Įkraunama...
Įkraunama...

Buto paieškos krizės metu: ieškau bendraminčių

QUOTE(voras34 @ 2010 07 12, 12:15)
bet kodėl g.gif o nėra jų renovuotų, gal verta paieškoti? g.gif

Yra renovuotų smile.gif Gyvenu visai šalia, tai esu mačius... Bandykit ieškot smile.gif
Na nebent renovacija tik iš išorės g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konfetee: 13 liepos 2010 - 09:41
mergaites,man atrodo,kad dalis mano kanciu jau baigesi!!! pasirasiau siandien preliminariaja sutarti,ryt vertintojai ir pan.tai jeigu viskas pagal plana,rugpjucio kazkada gausiu raktus ir galesiu pradet remonto darbus:))) siuo metu kazkokia pasimetus esu,labai greit pirkt apsisprendziau,tai neramu kazkiek,ar nepaskubejau...bet jau buvo mirtinai uzknise ieskot,o sitas butas pagal visus reikalavimus tiko...zodziu,tikiuosi,kad viskas tvarkoj bus:)))
Atsakyti
QUOTE(dimannche @ 2010 07 14, 09:03)
mergaites,man atrodo,kad dalis mano kanciu jau baigesi!!! pasirasiau siandien preliminariaja sutarti,ryt vertintojai ir pan.tai jeigu viskas pagal plana,rugpjucio kazkada gausiu raktus ir galesiu pradet remonto darbus:))) siuo metu kazkokia pasimetus esu,labai greit pirkt apsisprendziau,tai neramu kazkiek,ar nepaskubejau...bet jau buvo mirtinai uzknise ieskot,o sitas butas pagal visus reikalavimus tiko...zodziu,tikiuosi,kad viskas tvarkoj bus:)))

Jeigu Jums viskas tiko, tai nusiraminkit ir dziaukites isikurimo malonumais 4u.gif Sekmes
Atsakyti
Jungiuosi ir as prie ieskanciuju buto. Esame nusiziureje Antakalnyje, Sapiegos g. Cia dabar toki dideli raudona pastata renovuoja, zada iki gruodzio men. pabaigit(kaip realiai bus, tai neaisku)ir kaina ganetinai patraukti kaip Antaklanyje. Tik va toks klausimelis-gal kas zinote, kas anksciau cia tame pastate buvo? Is vaizdo, tai tikrai ne gamybines patalpos, bet jei gyvenamos, tai kodel apleistos buvo kuri laika? Gal kas daugiau zinote, pasidalinkite
Atsakyti
QUOTE(rufalija @ 2010 07 14, 16:21)
Jungiuosi ir as prie ieskanciuju buto. Esame nusiziureje Antakalnyje, Sapiegos g. Cia dabar toki dideli raudona pastata renovuoja, zada iki gruodzio men. pabaigit(kaip realiai bus, tai neaisku)ir kaina ganetinai patraukti kaip Antaklanyje. Tik va toks klausimelis-gal kas zinote, kas anksciau cia tame pastate buvo? Is vaizdo, tai tikrai ne gamybines patalpos, bet jei gyvenamos, tai kodel apleistos buvo kuri laika? Gal kas daugiau zinote, pasidalinkite

Restauruojamas namas L. Sapiegos g.19
tema keliomis temomis zemiau, paskaitysit - nemaloniai nustebsit kas ten
Atsakyti
QUOTE(zauke @ 2010 06 21, 16:20)
As tai pirkciau atremontuota buta,nes zinot moterims su tais meistrais nelengva,gerai jei ant saziningo ,tvarkingo pakliusi,o jei kokie aferistai,ka tada daryti.

Tokiu atveju geriausia meistrų ieškotis per pažįstamus. Prieš remontą reikia labai gerai "pasikaustyti" dėl remonto, kad nemaustytų ax.gif

QUOTE(rufalija @ 2010 07 14, 16:21)
Esame nusiziureje Antakalnyje, Sapiegos g.

Apie Sapiegos g. namus. Aš asmeniškai ten nepirkčiau schmoll.gif
Atsakyti
Aciu Algirdasas ir Upoksnis uz informacija, jau paskaiciau, na tai teks paieskas testi tada. man iskarto keista pasirode, kad tokiame prestiziniame rajone, o tokia maza kaina
Atsakyti
Mes ir pasirašėm pirkimo pardavimo sutartį. Apsisprendėm praktiškai nematę, jei nusideram kiek mums reikia perkam. Nes jau buvom sutarę kitur duoti avansą, tik pardavėja tempė gumą tai šventės, tai po švenčių sveikata bloga ir tt.
Rezultate pirmasis butas buvo apleistas, su kvapeliu, galvojom pasiremontuosim, nors remontui 20 tūkst manau mažokai tikrai būt buvę, ir laiko trūkumas.
Apleistas butas 1kv.m. 2164lt.
Tvarkingas, remontas nenaujas, bet išlaikytas, naujai suremontuota vonia/wc, pakeisti langai, naujas virtuvės komplektas, dislokacija gerenė, nors rajonas tas pats 1kv.m. 2343lt.
Kalba eina apie senos statybos, nesitiki dar patikėsiu, kai raktus gausim smile.gif
Sėkmės ir kantrybės paiškose 4u.gif Manau dar ir laiko reikia, nes kai kažkiek spaudžia terminai dėl išsikraustymo, tai slėgt pradeda paieškos.

QUOTE(dimannche @ 2010 07 14, 10:03)

Smagu už jus, svarbu viskas tiko 4u.gif
Atsakyti
sweikutes na va as jau ramiai isikurineju naujuose namuciuose. kadangi tiksliai zinojau ko ieskau butu apziurinejau mazai.remonto reikia nemazai , bet pamazu susitvarkysim
Atsakyti
QUOTE(Vikuute @ 2010 07 22, 11:15)
sweikutes na va as jau ramiai isikurineju naujuose namuciuose. kadangi tiksliai zinojau ko ieskau butu apziurinejau mazai.remonto reikia nemazai , bet pamazu susitvarkysim

sveikinimai
kur, koks uz kiek? Noretusi isivaizduoti realias pardavimo kainas g.gif
Atsakyti
Savanoriu pospektas (vieta gan triuksminga, bet miegu kietai ir reikalingas geras susisiekimas) 33 kv 60.000 drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikuute @ 2010 07 22, 21:32)
Savanoriu pospektas (vieta gan triuksminga, bet miegu kietai ir reikalingas geras susisiekimas) 33 kv 60.000 drinks_cheers.gif

Sveikinam 4u.gif , o kokia pradine kaina buvo, pavyko nusideret?
Atsakyti