Įkraunama...
Įkraunama...

6 mn. vaikelių mityba

nemanau kad kosytes virimas su mesyte turi kazkoki spec principa smile.gif as viska smulkiai supjaustau, ir dedu i puoda su vandeniu, paverdu apie pusvalandi ir vsio.
Atsakyti
QUOTE(Saldu444 @ 2010 05 09, 20:42)
na as tai nemaliau, taciau supjausciau smulkesniais gabaliukais, kad greiciau isvirtu. Dejau i verdanti vandeni, paviriau 10 min, nupyliau ta vandeni ir tada uzvirinau nauja ir dejau mesyte jau su darzovem ir viriau dar apie 10 min.  smile.gif
Gal kas pakomentuos - gerai, blogai as cia darau?  g.gif

o kokia mesa virete? jei kokia jautiena, tai tikrai mazokai...
Atsakyti
Ragavom banano siandien pirma karta tai nepatiko jai, palaize ir uzciaupe lupas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pandora2006 @ 2010 05 10, 08:22)
Ragavom banano siandien pirma karta tai nepatiko jai, palaize ir uzciaupe lupas  biggrin.gif

pripras smile.gif maniskis tris kartus kai valge, purtesi ir ziaugciojo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuci @ 2010 05 10, 11:34)
nemanau kad kosytes virimas su mesyte turi kazkoki spec principa smile.gif as viska smulkiai supjaustau, ir dedu i puoda su vandeniu, paverdu apie pusvalandi ir vsio.

tai kas ten is darzoviu liks po pusvalandzio... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pandora2006 @ 2010 05 10, 18:22)
Ragavom banano siandien pirma karta tai nepatiko jai, palaize ir uzciaupe lupas  biggrin.gif

vat kaip jau ryskeja skoniai mazu klecku biggrin.gif mano mazius nuo pirmo kasnio banana isimylejo tongue.gif dabar jau visa suvalgo ir dar ziuri i tuscia zieve lotuliukas.gif o vat obuoli tai bet koki neisiulysi irgi raukosi blink.gif cia gal i mane nes as irgi nemegeja sio vaisiaus ax.gif siandien pirma kart isviriaus grikiu koses idejau banana ir su blenderiu viska susmulkinau smile.gif nu ir ka visa jam skirta bliuduka suslamste rolleyes.gif
stebuklingas tas vaisius bananas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dušara @ 2010 05 10, 21:51)
vat kaip jau ryskeja skoniai mazu klecku  biggrin.gif mano mazius nuo pirmo kasnio banana isimylejo   tongue.gif  dabar jau visa suvalgo ir dar ziuri i tuscia zieve  lotuliukas.gif o vat obuoli tai bet koki neisiulysi irgi raukosi  blink.gif cia gal i mane nes as irgi nemegeja sio vaisiaus  ax.gif siandien pirma kart  isviriaus grikiu koses idejau banana ir su blenderiu viska susmulkinau  smile.gif nu ir ka visa jam skirta bliuduka suslamste  rolleyes.gif
stebuklingas tas vaisius bananas  lotuliukas.gif

kitakar bandysiu obuoliuka gal patiks, nes as nescia labai obuolius valgiau. o gal darzovytes pamils. bandysma zodziu biggrin.gif bus mesede kaip mama lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandora2006: 10 gegužės 2010 - 21:01
QUOTE(nuliaX @ 2010 05 10, 11:50)

bulvei ir morkai tikrai nera per daug pusvalandzio, o moliuga sumetu pavirus mazdaug 15min, na dar priklauso kokiais gabaliukais supjaustoma mirksiukas.gif
Atsakyti
o jus ne garpuodyje darzovytes verdat? g.gif as garpuodyje ketinu gamint g.gif
Atsakyti
QUOTE(pandora2006 @ 2010 05 11, 02:35)
o jus ne garpuodyje darzovytes verdat?  g.gif as garpuodyje ketinu gamint  g.gif

nea,paprastai i vandenuka. neturiu tokio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldu444 @ 2010 05 09, 21:42)
mesyte jau su darzovem ir viriau dar apie 10 min.  smile.gif

na kazkaip man lyg ir mazokai pavirti 10 min. g.gif
QUOTE(Kuci @ 2010 05 10, 11:34)
as viska smulkiai supjaustau, ir dedu i puoda su vandeniu, paverdu apie pusvalandi ir vsio.

o pusvalandis lyg ir daugokai g.gif ypac jei viskas smulkiai supjaustyta (na mesai gal gerai, bet darzovem smulkus pjaustymas virimui nelabai betinka) sako kad ir misrainem reik visas darzoves virti visu dydziu unsure.gif
QUOTE(Giddy @ 2010 05 10, 13:36)

o kokia mesa virete? jei kokia jautiena, tai tikrai mazokai...

nu vat ir as mastau kad mazokas laikas virimo g.gif

QUOTE(nuliaX @ 2010 05 10, 21:50)

nu.....ir kaip zinoti kur tas optimaliausias virimo laikas doh.gif

QUOTE(pandora2006 @ 2010 05 10, 22:00)
kitakar bandysiu obuoliuka gal patiks, nes as nescia labai obuolius valgiau. o gal darzovytes pamils. bandysma zodziu  biggrin.gif bus mesede kaip mama  lotuliukas.gif

na mano mazgis ryskiai mesedis biggrin.gif labai megsta darzoviene su mesa smile.gif na kruopas irgi valgo bet gal siek tiek ne toks entuziazmas kaip mesiska darzoviene valgydamas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dušara @ 2010 05 11, 19:15)
na kazkaip man lyg ir mazokai pavirti 10 min. g.gif

viriau versiena, supjaustyta smulkiais gabaliukais, visumoje gaunasi, kad pavire 20 min, siaip tai mesyte atrodo isvirusi... o darzoves taip pat smulkiai supjaustau, tai ir jos man greit isverda.. viska dedu i verdanti vandeni ir laika skaicuoju nuo uzvirimo
Atsakyti