atkeliauju ir aš čia
Laba diena
Atsitiko toks dalykas, kad mano kaledinis net nepamaciau kaip ir kada, bet visas sprogsta ziedais
Prisipazistu, nesu pavyzdinga gelininke ir buvau apleidus geles, net nepamenu kada paskutini syk laisciau
O siandien, pagaliau prisiruosus skirt joms demesio ir pamaciau ka jis sau isdarineja. Ar tai reiskia, kad dabar nebeliko jokiu sansu, kad jis ta pati darys ir per kaledas
Ir dar... gal nuo tiesiogines saules ar dar nuo kokiu dalyku jo lapai is zaliu tapo violetiniais
ar tai jau su visam, ar kaip nors graziai su juo pasielgus vel pazaliuotu
Gal ir ne patys protingiausi klausimai, nu... bet ir tokie kartais kyla
Atsitiko toks dalykas, kad mano kaledinis net nepamaciau kaip ir kada, bet visas sprogsta ziedais
QUOTE(dar viena mama @ 2009 11 22, 17:13)
Laba diena
Prisipazistu, nesu pavyzdinga gelininke ir buvau apleidus geles, net nepamenu kada paskutini syk laisciau
O siandien, pagaliau prisiruosus skirt joms demesio ir pamaciau ka jis sau isdarineja. Ar tai reiskia, kad dabar nebeliko jokiu sansu, kad jis ta pati darys ir per kaledas
Ir dar... gal nuo tiesiogines saules ar dar nuo kokiu dalyku jo lapai is zaliu tapo violetiniais
ar tai jau su visam, ar kaip nors graziai su juo pasielgus vel pazaliuotu

ar ziedais sprogsta ,ar pumpurais apsikroves,nes nuo atsiradimo pumpuru iki prazydejimo,praeina netoli menesio
Tai jau ziedais, labai labai ziedais
Sprogsta pumpurai, žydi žiedai..
Tai po sausros laikotarpio ir pasiskatino pumpuravimasis. Bet dabar svarbu, kad drėgmės netrūktų, kitaip - nubyrės viskas ir jokiu būdu augalo nejudinkit..jei pumpuriukai vos vos lenda - galima pernešt kitur, kur saulės mažiau; jei jau paūgėję, nejudinkit, nubyrės ..Svarbu, žinoma ir neperliet..
Tačiau jei nuo saulės lapai paraudo..
Per daug kaitrios saulės gauna tada..Bet iš kur ji..mėnesį jos nėra, vien lietūs..Žodžiu, merga šiuo klausimu pakonsultuos geriau...
Čia apturėjau praktikos, kai maniškis geltonas su pumpurais nupuvo palei žemę perlietas..Su pumpurais, be šaknų..reanimavau..Ką manot..ogi skleidžiasi vienas didelis ryškiai geltonas žiedas..Nenubyrėjo! Prigijo! Džiaugiuos savo išgelbėtu geltonuoju, o tai jau maniau, vsio, pažaisiu ir reikės išmest..
Papildyta:
Joooo..kol rašiau, atėjo atsakymas, kad jau pilnas žydėjimas
Tai po sausros laikotarpio ir pasiskatino pumpuravimasis. Bet dabar svarbu, kad drėgmės netrūktų, kitaip - nubyrės viskas ir jokiu būdu augalo nejudinkit..jei pumpuriukai vos vos lenda - galima pernešt kitur, kur saulės mažiau; jei jau paūgėję, nejudinkit, nubyrės ..Svarbu, žinoma ir neperliet..
Tačiau jei nuo saulės lapai paraudo..
Čia apturėjau praktikos, kai maniškis geltonas su pumpurais nupuvo palei žemę perlietas..Su pumpurais, be šaknų..reanimavau..Ką manot..ogi skleidžiasi vienas didelis ryškiai geltonas žiedas..Nenubyrėjo! Prigijo! Džiaugiuos savo išgelbėtu geltonuoju, o tai jau maniau, vsio, pažaisiu ir reikės išmest..
Papildyta:
Joooo..kol rašiau, atėjo atsakymas, kad jau pilnas žydėjimas
oi.. as jau pajudinau
man toks grazus pasirode, raudonas, kaip uoga, nusprendziau, kad nuodeme slept ant palanges ir atsinesiau ant stalo
Tai gal ir ne nuo saules paraudonavo
o nuo ko dar taip buna? O gal jau seniau taip jam nutiko
Nu tikrai, kazkaip senokai buvau prie jo priejus
Ex, teks dabar kaledas pradet svest dabar, kad jau kaktusas liepia
Tai gal ir ne nuo saules paraudonavo
Lietuva, gražu..bet už viską man gražiau tamstos liniuotė..Labai sveikinu! Ar planuojančių temoj dalyvaujate?
as is Marijampoles,noreciau is kart keliu rusiu nusipirkt,gal merga pasiulytu
Velykinius turiu du, kurie visai nemaži krūmeliai - raudonas ir baltas - bet kur gyvenate? Velykinukų nebenoriu auginti...
Galėčiau perleist, augaliukai sveiki..
Siųsti galima..bet šaltu metu rizika yra..
Siųsti galima..bet šaltu metu rizika yra..
QUOTE(Emilyte @ 2009 11 22, 23:08)
Sveikutės gėlininkės
Kažkaip patraukė mane šį rudenį ant gėlių,labai norėčiau ir velykinio ir kalėdinio,jei kas parduotų,tai kaip jūs siunčiate? Ar čia tik toms kurios tam pačiam mieste gyvenat?
Kažkaip patraukė mane šį rudenį ant gėlių,labai norėčiau ir velykinio ir kalėdinio,jei kas parduotų,tai kaip jūs siunčiate? Ar čia tik toms kurios tam pačiam mieste gyvenat?
siunčiam
pražydės maniškiai duosiu dovanu flensiuku