QUOTE(renatuxaass @ 2010 05 15, 17:07)
kokia doze vaikui omeprozolio israse? as duodu po 10mg du kart dienoj bet kad ziuriu nelabai padeda, liezuvis baltutelis, ir vis dabar pradejo krenksti, tarsi skrepliu noretu atkoseti, na man taip nera, bet vyrui ryte irgi taip buna, o mazai ne tik ryte.sakau gal doze padidinti?kiek laiko tavo vaikui
Sveikos seniai besimateme:)))Skaitau skaitau jusu postukus ir noriu truputy patarimo is savo patirties:Kadangi Ilgai kosejau,kreipiuosi visuomet pas seimosd daktare,o ji tokia kategoriska,kad apart Gerl priezasties ne nesigilina

Nestumo metu ta paty apturejau,kaip taisykle zinau,kad pavasariop visuomet atkrentu su bronchitu(cia vaikystes paveldas)8men nestumo taip kosejau,kad net mano pilvinukas apsitraukinedavo

Kiek kartu bejau pas ta Grigalauskiene KLP taip ji net normaliai neapziurejusi diognazuodavo- tau GERL!Galu gale net mano ginekologe neapsikentusi skyre geru tokiu kompresiuku doze,tik jos deka tik jos,ji stebejosi kaip as tokioje padetyje gimdyti vaziuosiu?likus sav iki gimdymo as pasveikau,be galo esu jai dekinga

Ir ta istorija nuolat kartojasi,ji net pyksta jei as pasprasau stipresniu vaistu,nes tie visi ACC bromtex ir t.t jau isisenijus ligai

Kovo gale pradejau koseti ,nesureiksminau vel ir taip visa Balandy zaidziau,po to vaikai atkrito ir taip pamainom,siuo metu jau antra sav kaip koseju ir diena ir nakty ir toks jausmas tarytum ten gerkleje pilna plunsnu,kaip jas nusikrapscius is tos gerkles-rykles

Apsisprendziau ,nuejau pas vedeja poliklynikos ir rekomenduota gyditoja pasirinkau

Neapsirikau,nuodugniai isklause plaucius,atidziai gerkle apziurejo,Ogi diagnoze Bakterinis Tonzilitas,bei uzsiteses bronchitas ir paskyre gan rimtus antibiojotikus,nes su sirupiukais jau per velu zaisti!Va Jums ir GERL

Siuo metu juk yra tas virusas gripo,atidziau stebekite save ir savo seimos narius,nenurasinekite viska GERLUI!!!!!!!!!O dar geras receptukas liaudiskas JUMS;;;;
( 2saukstai medaus+3saukstai varskes(nesvarbu kokios,tik ne liesos) viska sumaisius deti ant merliuko po to ar ant gerkles ar ant krutines ta mase su merliuku pridengti,ant virsaus kokios politileniny maisely,kad siluma sulaikytu ir ranksluostuka,o visa tai apsivynioti tik ka turite-Skraele ilga,salika ir t.t ir miegot einant nepabijoti ,kad ir uzmigti su juo,kuo ilgiau.Rezultatasi akivaizdus!
Sveikite mergytes!!!!!
Renis tu klausei ka as vartojau pries pastodama,ogi gyvenau kaip ir visuomet,tik likus kelioms sav iki ruosimosi pastoti as nutraukiau visus vaistukus,pradejau gerti tik folio rugsty.Gan puikiai jauciausi iki 5men,o veliau pilvukui didejant Rugstingumas sugryzo,bet cia manau kiekvienam individualiai
Sekmes Jums