QUOTE(dimannche @ 2010 06 21, 10:52)
sveikos,aktuali ir man sita tema. jau mazdaug gruodi pradejau dairytis,pasyviai skelbimus stebejau,o dabar jau intensyviai dirbu paieskose

jauciu,kad akyse zilt pradedu ir siaip,tik miegodama atsipalaiduoju,nes kitaip kiaura para apie ta pati galvoju

nezinau jau kiek butu apziurejau,bet visur kazkas ne taip..dabar radau kaip ir nebloga varianta,bet problema tame,kad 5 aukstas is 5,stogas pernai keistas,remonto reikia vonioje ir langus keist.sunku del to,kad perku viena pati (jau baigia nusibost visokioms nekilnojamojo turto agentems aiskint,kad nea,neturiu as vyro,neturiu vaiku,neturiu vaikino,gyvensiu viena ir pan)ir dabar yra vienas is tu retu kartu,kai gailiuosi,kad neturiu vyrisko peties salia

nu nenusimanau as apie remontus,bet pasirinkimo kito ner
o kaip,jusu nuomone,butu kainos? ar jau pult panikuot,kad kils? nes as kol kas tokio reiskinio dar nepastebejau,bet baimintis jau pradedu..pasiula beveik nekinta,tie paty skelbimai jau pusemti stovi..
zodziu,pasiguodziau
Sveika dimannche,
Galiu paguost, kad net turint vyriškį, ne visada tas petys yra

Maniškis tai pusė mano lankytų butų nematė iš vis, jokiom pirkimo procedūrom iš viso nesidomėjo, kiek matė butų, tiek buvo blogi, kol va atsirado tas, kurį galiausiai nupirkom (nors už tiek jam ačiū, kad padėjo priimt galutinį sprendimą, nes ta atsakomybė už abiejų musų pinigus mane žiauriai slėgė). Užtat įsivaizduoju, dėl ko pradedi žilt...
Dėl paskutinio aukšto, tai daug kas mato pliusų, ir jei tikrai keistas stogas, tai manau nėra didelis minusas visai, o gal net pliusas. O dėl remontų - jei nusipirksi butą viena, tai ir susitvarkyt mokėsi viena, reikia tik laiko ir taip sakant, atsidavimo tam... Žaviuosi tokiom moterim
Pagrindo panikai dėl kainų kilimo aš kol kas tikrai nematau.