Sveikos ir sveiki visi.
Kai kurioms jau į A.Ž. variantą atsiunčiau savo parduodamo butuko.
4 kambarių Žirmūnuose, faktiškai verkių regioniniame parke. Nuostabus namas, kaimynai netriukšmingi. Rinkos kaina (įvertino notarų samdyti turto vertintojai, nes mirė tėtis ir reikėjo susitvarkyti dokumentus) 360 000lt (prieš gerą mėnesį), bet parduotume už 300 000lt. Per patį kainų bumą, mūsų butas buvo įvertintas 500000lt.
Namas labai kokybiškas - plytinis, o ir už komunalinius mokame nedaug.
Na, jeigu kas žinote kur yra Trinapolio gatvėje pastatyti (p.s. namai mano nuomone labai nekokybiški, kaimynui rakinant duris, atrodo, kad kažkas bando rakinti tavąsias, taip, kad garso izoliacija klaiki) nauji daugiaaukščiai tai šalia mūsų namas ant kalniuko. Prie pat du darželiai, mokykla, už kelių stotelių Žirmūnų gimnazija, parduotuvė 100m nuo namų, o troleibusų stotelė prie namų, iš jos veža troleibusai beveik į visus Vilniaus galus. Butą norime parduoti skubiai, nes tiek aš, tiek mama, tiek brolis nebenorime vienas kitam reguliuot gyvenimo ir maltis vienoje didelėje erdvėje.
Mūsų butas:
http://www.aruodas.lt/1-519515 .
P.S. Žadama rekonstrukcija, kurios metu bus pakeistas šildymo tipas, bus padaryta apdaila ir t.t..
Namas su perspektyvomis ir geras indėlis Jums
Aišku, aš čia galiu girti be galo be krašto, bet manau reikia atvykti ir pamatyti, kad nemeluoju
jeigu ką sudomins tai lauksiu A.Ž.