Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusai

Taip, Lietuva turi visą palaikymo grupę ir floros skyrelyje..Vaikai yra gyvenimo gėlės.. smile.gif

Merga, o gal turi Madame butterfly ?

Labai norėčiau 4u.gif
Atsakyti
[quote=Daluksa,2009 11 24, 00:22]
[quote=merga,2009 11 24, 00:40]
Taip turi. 4u.gif
o jetau, Madame butterfly karsta.gif kokia spalva thumbup.gif
[/quote]

Geltoną- "Golden" ir kreminį "Che-Chem" esu užsisakiusi iš USA,tikiuosi,kad pasieks mane blush2.gif
O "Madame butterfly"kol pasiekė mano namučius dėja jau buvo nusibaigusi user posted image
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 11 24, 22:26)

O "Madame butterfly"kol pasiekė mano namučius dėja jau buvo nusibaigusi user posted image

Siaubas doh.gif
Atsakyti
Rodau visuomenei savo geliukus blush2.gif
Rusis (jei tokia yra)- nezinoma biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Gražūs žiedeliai.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lapute33 @ 2009 11 25, 09:48)
Rodau visuomenei savo geliukus  blush2.gif
Rusis (jei tokia yra)- nezinoma  biggrin.gif
user posted image
user posted image

Labai panašu į "Polka Dancer" ar į "Naomi" kai pilnaiišsikleis įdėkit nuotrauką blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 25 lapkričio 2009 - 10:06
Issiskleides ziedukas 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lapute33 @ 2009 11 25, 10:17)

Gražu,einu papliaškinti savo žydinčių mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,turiu ir aš džiugių žinių.Tas maniškis užsispyrėlis,kur daug metų nebuvo pražydęs,sukrovė 4 pumpyrėlius.Jie dar neišsiskleidė.Kaži kas čia jį paveikė,gal kad buvau susiruošus išmesti g.gif
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2009 11 25, 12:42)
Sveikos,turiu ir aš džiugių žinių.Tas maniškis užsispyrėlis,kur daug metų nebuvo pražydęs,sukrovė 4 pumpyrėlius.Jie dar neišsiskleidė.Kaži kas čia jį paveikė,gal kad buvau susiruošus išmesti g.gif

Issigando matyt biggrin.gif pas mano mama ilgus metu augo kaledukas, kuris kelis metus is eiles vis nenoredavo zydeti (senukas jau buvo), tai mama kai pagasdino kad ismes- isspaude pora zieduku lotuliukas.gif visdelto kitais metais ji gerokai apskabem, uzveisem is jo daug vaikiuku, kurie vel zydeti pradejo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2009 11 25, 13:42)

NA LAUKIAI LAUKIAI IR PAGALIAU SULAUKIAI PIRMUJU PUMPURELIU , DABAR LAUKSIME ZIEDU FOTO thumbup.gif . tavoji gelyte turbut pabijojo buti ismesta tai ir sumaste parodyti ziedus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lapute33 @ 2009 11 25, 14:33)
Issigando matyt  biggrin.gif  pas mano mama ilgus metu augo kaledukas, kuris kelis metus is eiles vis nenoredavo zydeti (senukas jau buvo), tai mama kai pagasdino kad ismes- isspaude pora zieduku  lotuliukas.gif visdelto kitais metais ji gerokai apskabem, uzveisem is jo daug vaikiuku, kurie vel zydeti pradejo  bigsmile.gif

Senus kalėdukus reikia kas 5-6 metus persodint arba jei yra didelis vazonas į vazono viršų pridėti naujo substrato smile.gif

topsecret.gif aš ir kaikuriuos savo augalus ir laiks nuo laiko pagąsdinu,kad jie deklaruosis mėšlyne hihihi.gif
Atsakyti