Sveikutės

jungiuosi ir aš į GERL nuskriaustųjų komandą

jau metus laiko kaip nustatyta man ši liga.
O prasidėjo viskas nuo paprasčiausio dusinimo. Lygiai prieš metus metus pasireiškus tam dusinimui, sausam kosuliui nulėkiau pas šeim gyd.pamaniau kad kogero alergija. o gydytoja iškart sako įtariu GERL ir išrašė siuntimą endoskopui. Patvirtinta kad GERL. Išrašė vaistų, jei paūmėtų. Bet jų man taip ir neprireikė, plius maitinu- nebūčiau gėrus. PO kokio mėn dusinimas nurimo, dabar praėjus lygiai metams vėl tas pats, jau trečia diena vėl dusina, kosėju skaudžiai ir jaučiu stemplę. Vis dar maitinu tai vaistų norėčiau išvengti

Rėmuo niekada nekankino, tfu tfu tfu

nežinau ką dabar daryt.. Gal turit kokių liaudiškų patarimų kuo nuramint tą stemplę?
Yra vienas sutapimas- priaugau keletą kilogranų, kai diagnozavo gerl svėriau tiek pat kiek dabar, kaip tik panašiu metu numečiau svorio, dabar ant žiemos vėl priaugau

kaip manot, ar gali tai turėti įtakos? plius labai mėgstu kavą

negeriu labai dažnai, bet du puodeliai per dieną visad
man didžiulė paranoja dėl vėžio. Mačiau kažkokią laidą, kur pasakojo kad sergantieji gerl turi didesnę tikimybę susirgti viršutinės skrandžio dalies vėžiu, šio tipo vėžys dažnai pastebimas tik vėlyvoje stadijoje

kas kiek laiko jūs tikrinatės endoskopu? ar šiaip kokius tyrimus darot? galvoju kad jau man reikia susiimt, kol neįsibėgėjo ši liga pas mane