukia jis max galetu buti man draugas
Atsakyti
viena mano drauge sake, kad vyra reikia isbandyt ivairiose neiprastose situacijose, kaip jis elgiasi tarkim kai yra ipykes, kai girtas, kai kriine situacija ir pan. tada isryskeja tokie bruozai,kuriu nesimato kasdieniniame gyvenime ar bent jau tol kol jis stengiasi patikti merginai.
Atsakyti
Aš tai manau, kad žmogus yra arba priimtinas, arba ne.
Gal turi erzinančių savybių, bet su jomis gali susitaikyti ir priprasti.
O gal yra kitoks gyvenimo būdas, kitoks požiūris į ateitį.
Rinkčiausi pagal vienodas vertybes, tikslus...
Atsakyti
QUOTE(Arven @ 2009 12 09, 22:12)
Viena mokytoja dave patarima, kad pries renkantis reikia pamatyt vyra trijose situacijose: nuoga, girta ir su vaiku (cia atskirai, o ne viskas vienu metu, jei ka).

thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O dėl to nuogo, girto ir su vaiku, tai turbūt daug vyrų vieniši liktų smile.gif
Atsakyti