gal kuri gali pasidalinti geltonu kalėduku
maniškis senoliukas sugrybavo pumpurėliu prikrovė
Mano ir pirktinis sugrybavo , taip pat krauna pumpurelius.
Bet as galvoju , kad del to, kad kai pirkau zydejo , o parvezus numete per kelias dienas visus ziedus ir pumpurus....tai gal nepazydejo kaip reikalas ir uztat dabar vel zydes....
Bet as galvoju , kad del to, kad kai pirkau zydejo , o parvezus numete per kelias dienas visus ziedus ir pumpurus....tai gal nepazydejo kaip reikalas ir uztat dabar vel zydes....
Sveikos, kaktusu myletojos:)
As turiu viena http://public.fotki....0963.html#media prisigaivinau is vieno lapelio, jau db ir zieduku nudziugino, dar turiu tamsiai raudona, taciau dar jis taip ir neprazydo:( taip pat prisigaivinau is vieno lapelio, tikiuosi kad dar nustebins savo ziedukais.
Noriu paklausti, gal kas gali parduoti nors po viena lapeli kitokiu spalvyciu:) labai jie jau man grazus savo ziedais.
P.S. net nemaniau kad tokiu spalvu ivairove:)
As turiu viena http://public.fotki....0963.html#media prisigaivinau is vieno lapelio, jau db ir zieduku nudziugino, dar turiu tamsiai raudona, taciau dar jis taip ir neprazydo:( taip pat prisigaivinau is vieno lapelio, tikiuosi kad dar nustebins savo ziedukais.
Noriu paklausti, gal kas gali parduoti nors po viena lapeli kitokiu spalvyciu:) labai jie jau man grazus savo ziedais.
QUOTE(ladymakarenko @ 2010 02 01, 16:59)
Na, tu klaipėdiškė, tai pats tas su Merga tartis, ji tai ko neturi tik
Aprūpins viskuo!
O beje, kalėdukai negrybauja - maniškiai irgi pradeda normaliai žydėt..Gal čia tas metas kai sužydi visur..
QUOTE(Violeta* @ 2010 02 01, 18:23)
O beje, kalėdukai negrybauja - maniškiai irgi pradeda normaliai žydėt..Gal čia tas metas kai sužydi visur..
nežinau pas mane visada žydėdavo per kalėdas o va pernai ir šiemet vėluoja su žydėkimu o kiti prieš kalėdas peržydėjo
mano kaledukas ir kaska sumaste, pries kaledas zydejo normaliai , o vad pabuvo pora menesiu ramus ziuriu vel vienas ziedas greit prasiskleis
Labai atsiprašau kažkurios,kad laiku neatsakiau,tačiau truputi gydaus,o ir darbo labai daug turiu
todėl atsakau taip:
Galima pridaiginti nuo puvančios šakos plokštelę ar narelį vandeny su viena paslaptim: pirma nupjautą segmentą pabarstom cinamonu ar sutrupinta angline tablėte(jei turite beržo anglies iš krosnies išvis puiku.Tada keleta dienelių padžiovinate ,o tada statome į vandenuką
Sveikutes.Na,ka bunda musu kaledukai ir pradeda ruostis apsipumpuravimui velykiukai,tad juos reiktu patresti
Pas mane 5 kaledukai jau augina pumpurus,kovo 8 turetu apipylti ziedais.
QUOTE(merga @ 2010 02 19, 17:04)
Sveikutes.Na,ka bunda musu kaledukai ir pradeda ruostis apsipumpuravimui velykiukai,tad juos reiktu patresti
laukiam laukiam pas mane dabar kalėdinis kaktusas žydi
Maniškis baltukas jau pražydo.
Gal kas galėtų pasidalinti geltonu kalėdinuko "flensu"?
QUOTE(Jūrė @ 2010 02 19, 20:07)
Maniškis baltukas jau pražydo.
ne tu viena jo nori
mano kaledukas irgi pumpurus renka, antra karta zides