Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusai

user posted image
user posted image
user posted image

ax.gif
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2009 11 22, 22:51)
Lietuva, gražu..bet už viską man gražiau tamstos liniuotė..Labai sveikinu! Ar planuojančių temoj dalyvaujate?

Ačiū labai wub.gif

Kur jau ten prie planuojančių - mes planavom ir tikėjomės lėliuko 9 metus.
Daug visko iškentėjom ir t.t. ir pan. aš prie "Nesulaukiančioms gandrų" skyrelio priklausiau visada. O dabar po eilinės 6-os pagalbinės procedūros vaisingumo centre pagaliau - Dievo stebukliukas atkeliavo wub.gif Tikimės, kad viskas bus gerai ir toliau rolleyes.gif
Atsakyti
Lietuva, sulaukus stebukliuko 4u.gif
noriu paklausti , aš turiu manau ne kalėduką , o velykiuką ar pas velykiuką yra ant galo lapų šereliai?
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2009 11 23, 11:23)
Ačiū labai  wub.gif

Kur jau ten prie planuojančių - mes planavom ir tikėjomės lėliuko 9 metus.
Daug visko iškentėjom ir t.t. ir pan.  aš prie "Nesulaukiančioms gandrų" skyrelio priklausiau visada. O dabar po eilinės 6-os pagalbinės procedūros vaisingumo centre pagaliau - Dievo stebukliukas atkeliavo  wub.gif Tikimės, kad viskas bus gerai ir toliau  rolleyes.gif

bet svarbiausia kad pavyko wub.gif ir reikia galvoti kad viskas bus gerai (mano MB krišto mama leliuko laukė virš 20 metu unsure.gif )

Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2009 11 23, 11:23)
Ačiū labai  wub.gif
O dabar po eilinės 6-os pagalbinės procedūros vaisingumo centre pagaliau - Dievo stebukliukas atkeliavo  wub.gif Tikimės, kad viskas bus gerai ir toliau  rolleyes.gif

Taip..nors daugumoj dalyvauju tik floros skyrelyje ir ne taip senai planuojančių, tavo parašą pastebėdavau..supratau ir kodėl retriveris namuose ir t.t.
Taigis, esat nuostabi šeima, daug ištvėrus, išgyvenusi..dabar būsite šeima ir su kūdikėliu, ir su šuneliu, ir gėlytėmis..tegul gyvena laimė Jūsų namuose! 4u.gif
Atsakyti
Lietuva, jetau kaip faina skaityt, kai kažkam pasiseka wub.gif mmm

Ta proga Tau mano pirmas sulauktas žiedas ... (dėkui mergai wub.gif )

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2009 11 23, 14:53)
Taip..nors daugumoj dalyvauju tik floros skyrelyje ir ne taip senai planuojančių, tavo parašą pastebėdavau..supratau ir kodėl retriveris namuose ir t.t.
Taigis, esat nuostabi šeima, daug ištvėrus, išgyvenusi..dabar būsite šeima ir su kūdikėliu, ir su šuneliu, ir gėlytėmis..tegul gyvena laimė Jūsų namuose! 4u.gif

ačiū, dar kartą, kaip gražiai parašei wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žoržett @ 2009 11 23, 14:07)
Lietuva, jetau kaip faina skaityt, kai kažkam pasiseka  wub.gif  mmm

Ta proga Tau mano pirmas sulauktas žiedas ... (dėkui mergai  wub.gif )

user posted image

Labai graži spalva!
Atsakyti
Maniškiai predėjo pumpuriukus krauti, manau, žiedeliais džiaugsiuos kaip tik per Kalėdas, nes dabar vos vos matosi didis.gif
O visoms nesulaukiančioms gandrų galiu papasakyt, kad nėra nieko neįmanomo mirksiukas.gif mano darugės sesė susilaukė dvynukių mergaičių naturaliai po 8 metų gydymosi ir 7 precedūrų, kai gydytojai jau sakė, kad jai nėra jokių šansų pastot, o tuo labiau išnešiot, tai va 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(An1ta @ 2009 11 23, 11:30)
aš turiu manau ne kalėduką , o velykiuką ar pas velykiuką yra ant galo lapų šereliai?

Taip turi. 4u.gif

QUOTE(Daluksa @ 2009 11 23, 19:13)
Maniškiai predėjo pumpuriukus krauti, manau, žiedeliais džiaugsiuos kaip tik per Kalėdas, nes dabar vos vos matosi  didis.gif
O visoms nesulaukiančioms gandrų galiu papasakyt, kad nėra nieko neįmanomo  mirksiukas.gif mano darugės sesė susilaukė dvynukių mergaičių naturaliai po 8 metų gydymosi ir 7 precedūrų, kai gydytojai jau sakė, kad jai nėra jokių šansų pastot, o tuo labiau išnešiot, tai va  4u.gif

Lietuva ,čia tau,lengvo nešiojimo 4u.gif

user posted image
Madame butterfly"
user posted image
ZYGSRI
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 11 23, 23:40)

kai flensuosi gėlytes duok žinia blush2.gif
Atsakyti
[quote=merga,2009 11 24, 00:40]