Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš mocherio 8 tema

QUOTE(sniegelis1232 @ 2010 04 21, 15:14)
4u.gif Sveikutės, mėgstu ir aš megzti įvairiausius mezginius. Dar esu naujokė jūsų ratelyje, bet norėčiau pasirodyti savo kuklius darbelius. Jei patiks pasirodysiu ir daugiau. Tikiuosi labai neišpeiksit.

user posted image

Neškit visus tokius savo "kuklius" darbelius čia... dalinkitės idėjom. 4u.gif Ir mes norim tokius apdarus nusimegzti.. mirksiukas.gif
Beje, gal suknelės raštelį būtų galima gauti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegelis1232 @ 2010 04 21, 16:14)

Darbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nuostabus. Norim norim pažiūrėti ir kitus bigsmile.gif
Atsakyti
blush2.gif Ačiu visoms be galo už pagirimus, nuo pagyrų atsipeikėti dar negaliu, bet jei patiko tai rodausi toliau, pačios prisiprašėt

user posted image

Tikiuosi patiks blush2.gif blush2.gif Čia megztas kostiumelis, bliuskutės rankoves pati išmaščiau atrodo pavyko.
Atsakyti
Sniegeli,tikrai labai kuklus darbelis mirksiukas.gif Tai kaip nekuklus atrodo g.gif
Atsakyti
sniegelis1232, darbeliai fantastiškai gražūs thumbup.gif juoda suknelė ir skėtis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Juodos suknutės rašto paieškosiu ir pasistengsiu įdėti, nors šeip tai jis labai dažnas.

user posted image

čia dar viena mano suknelė. Šeip modeliukų prisigalvojusi daug turiu tik nespėju visko numegzti, kol vieną mezgu galvoje dar kelios įdėjos atsiranda. ax.gif
Atsakyti
QUOTE Na štai įdedu suknutės raštelį

3. - - -^o l o l o l o^- - -
2. l l l +++++++++ l l l
1. - - -^o l o l o l o^- - -

- išv. akis
l ger. akis
^ 3 a. sum. kartu
o užmetimas , platinu toje vietoje kur 3 sum. aš sumezgu tik 2akis ir taip kas kiek laiko pasiplatina.

user posted image

tikiuosi aiškiai parašiau, jeigu kils klausimų klausk. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegelis1232 @ 2010 04 21, 16:14)
4u.gif Sveikutės, mėgstu ir aš megzti įvairiausius mezginius. Dar esu naujokė jūsų ratelyje, bet norėčiau pasirodyti savo kuklius darbelius. Jei patiks pasirodysiu ir daugiau. Tikiuosi labai neišpeiksit.

Kur jau cia ispeiksi tokius grozius. wub.gif smile.gif

Sketi, kaip supratau, mezgei ant persvieciamo? Kaip jis nesiojasi? Ar nera nepraktiskas ir niekam netinkamas daiktas?
Labai grazu man tie skeciai megsti/nerti. Noreciau sau nusimegsti, gal daugiau nuo saules, kokiame turkiskame papludimyje pamandravoti. biggrin.gif Bet mezgimas ant persvieciamo skecio butu praktiskesnis - ne tik nuo saules, bet ir lietui uzlijus pagelbetu. thumbup.gif Tik ar nebado akiu ta skecio plevele, esanti po mezginiu?

Atsakyti
Jei norisi nuo saulės, tai dedamas iš viršaus, o jei norisi ir nuo lietaus , tuomet tiesiog reik uždėti po plevele, šeip jau natūroje ta peršviečiama plevelė beveik nesimato ax.gif
Atsakyti
Sniegeli, darbeliai visi labai grazus, net seile tista beziurint. mane labai sudomino melyno kostiumelio rankoves. kaip tu jas ir is ko darei g.gif
Atsakyti
QUOTE(jo-vita7 @ 2010 04 21, 19:15)
Sniegeli, darbeliai visi labai grazus, net seile tista beziurint. mane labai sudomino melyno kostiumelio rankoves. kaip tu jas ir is ko darei  g.gif

Yra tokie siūlai dekoratyvus iš jų ir padariau ax.gif
Atsakyti
Va čia tai "naujokė""išlindo" lotuliukas.gif na Sniegeli tavo darbeliai tikrai žadą atima thumbup.gif wub.gif nejuokais baltas pavydas griebia thumbup.gif wub.gif
Va ir aš labai jau už to skėčio užsikabinau biggrin.gif Mat planuose griežtai įrašytas, ir toks pats jau nupirktas, tik aš pagal ištakas galvojau vien mezginį, bet patiko kad permatoma, vien kad tampa praktiška, tai nupirkau dar vieną lotuliukas.gif ir galvoju abu variantus padarysiu ir savo dukterėčiai vestuvėms duosiu pačiai išsirinkti, beje tam pačiam adresuj jau gerokai link pabaigos pirmosios savo kkad ir mažos moherinukės sijonas vyksta biggrin.gif
(PS jei su juoda pati, tai dar ir daug komplimentų, labai graži thumbup.gif o ir kitos nuotraukytės, vyrukai jau gali seilę pavarvint biggrin.gif )
Atsakyti