Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusai

atkeliauju ir aš čia 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Atsitiko toks dalykas, kad mano kaledinis net nepamaciau kaip ir kada, bet visas sprogsta ziedais unsure.gif Prisipazistu, nesu pavyzdinga gelininke ir buvau apleidus geles, net nepamenu kada paskutini syk laisciau blush2.gif blush2.gif O siandien, pagaliau prisiruosus skirt joms demesio ir pamaciau ka jis sau isdarineja. Ar tai reiskia, kad dabar nebeliko jokiu sansu, kad jis ta pati darys ir per kaledas unsure.gif Ir dar... gal nuo tiesiogines saules ar dar nuo kokiu dalyku jo lapai is zaliu tapo violetiniais unsure.gif ar tai jau su visam, ar kaip nors graziai su juo pasielgus vel pazaliuotu g.gif
Gal ir ne patys protingiausi klausimai, nu... bet ir tokie kartais kyla ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dar viena mama @ 2009 11 22, 17:13)
Laba diena  4u.gif

Atsitiko toks dalykas, kad mano kaledinis net nepamaciau kaip ir kada, bet visas sprogsta ziedais  unsure.gif  Prisipazistu, nesu pavyzdinga gelininke ir  buvau apleidus geles, net nepamenu kada paskutini syk laisciau  blush2.gif  blush2.gif  O siandien, pagaliau prisiruosus skirt joms demesio ir pamaciau ka jis sau isdarineja. Ar tai reiskia, kad dabar nebeliko jokiu sansu, kad jis ta pati darys ir per kaledas  unsure.gif  Ir dar... gal nuo tiesiogines saules ar dar nuo kokiu dalyku jo lapai is zaliu tapo violetiniais  unsure.gif  ar tai jau su visam, ar kaip nors graziai su juo pasielgus vel pazaliuotu  g.gif
Gal ir ne patys protingiausi klausimai, nu... bet ir tokie kartais kyla  ax.gif  biggrin.gif

ar ziedais sprogsta ,ar pumpurais apsikroves,nes nuo atsiradimo pumpuru iki prazydejimo,praeina netoli menesio rolleyes.gif
Atsakyti
Tai jau ziedais, labai labai ziedais biggrin.gif
Atsakyti
Sprogsta pumpurai, žydi žiedai.. smile.gif
Tai po sausros laikotarpio ir pasiskatino pumpuravimasis. Bet dabar svarbu, kad drėgmės netrūktų, kitaip - nubyrės viskas ir jokiu būdu augalo nejudinkit..jei pumpuriukai vos vos lenda - galima pernešt kitur, kur saulės mažiau; jei jau paūgėję, nejudinkit, nubyrės ..Svarbu, žinoma ir neperliet..
Tačiau jei nuo saulės lapai paraudo.. g.gif Per daug kaitrios saulės gauna tada..Bet iš kur ji..mėnesį jos nėra, vien lietūs..Žodžiu, merga šiuo klausimu pakonsultuos geriau...

Čia apturėjau praktikos, kai maniškis geltonas su pumpurais nupuvo palei žemę perlietas..Su pumpurais, be šaknų..reanimavau..Ką manot..ogi skleidžiasi vienas didelis ryškiai geltonas žiedas..Nenubyrėjo! Prigijo! Džiaugiuos savo išgelbėtu geltonuoju, o tai jau maniau, vsio, pažaisiu ir reikės išmest..

Papildyta:
Joooo..kol rašiau, atėjo atsakymas, kad jau pilnas žydėjimas doh.gif
Atsakyti
oi.. as jau pajudinau unsure.gif man toks grazus pasirode, raudonas, kaip uoga, nusprendziau, kad nuodeme slept ant palanges ir atsinesiau ant stalo unsure.gif
Tai gal ir ne nuo saules paraudonavo g.gif o nuo ko dar taip buna? O gal jau seniau taip jam nutiko g.gif Nu tikrai, kazkaip senokai buvau prie jo priejus blush2.gif Ex, teks dabar kaledas pradet svest dabar, kad jau kaktusas liepia biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū, merga, už tokią gražią temą - ir dar mano kaktusų įdėjai - labai jau man smagu wub.gif

Kalbėjot apie velykiunius kaktusiukus. Jų aš turiu tik du.

štai tokį
user posted image

ir štai tokį
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 22 lapkričio 2009 - 20:27
Lietuva, gražu..bet už viską man gražiau tamstos liniuotė..Labai sveikinu! Ar planuojančių temoj dalyvaujate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 22 lapkričio 2009 - 20:53
as is Marijampoles,noreciau is kart keliu rusiu nusipirkt,gal merga pasiulytu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės gėlininkės 4u.gif
Kažkaip patraukė mane šį rudenį ant gėlių,labai norėčiau ir velykinio ir kalėdinio,jei kas parduotų,tai kaip jūs siunčiate? Ar čia tik toms kurios tam pačiam mieste gyvenat?
Atsakyti
Velykinius turiu du, kurie visai nemaži krūmeliai - raudonas ir baltas - bet kur gyvenate? Velykinukų nebenoriu auginti... blush2.gif Galėčiau perleist, augaliukai sveiki..

Siųsti galima..bet šaltu metu rizika yra..
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2009 11 22, 23:08)
Sveikutės gėlininkės 4u.gif
Kažkaip patraukė mane šį rudenį ant gėlių,labai norėčiau ir velykinio ir kalėdinio,jei kas parduotų,tai kaip jūs siunčiate? Ar čia tik toms kurios tam pačiam mieste gyvenat?

siunčiam biggrin.gif

pražydės maniškiai duosiu dovanu flensiuku mirksiukas.gif

Atsakyti