Įkraunama...
Įkraunama...

Buto paieškos krizės metu: ieškau bendraminčių

QUOTE(dimannche @ 2010 07 07, 13:30)
as irgi visaip skaiciuoju,ir apleistus ziuriu,ir sutvarkytus.mano problema dar ir tame,kad, nu uzmuskit mane,bet nenoriu mirtinai gyvent jokiuose lazdynuose,koraluose,justuose ir panasiai,o rajonuose,kurie man patinka,niekaip nerandu 2kambariu uz 150 000lt,kad eik ir gyvenk...tai siuo metu esu kaip ir apsisprendusi imti toki so so buta uz 125 000lt ir bandyti apsitvarkyt uz dar kokius 20 000lt..

O be to pasiremontuoji pagal save, kaip kas tau patinka. Nes kadangi ir suremontuoti butai, bet dazniaiusiai vistiek neatitinka kito zmogaus skonio.
Atsakyti
Reikia pagalbos help.gif help.gif help.gif
yra daug skelbimų su parduodamais kotedžų tipo butais Pašilaičiuose, jie monolitiniai, nykoki, 1993-95 m. statybos, Pašilaičių, Žemynos, Gabijos gatvėse. gal kas domėjotės, kas ten blogai, kad jie taip ,galima sakyti ,gausiai pardavinėjami...? g.gif
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2010 07 11, 16:05)
Reikia pagalbos help.gif  help.gif  help.gif
yra daug skelbimų su parduodamais kotedžų tipo butais Pašilaičiuose, jie monolitiniai, nykoki, 1993-95 m. statybos, Pašilaičių, Žemynos, Gabijos gatvėse. gal kas domėjotės, kas ten blogai, kad jie taip ,galima sakyti ,gausiai pardavinėjami...? g.gif

Imeskit nuoroda tu kotedzu. vienais domejausi - kalbejau su gyventojais, sake labai brangus sildymas. bet ar cia priezastis staiga masiniam pardavimui, nezinau... g.gif
Atsakyti
Viskas ten gerai. Bet yra vienas minusas. Sildymas. Labai brangus.
Daugiau minusu negirdejau.
Ir ispalnavimas asmeniskai man nelabai patinka... g.gif
QUOTE(voras34 @ 2010 07 11, 15:05)
Reikia pagalbos help.gif  help.gif  help.gif

Atsakyti
na, bandau įkelti nuorodą, kalbu apie tokio tipo kotedžus

http://www.aruodas.l...ikioje/1-608136
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2010 07 11, 22:47)
na, bandau įkelti nuorodą, kalbu apie tokio tipo kotedžus

http://www.aruodas.l...ikioje/1-608136

Taip, apie tokius kalbejau. vaiskciojau tose gatvese, yra butu su kiemeliais (1-2 aukstuose) labai graziai susitvarkiusiu. 2-3 auksto butai turi balkona, tik man dar nepatiko tas lauko "koridorius", kuriuo vaiksto visi kaimynai is gretimu butu ir palei virtuves langa. viduje nebuvau. o siaip, jei sildymas nebaidytu, tai butu gal ir visai nieko, su parkavimu problemu maziau, be to, man 3 aukstu namas 100 kartu geriau, negu 9 rolleyes.gif

tik kaina didele, oi didele doh.gif
Atsakyti
Is aprasymo...
Trijų aukštų kotedžo tipo namas...
ir tik 87 m... Man atrodo mazoka smile.gif
Cia buvo butas svajone 1990-1995 metais.
Bet jeigu pardavines uz 3000 LT/m galima bus svarstyti.
Atsakyti
ačiū visoms atsakiusioms 4u.gif
nežavi ir manęs tie " kotedžai", bet, kad paskutines porą savaičių- jokių naujų skelbimų nematau, nežinau kodėl taip... gal visiems atostogos...be to anksčiau ieškojom centre, o dabar galvojam apie Pašilaičius, tai, va domina šio rajono pliusai ir minusai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta+ @ 2010 07 11, 22:29)
Is aprasymo...
Trijų aukštų kotedžo tipo namas...
ir tik 87 m... Man atrodo mazoka smile.gif
Cia buvo butas svajone 1990-1995 metais.
Bet jeigu pardavines uz 3000 LT/m galima bus svarstyti.

Esu nuomavus kambarį studentavimo laikais tokiame bute. Jokių labai blogų atsiliepimų negaliu pasakyti. Išplanavimas to buto (1 aukštas) buvo įdomus, gaunasi kaip 3 aukštai. Ties įejimu virtuvė ir toletas su vonia, laipteliais palipus žemiau du kambariai ir laipteliais palipus aukščiau du kambariai... Na man minusas būtų, nes jei svečiai, tai iš virtuvės su visais valgiais varinėt tais laiptais reiktų... Vonia nedidelė. Apačioje kaip ir terasa, bet man nepasirodė labai ten naudinga, vakarais trinasi visokie paaugliai aplink, neatrodo, jog daug privatumo. Dėl šildymo nelabai galiu pasakyti, gali būti ir daugoka. Bet pvz. kai aš ieškojausi buto prieš metus, tai dėl įdomumo pažiūrėjau ir tokius, tai variantų daug tokių nebuvo, 1 ar 2.
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2010 07 12, 09:42)
ačiū visoms atsakiusioms 4u.gif
nežavi ir manęs tie " kotedžai", bet, kad paskutines porą  savaičių- jokių naujų skelbimų nematau, nežinau kodėl taip... gal visiems atostogos...be to anksčiau ieškojom centre, o dabar galvojam apie Pašilaičius, tai, va domina šio rajono pliusai ir minusai... ax.gif

Gyvenau Pašilaičiuose daug metų, pagrindiniai minusais mano akimis - kamščiai į centrą ir miniatiūrinės stovėjimo aikštelės. Jei netoli Ukmergės gatvės, tai ir dulkės ir nuolatinis triukšmas, nėra kur išeiti pasivaikščioti.
Pliusai - gyvenau ten 15 metų, todėl man tai yra mielas rajonas, ganėtinai ramu naktimis, geras susisiekimas viešuoju transportu, daug parduotuvių, tad galima apsipirkinėti be mašinos.
Atsakyti
QUOTE(Zaneta+ @ 2010 07 11, 22:33)
Viskas ten gerai. Bet yra vienas minusas. Sildymas. Labai brangus.
Daugiau minusu negirdejau.
Ir ispalnavimas asmeniskai man nelabai patinka... g.gif

Gyvenu tuose namuose tik ne kotedze, tai sildymas kiek kalbejau su jais LABAI brangus.
Atsakyti
QUOTE(Bielka81 @ 2010 07 12, 11:53)
Gyvenu tuose namuose tik ne kotedze, tai sildymas kiek kalbejau su jais LABAI brangus.

bet kodėl g.gif o nėra jų renovuotų, gal verta paieškoti? g.gif
Atsakyti