Įkraunama...
Įkraunama...

Buto paieškos krizės metu: ieškau bendraminčių

na gal ne 16 a. daugiabuti smile.gif, gal pradziai uztektu namo ar dalies namo is kurio butu galima padaryti 4-5 butus.as pats asmenishkai ieskociau naujo ar is naujesnes statybos namu kotedzu.
rasykit kas dar norit. bandysim rasti bendraminciu ir bendrapirkeju smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tomasva: 21 birželio 2010 - 08:36
sveikos,aktuali ir man sita tema. jau mazdaug gruodi pradejau dairytis,pasyviai skelbimus stebejau,o dabar jau intensyviai dirbu paieskose biggrin.gif jauciu,kad akyse zilt pradedu ir siaip,tik miegodama atsipalaiduoju,nes kitaip kiaura para apie ta pati galvoju biggrin.gif nezinau jau kiek butu apziurejau,bet visur kazkas ne taip..dabar radau kaip ir nebloga varianta,bet problema tame,kad 5 aukstas is 5,stogas pernai keistas,remonto reikia vonioje ir langus keist.sunku del to,kad perku viena pati (jau baigia nusibost visokioms nekilnojamojo turto agentems aiskint,kad nea,neturiu as vyro,neturiu vaiku,neturiu vaikino,gyvensiu viena ir pan)ir dabar yra vienas is tu retu kartu,kai gailiuosi,kad neturiu vyrisko peties salia biggrin.gif biggrin.gif nu nenusimanau as apie remontus,bet pasirinkimo kito ner biggrin.gif
o kaip,jusu nuomone,butu kainos? ar jau pult panikuot,kad kils? nes as kol kas tokio reiskinio dar nepastebejau,bet baimintis jau pradedu..pasiula beveik nekinta,tie paty skelbimai jau pusemti stovi..
zodziu,pasiguodziau biggrin.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif
QUOTE(dimannche @ 2010 06 21, 10:52)
sveikos,aktuali ir man sita tema. jau mazdaug gruodi pradejau dairytis,pasyviai skelbimus stebejau,o dabar jau intensyviai dirbu paieskose biggrin.gif jauciu,kad akyse zilt pradedu ir siaip,tik miegodama atsipalaiduoju,nes kitaip kiaura para apie ta pati galvoju biggrin.gif nezinau jau kiek butu apziurejau,bet visur kazkas ne taip..dabar radau kaip ir nebloga varianta,bet problema tame,kad 5 aukstas is 5,stogas pernai keistas,remonto reikia vonioje ir langus keist.sunku del to,kad perku viena pati (jau baigia nusibost visokioms nekilnojamojo turto agentems aiskint,kad nea,neturiu as vyro,neturiu vaiku,neturiu vaikino,gyvensiu viena ir pan)ir dabar yra vienas is tu retu kartu,kai gailiuosi,kad neturiu vyrisko peties salia biggrin.gif biggrin.gif nu nenusimanau as apie remontus,bet pasirinkimo kito ner biggrin.gif
o kaip,jusu nuomone,butu kainos? ar jau pult panikuot,kad kils? nes as kol kas tokio reiskinio dar nepastebejau,bet baimintis jau pradedu..pasiula beveik nekinta,tie paty skelbimai jau pusemti stovi..

Sveika dimannche,

Galiu paguost, kad net turint vyriškį, ne visada tas petys yra blush2.gif Maniškis tai pusė mano lankytų butų nematė iš vis, jokiom pirkimo procedūrom iš viso nesidomėjo, kiek matė butų, tiek buvo blogi, kol va atsirado tas, kurį galiausiai nupirkom (nors už tiek jam ačiū, kad padėjo priimt galutinį sprendimą, nes ta atsakomybė už abiejų musų pinigus mane žiauriai slėgė). Užtat įsivaizduoju, dėl ko pradedi žilt...

Dėl paskutinio aukšto, tai daug kas mato pliusų, ir jei tikrai keistas stogas, tai manau nėra didelis minusas visai, o gal net pliusas. O dėl remontų - jei nusipirksi butą viena, tai ir susitvarkyt mokėsi viena, reikia tik laiko ir taip sakant, atsidavimo tam... Žaviuosi tokiom moterim mirksiukas.gif
Pagrindo panikai dėl kainų kilimo aš kol kas tikrai nematau.
Atsakyti
QUOTE(dimannche @ 2010 06 21, 11:52)

Mažiausiai suk galvą ir nesiaiškink kam nereikia nei dėl vyrų, nei dėl vaikų 4u.gif
Manai dviese nuspręsti lengviau, nei kiek. Kol sprendėm ir planavom dar nusiderėti, pardavė mums patikusį butą. Tiesa kitą šiandien apžiūrėjom vyrui patinka tas variantas, tiesa pirmame aukšte, ir pliusai, ir minusai akis bado doh.gif Irgi remonto reikės, langus keisti ir pan doh.gif Bet nesinori praleisti vėl doh.gif
Sutinku, kad norisi greičiau nusipirkti, nes jau košmarai sapnuojasi nuo paieškų.
Atsakyti
... vat aš irgi galvoju: ar jau pult panikuot, kad kainos kils ax.gif ?, ypač kai perskaitai kokią žinutę, kad būsto kainos kyla....

... bet šalia tos žinutės perskaitai kitokias žinute: mokesčius didins, nes skylė biudžete; paslaugų kainos ko gero kils, nes dar ir dujų kaina pakils...., o jei paslaugų kainos nepakils, tai bedarbių padaugės...

... paklausai bebaigiančių mokslus: ne vienas ir ne du veiklesni jaunuoliai ruošiasi išvažiuoti iš Lietuvos..., tai reiškia, kad gyventojų prieaugio tikrai nebus...

Tad aš manau, kad Šiandien dar nėra pagrindo panikuoti, kad kainos kils (bent jau man taip atrodo 4u.gif ). Tik kaži ar rudenį jos dar labiau nepakris.

Iš kitos pusės, jei radai tinkamą variantą ir kaina piimtina Tavo kišenei, ko laukti smile.gif ir sveikatą gadinti ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadama: 21 birželio 2010 - 13:56
As irgi su dukra kasdien internete perziuriu butus,bet dar neskubu.Manau,kad reikia dar laukti.Dujos,elektra ir visas aptarnavimas tik brangsta.Kazkur tai Delfi skaiciau,kad lyg tai nuoma kyla,bet netikiu.Jei ankstesniais metais studentai butus issinuomodavo anksciausiai,tai dabar gal puse is ju patrauke i kitas salis.To nuomos aziotazo irgi nebus.As tai pirkciau atremontuota buta,nes zinot moterims su tais meistrais nelengva,gerai jei ant saziningo ,tvarkingo pakliusi,o jei kokie aferistai,ka tada daryti.Kviesti kitus,o jie sito labai nemegsta,sako kas pradejo tegu ir baigia.As vis ziurineju naujoje statyboje,bet labai gaila kad ten daugumoje daline apdaila.
Atsakyti
Mes irgi su tomis paciomis problemomis. Jau taip atsibodo tos paieskos... Geru variantu retai buna... Mes ziurim ne senesnes statybos nei 2000 ir ne naujesnes nei 2007. Retai kas juos parduoda.
Del kainu as irgi abejoju, ar brangs. Juk baisu, kai pasiskaitai politikos naujienas ir prognozes. Cia nekilnojamo turto agenturos, mano nuomone, leidzia kalbas apie numatoma kainu kilima.
Mus labai domina Lazdyneliu rajonas, bet kainos ten palyginti didokos... Ir pasiula labai maza.
Kazin kaip su bankais dabar reikalai? Girdejau, kad procentai vis dar krenta... g.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas esate susidure ar zinote kaip buna tokiu atveju, kai perkamas butas yra neoficialiai perplanuotas (griauta/statyta dalis sienu, padaryta arka jei neklystu vienoje is laikanciu sienu sienoje).Butas priespaskutiniame aukste ir tai atlikta senokai, taciau jokie popieriai nesutvarkyti. Ar butu problemu perkant toki busta (tam bus naudojama paskola).
Atsakyti
Sveiki. Prisijungiu ir aš prie ieškančių. Gal yra gyvenančių Jonavoje arba Rukloje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 05 liepos 2010 - 15:45
QUOTE(dimannche @ 2010 06 21, 11:52)
sveikos,aktuali ir man sita tema. jau mazdaug gruodi pradejau dairytis,pasyviai skelbimus stebejau,o dabar jau intensyviai dirbu paieskose biggrin.gif jauciu,kad akyse zilt pradedu ir siaip,tik miegodama atsipalaiduoju,nes kitaip kiaura para apie ta pati galvoju biggrin.gif

QUOTE(Angele @ 2010 06 21, 14:33)

Sutinku, kad norisi greičiau nusipirkti, nes jau košmarai sapnuojasi nuo paieškų.

sveikos, o apie kokias kainas kalbat? g.gif as radau senos statybos buta, remonto reikia, kain auz kavadarata 2450 man cia atrodo daug, bet pasirinkimo visai nera doh.gif o paieskos jau taiiip atsibooodoooo verysad.gif

QUOTE(dushianerami @ 2010 07 02, 14:08)
Sveiki, gal kas esate susidure ar zinote kaip buna tokiu atveju, kai perkamas butas yra neoficialiai perplanuotas (griauta/statyta dalis sienu, padaryta arka jei neklystu vienoje is laikanciu sienu sienoje).Butas priespaskutiniame aukste ir tai atlikta senokai, taciau jokie popieriai nesutvarkyti. Ar butu problemu perkant toki busta (tam bus naudojama paskola).

perkant jokiu problemu nekils, nei su vertintojais nei su bankais, gali kilti problema tik tuomet jei kazkas pasiskustu, jog pas jus pertvarkytas bustas be projektu ir ta uzregisruotu... tad ajau gautumet bauda ir parduoti nebegaletumet (tiksliau isaldytu viska)...
o tos atvejis gali kilti turint piktus kaimynus, arba renovuojant nama pvz. darbininkams kiltu minciu kad cia kazkas ne taip... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Solopgang @ 2010 07 06, 12:11)
sveikos, o apie kokias kainas kalbat?  g.gif as radau senos statybos buta, remonto reikia, kain auz kavadarata 2450 man cia atrodo daug, bet pasirinkimo visai nera  doh.gif  o paieskos jau taiiip atsibooodoooo  verysad.gif
  4u.gif

Na speju uz tokia kaina radote 2kamb buta Naujamiestyje. Kiek pats stebiu skelbimus, tai susidariau ispudi,kad apleistu butu kainos visiskai neatitinka tikroves, nes kai palygini,kiek remontas atistos,tai uz ta pacia kaina iseina gerai suremontuotas butas. Tarkime paemus 2kamb. buta zirmunuose uz 125000lt,tai teks pakloti minimaliai apie 25000 uz remonta(vonia ir tualetas - 6000,virtuve - 5000,langai - 3500, sarvo durys-800,kambariams - 7000).Tai turime jau visus 150000,o uz siuos pinigus iseina kuo puikiausias variantas-perki ir gyveni. Tai verta pamastyti ar verta gundytis piguma.
Atsakyti
QUOTE(Miskinis09 @ 2010 07 06, 16:31)
Na speju uz tokia kaina radote 2kamb buta Naujamiestyje. Kiek pats stebiu skelbimus, tai susidariau ispudi,kad apleistu butu kainos visiskai neatitinka tikroves, nes kai palygini,kiek remontas atistos,tai uz ta pacia kaina iseina gerai suremontuotas butas. Tarkime paemus 2kamb. buta zirmunuose uz 125000lt,tai teks pakloti minimaliai apie 25000 uz remonta(vonia ir tualetas - 6000,virtuve - 5000,langai - 3500, sarvo durys-800,kambariams - 7000).Tai turime jau visus 150000,o uz siuos pinigus iseina kuo puikiausias variantas-perki ir gyveni. Tai verta pamastyti ar verta gundytis piguma.

as irgi visaip skaiciuoju,ir apleistus ziuriu,ir sutvarkytus.mano problema dar ir tame,kad, nu uzmuskit mane,bet nenoriu mirtinai gyvent jokiuose lazdynuose,koraluose,justuose ir panasiai,o rajonuose,kurie man patinka,niekaip nerandu 2kambariu uz 150 000lt,kad eik ir gyvenk...tai siuo metu esu kaip ir apsisprendusi imti toki so so buta uz 125 000lt ir bandyti apsitvarkyt uz dar kokius 20 000lt..
Atsakyti