Sniegeli1232, superiniai darbai. Labai graži juoda suknutė.
QUOTE(sniegelis1232 @ 2010 04 21, 17:07)

Tikiuosi patiks

WOW, va cia tai bent!!!

Saunus darbelis!!! Man labai patinka!!!
QUOTE(sniegelis1232 @ 2010 04 21, 16:14)

Prisidedu ir aš prie pagyrų.
Labai, labai gražu. Tobula

QUOTE(sniegelis1232 @ 2010 04 21, 18:07)

Tikiuosi patiks

Tikrai labai gražus ir kruopštus darbas

Sniegeli1232, jūsų darbeliai nuostabūs

na žinok jau net pavydu girti tave, taip visis darbeliai iš mocheros gražūs, aš niekaip neprisėdu prie tokių darbų, vis mažų atsiranda.
QUOTE(saldainia @ 2010 04 22, 22:13)
na žinok jau net pavydu girti tave, taip visis darbeliai iš mocheros gražūs, aš niekaip neprisėdu prie tokių darbų, vis mažų atsiranda.
Na aš be mezgimo didžiausias ligonis, mezgu kiekviena diena ir vistiek dienos per trumpos.
jau gyriau Sniegelio darbus kitoj temelėj,bet tokiems grožiams pagyrimų nebus per daug.
Čia mano paskutinis.Dalį jau anksčiau rodžiau,čia jau baigta ir su pasuknele.Pastaroji iš medvilnės,taip norėjo mama,o ir aš sutinku,kad taip mažiukams geriau.Tik nemoku vakare gražiai nufotografuoti.nėra gražaus baltumo

Čia mano paskutinis.Dalį jau anksčiau rodžiau,čia jau baigta ir su pasuknele.Pastaroji iš medvilnės,taip norėjo mama,o ir aš sutinku,kad taip mažiukams geriau.Tik nemoku vakare gražiai nufotografuoti.nėra gražaus baltumo

nu neturiu tau žodžių Villiutee, aš asaviškei numezgiau sijoniuką, žiūriu per platus tai išardžiau ir iš naujo megsiu dabar vė.l
QUOTE(sniegelis1232 @ 2010 04 22, 19:14)

todėl nutariau dar ir kostiumėlį įmesti

tikiuosi patiks ir pastumės visas kurti naujus darbelius į kuriuos visos pavarvinsime seiles

Na tavo darbeliai

VILIUTEEE-krikšto rubeliai

Viliuteee
kaip visad tobula!
O aš su savo krikšto moherionuke galvoju ar gerai darau? metų mergytė gi apie 90cm, o jau dabar sijonuko 42cm, dar servetėlės liko(24e) apie.. vadinas sijono bus apie 90cm, gal apnėrimo dar kažkiek turi būt, tai dar vos olgiau.. Tai jei ir nuo krūtinės ir kliošas pilnas, ar nebus per daug?
Dar galvojau ant kakliuko ir tokią nedidelę servetėlės tipo, na žabo apvaliai, bet gal nepraktiška mažiukei?o ant rankovyčių daryt?

O aš su savo krikšto moherionuke galvoju ar gerai darau? metų mergytė gi apie 90cm, o jau dabar sijonuko 42cm, dar servetėlės liko(24e) apie.. vadinas sijono bus apie 90cm, gal apnėrimo dar kažkiek turi būt, tai dar vos olgiau.. Tai jei ir nuo krūtinės ir kliošas pilnas, ar nebus per daug?
Dar galvojau ant kakliuko ir tokią nedidelę servetėlės tipo, na žabo apvaliai, bet gal nepraktiška mažiukei?o ant rankovyčių daryt?