Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų namų interjeras (II tema)

QUOTE(hedagab @ 2011 04 29, 11:22)
Sveikos,
gal turėtumėte minčių, kaip padaryti jaukų ir patogų butą, t.y. suskirstyti gyvenamąja/miegamojo zonomis. Kol kas mažai baldų (bandžiau nupiešti), bet nelabai žinau, kokius pirkti ir kur juos statyti. Didžiausios bėdos: per vidurį kambario kolona ir durys į lodžiją, langai nuo grindų iki lubų:

Mano pamąstymai:
user posted image
Atsakyti
O čia dar kitoks variantas, nors man pirmas labiau patinka:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 04 29, 12:44)
Mano pamąstymai:

Oi kaip ačiū už pasiūlymus. Antrasis tikrai tamsokas būtų, o pirmas variantas vertas dėmesio. Tik jausmas, kad baldų kiek per daug būtų namuose ir sunku pro juos praeit būtų link lodžijos, mat planelis atrodo erdvesnis, nei pats butas yra realybėje. O jei sofkutę prie sienos stumt, žemą staliuką palikt ir teliką ant kolonos, ar kur kitur paslėpt(?), liktų daugiau erdvės g.gif
Atsakyti
QUOTE(hedagab @ 2011 04 29, 16:12)
Oi kaip ačiū už pasiūlymus. Antrasis tikrai tamsokas būtų, o pirmas variantas vertas dėmesio. Tik jausmas, kad baldų kiek per daug būtų namuose ir sunku pro juos praeit būtų link lodžijos, mat planelis atrodo erdvesnis, nei pats butas yra realybėje. O jei sofkutę prie sienos stumt, žemą staliuką palikt ir teliką ant kolonos, ar kur kitur paslėpt(?), liktų daugiau erdvės  g.gif

Buvo ir man tokia mintis - t.y. kabint TV, nes ir pati matau, kad baldų tokioj mažoj erdvėj yra ganėtinai daug. Bet kur tada sudėt visus daiktus (rūbai, patalynė, rankšluosčiai ir t.t.)? Tai bent didesnė talpesnė komoda tarnautų ir kaip TV staliukas ir kaip daiktų saugojimo vieta.

O šiaip manau, kad atskirus miegamąjį tų baldų neatrodys super daug.
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 04 29, 17:04)
.Bet kur tada sudėt visus daiktus (rūbai, patalynė, rankšluosčiai ir t.t.)?

O jei lovai padarius pakylą, o po ja - stalčiai daiktams sandėliuoti? AIšku, rūbams nelabai, bet patalynei, ranšluosčiams gal ir tiktų..
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 04 29, 19:01)
O jei lovai padarius pakylą, o po ja - stalčiai daiktams sandėliuoti? AIšku, rūbams nelabai, bet patalynei, ranšluosčiams gal ir tiktų..

Manau toks dalykas bet kuriuo atveju turi būti nedideliam butuke. Ir manau lova geriau ne su stalčiais, o su pakeliamu mechanizmu, nes tada daugiau erdvės išnaudojama, nors gal mažiau patogu g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Mes irgi po truputi lipdom savo namucius be dizaineriu pagalbos (isskyrus vonios kambarius), ieskau kokiu nors ideju ka butu galima padaryt prie elektros jungtuku, ta prasme kad nenusipurvintu sienos (nes norim labai sviesiu)... Gal kas matet kanors tokio idomesnio ir originalesnio?
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2011 05 01, 18:20)
Sveikos,

Mes irgi po truputi lipdom savo namucius be dizaineriu pagalbos (isskyrus vonios kambarius), ieskau kokiu nors ideju ka butu galima padaryt prie elektros jungtuku, ta prasme kad nenusipurvintu sienos (nes norim labai sviesiu)... Gal kas matet kanors tokio idomesnio ir originalesnio?

Man tos idomybes aplink jungiklius siaubu siaubas, kodel nenudazyti sienas gerais dazais kuriuos prireikus galima tiesiog isplaut. Kai buta nudazem atplaudavau netgi riebalus tai jau nuo ranku purvas tikrai atsivalytu.
Atsakyti
QUOTE(hedagab @ 2011 04 29, 10:22)
Sveikos,
gal turėtumėte minčių, kaip padaryti jaukų ir patogų butą, t.y. suskirstyti gyvenamąja/miegamojo zonomis. Kol kas mažai baldų (bandžiau nupiešti), bet nelabai žinau, kokius pirkti ir kur juos statyti. Didžiausios bėdos: per vidurį kambario kolona ir durys į lodžiją, langai nuo grindų iki lubų:
user posted image

Pas mus labai panasus butas.Taip pat labai norejau miegamojo zonos.Tai mes padarem salia WC ,kaip ir siule konfetee.Bet man gyvenant sis variantas nepatiko.Ir virtuves zona truputi susiaurinom ir kolidoriui padarem spinta su stumdomom durim ir veidrodziu.Dabar vel jau mastau apie remonta, nes labai jau norisi kad miegamasis butu gerai vedinamas. Pas mus yra galimybe miegamuka padaryti kairiame kampe prie lango.
Atsakyti
QUOTE(Renata_Bo @ 2011 05 01, 21:10)
Man tos idomybes aplink jungiklius siaubu siaubas, kodel nenudazyti sienas gerais dazais kuriuos prireikus galima tiesiog isplaut. Kai buta nudazem atplaudavau netgi riebalus tai jau nuo ranku purvas tikrai atsivalytu.

Nesu tokia optimiste, nemanau kad galesiu daznai baltas sienas valyt ju dar labiau nesugadindama 4u.gif Dazu norim matiniu, o tokiu kad ir kaip noretum nenuvalysi neisblizginus tos vietos... todel ir ieskau kokiu ideju: tarkim esu maciusi: tamsi juosta einant nuo grindu iki lubu...
Atsakyti
user posted image
Kaži, ar tiktų vietoj pertvaros toks reikalas (grožis metalinių strypų gal ir ne kaži koks):
user posted image
Nebesinori statybos darbų, o ir iki lubų sienelės nenorėčiau, nes lubos aukštokos (3m, gal ir virš), nejauku bus tokiam tuneliukyj miegot. O kitą pusę tikrai knygų lentyna atitverčiau. Gal kam teko tokią pertvarą darytis, pliusai/minusai?
Atsakyti
Siukau man jau nebereikalingus namu interjero zurnalus lenku kalba ''Cztery katy'',
http://public.fotki....linga/zurnalai/
Az 4u.gif
Atsakyti