Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų namų interjeras (II tema)

QUOTE(jova @ 2011 05 02, 11:22)
Nesu tokia optimiste, nemanau kad galesiu daznai baltas sienas valyt ju dar labiau nesugadindama 4u.gif  Dazu norim matiniu, o tokiu kad ir kaip noretum nenuvalysi neisblizginus tos vietos... todel ir ieskau kokiu ideju: tarkim esu maciusi: tamsi juosta einant nuo grindu iki lubu...

Mes turejom sviesiai pilka siena, tiesa pusiau matine, na tikrai nereikejo valyl iki blizgesio, nors ir virtuveje buvo bet nesipurvino smarkiai, zodziu kazkaip mes jungiklius junginejom o ne siena ciupinejom, bet del baltos tai tikrai negaliu teigti kad problemu nebus. Zodziu kai turesiu balta siena tada ir galesiu pakomentuot kaip valosi, kaip purvinasi. smile.gif Nebent kazkaip su kita spalva pazaist, bet jau kai buna tokie remeliai ant jungikliu tai man peilis. Gal cia ta sovietu laiku asociacija dar lieka, nes namuose turejom tokius boubus plastmasinius. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata_Bo @ 2011 05 21, 11:44)
Mes turejom sviesiai pilka siena, tiesa pusiau matine, na tikrai nereikejo valyl iki blizgesio, nors ir virtuveje buvo bet nesipurvino  smarkiai, zodziu kazkaip mes jungiklius junginejom o ne siena ciupinejom, bet del baltos tai tikrai negaliu teigti kad problemu nebus. Zodziu kai turesiu balta siena tada ir galesiu pakomentuot kaip valosi, kaip purvinasi. smile.gif  Nebent kazkaip su kita spalva pazaist, bet jau kai buna tokie remeliai ant jungikliu tai man peilis. Gal cia ta sovietu laiku asociacija dar lieka, nes namuose turejom tokius boubus plastmasinius. schmoll.gif

Labas,
pas mane namie sviesios sienos ir daug kur jos jau issitepe. Dazai plaunami, matiniai. Sakykit kaip jus valot ar blizginat tas sienas? As kur pavalau, tai lieka tokios valymo demes, ruozai, na matosi kad valyta... Gal kazka ne taip darau, patarkit g.gif
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2011 05 22, 09:42)
Labas,
pas mane namie sviesios sienos ir daug kur jos jau issitepe. Dazai plaunami, matiniai. Sakykit kaip jus valot ar blizginat tas sienas? As kur pavalau, tai lieka tokios valymo demes, ruozai, na matosi kad valyta... Gal kazka ne taip darau, patarkit g.gif

Aš išvalau visą sieną, tada nesimato ruožų.
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2011 05 22, 11:42)
Labas,

Pabandykyte tiesiog su spiritine servetele, as valiau ir slapiu skuduru, riebalus su purskiamu cifu kaitlentems.Nesimate nei ruozu, nei blizgejo toj vietoj, mes pusiau matines turejom.
Atsakyti
Gal nuo dazu priklauso, nes mano butas visas pieno spalvos matiniais plaunamais dazais isdazytas, o turiu dvi toli grazu nepedantiskas mazyles, tai trinu sienas kur reikia ir indu plovikliu, ir su valikliais su chlorkalkem, na ir jokiu blogumu sienoms nesidaro, jokiu ruozu schmoll.gif
Atsakyti
reikalinga pagalba - nupiešiau savo pirmo aukšto planą (tokį kokį sugebėjau) bandysiu įkelt - tad lenkiu žemai galva ir prašau patarimo dėl sienų spalvų parinkimo.

Daugiau detalių : grindys bus plytelės tokios parketo tipo siauros - pailgos Habitat cream, durys medinės balinto uosio su stiklais ( padalintos į keturis stiklus), palangės medinės plačios - uosio. Langai dideli, jų daug, pagrinde pietų pusė- saulės yra nuo ryto iki vakaro. Laiptai bus uosio mediniai kaip ir palangės. Namas medinis apkaltas medinėmis lentutėmis, lakuotomis.

Virtuvė jau baigta, virtuvinis toks medinis - rusvas, jos sienos spalva tokia geltona šviesi sviesto skani spalvikė. Tad vis galvoju ka daryti su pertvaros spalva, gal koki tapeta gražų ryškų ir kaip priderint prie sienų spalvos. Gal abi pertvaros sienas daryt skirtingais tapetais.....

Labai prašau padėt. Nežinau kaip atsilyginsiu už patarimus..... gal kuom nors jumi padėsiu kitu klausimu

Nesiseka įkelt paveikslėlio namų plano
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudagyle: 24 gegužės 2011 - 10:54
Sveikos, smile.gif esu architektė ir sugalvojau projektėlį: nemokami patarimai apie namus. O viskas labai paprasta- atsiųskite savo klausimą (su planu namo, kambario ar tiesiog žodžiu ko ieškote ar pan.) man paštu zalioszaliospievos@gmail.com ir kai tik galėsiu atsakysiu į Jūsų klausimą bloge: http://zaliospievos.blogspot.com/ (Jūsų klausimas irgi ten bus paskelbtas, pacituotas arba aprašytas) mirksiukas.gif klausimai gali būti įvairiausi: nuo staliuko iki namo projekto..
tikiuosi rasite ir kitų įdomių projektų ar pamąstymų.. ax.gif šypsena

Esmė blogo yra suvokti ko mums tikrai reikia ir gyventi sveikoje ir darnioje aplinkoje, tad dėl lokio, meškos ar kitokių skulptūrų nelabai pakonsultuosiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, dizaineriai smile.gif

Gal galėtumėte pagelbėti su mažu buto holu. Ieškau sprendimų, kaip siauram ir ilgam holui suteikti daugiau funkcionalumo ir jį pagyvinti. Butas dar neįrengtas, su daline apdaila, tad kaip tik pats metas priimti reikiamus sprendimus. Man itin rūpi funkcionalumas, nes butas neturi nei sandėliuko, nei tamsaus kambario. O tas holo siaurumas tikras galvos skausmas, nes nesigauna įkomponuoti didesnės spintos, ir šiaip holas toks ganėtinai siauras, ilgas, tai kažkaip nesmagiai per jį patenkama į atvirą buto erdvę.
Beje, butas mansardinis, todėl ties holo/sanmazgo sienos pabaiga lubų aukštis yra 4m ir nuo ten žemėja iki langų, kur siekia 2.60m. Holo lubos taip pat aukštos. Gal yra sprendimų funkcionaliai išnaudoti aukštas lubas? Gal net kažkokias nišas ten įrengiant, kur galima būtų susidėti kažkokius daiktus?

http://s1185.photobu...strisplanav.jpg

Laukiamos visokios nuomonės wink.gif
Ačiū iš anksto visiems už pagalbą! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linksmas12 @ 2011 06 07, 21:15)
Sveiki, dizaineriai  smile.gif

Gal galėtumėte pagelbėti su mažu buto holu. Ieškau sprendimų, kaip siauram ir ilgam holui suteikti daugiau funkcionalumo ir jį pagyvinti. Butas dar neįrengtas, su daline...

sveiki, apie hola kaip tik dejau daug ideju cia: http://zaliospievos.blogspot.com/ uzsukit, gal kokia ideja patiks..kaip matau is plano, yra suprojektuota spinta, siulyciau ja ten ir palikti nes kitur panasu kad neimontuosit smile.gif)) na esme paprasta, jei spintos sienines dideles nera, dekite nemaza spinta miegamajame. Kad erdve praplatetu, paziurekit kur ijejus jauciasi labiausiai "uzspausta", ten siulyciau sudeti veidrodzius, ar viena dideli kad nepridelioti..del lentynu kur nors aukstai: jos yra gerai, bet turekit omeny kad i jas reikes kazkaip patekti biggrin.gif na kopeciomis turbut, tad joms irgi vieta sumastykite (bet tokiose lentynose laikysit tik labai retai naudojamus daiktus, sakau is patirties) mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, noriu paklausti jūsų visų nuomones apie baldus. Ar Jusm gražūs tokio stiliaus baldai? Pagaminti iš ąžuolo masyvo. Kokiame interjero stiliuje juos tiktų derinti? Ačiū smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Man tai nuotrauku nesimato
Atsakyti
Sveiki, noriu paklausti Jūsų visų nuomones apie baldus. Ar Jums gražūs tokio stiliaus baldai? Pagaminti iš ąžuolo masyvo. Kokiame interjero stiliuje juos tiktų derinti? Ačiū smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flyone: 16 birželio 2011 - 10:37