QUOTE(arvisa @ 2009 11 26, 16:09)
Baikit nesamones rasyti ir gasdinti zmones. Arba jus NT agenturoje dirbat arba nesuprantat, kas NT-isnikai blefuoja. Esu pora kart papuoles i tokia situacija ieskodamas buto ir vis dar jie neparduoti. Dabar agenturos emesi naujo budo ale panasaus aukciono organizavimais- gal zmogus supanikuos ir puls pirkti

arvisa, nereikia taip žiauriai. Gal tikrai iškreips mano info kai kurių žmonių suvokimą apie NT rinką... Tikrai tikiu, kad šitas atvejis gana išskirtinis, nes nu buvo paskelbtas geras variantas už labai įkandamą kainą. Dėl kitų butų, pvz., jei prašo 150 000, aš būdavau pasiruošusi tik kokia 120 000 mokėt ir nesukdavau galvos, jei ten jie nesileisdavo į kalbas. O šitas tiesiog taip papuolo (gal agentūra "eksperimentą" darė, nuleisdama kainą gerokai, o gal tikrai reikėjo labai parduot ir nesitikėjo tokio žmonių susidomėjimo), kad buvo visapusiškai labai tinkamas, ir neįtikėtinai pigus (nerašysiu detalių, nes dauguma nesikniso po skelbimus, ir pradės čia rašyt išvedžiojimus, kiek jiems atrodo vertas tas butas). Žodžiu, man irgi nepatinka tokie aukcionai, geriau iš karto normalią kainą parinktų.