Įkraunama...
Įkraunama...

6 mn. vaikelių mityba

QUOTE(Saldu444 @ 2010 05 11, 21:10)
viriau versiena, supjaustyta smulkiais gabaliukais, visumoje gaunasi, kad pavire 20 min, siaip tai mesyte atrodo isvirusi... o darzoves taip pat smulkiai supjaustau, tai ir jos man greit isverda.. viska dedu i verdanti vandeni ir laika skaicuoju nuo uzvirimo

bijau meluot, bet manau, kad reiketu bent kokia valanda virti (as jautiena sau apie 2val verdu, cia juk kudikiui...)
Atsakyti
QUOTE(Giddy @ 2010 05 12, 13:15)
bijau meluot, bet manau, kad reiketu bent kokia valanda virti (as jautiena sau apie 2val verdu, cia juk kudikiui...)

aha, aš jautieną irgi apie 2-2,5 val verdu. Bet, aišku, priklauso ir nuo to kokiais gabaliukais supjaustyta.
Veršienos tiek ilgai nereikia virti, ji išverda kažkur per 1 val.
Bet labai gerai vizualiai matosi, kada mėsytė išvirusi, ji tampa minkšta, bet neištežus, jei ištežta, reiškiasi pervirėte.
Atsakyti
4u.gif o kada pradeti duoti kruopu kose vaikui kuris valgo darzoves ir mp? dabar 6.5 men. ax.gif

ar jums nebuvo taip kad pradejus valgyti, vaikas nenori mp? blink.gif

Atsakyti
QUOTE(nuliaX @ 2010 05 15, 22:46)
4u.gif o kada pradeti duoti kruopu kose vaikui kuris valgo darzoves ir mp? dabar 6.5 men. ax.gif

aš nuo 6 mėn pradėjau duoti daržoves, nuo 7 įvedžiau mėsytę, o kruopas planuoju duot neužilgo, t.y 7,5- 8 mėn.
jeigu sočiai pavalgo, tai iškart po košės ir maniškė nenori MP 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nuliaX @ 2010 05 15, 22:46)

as pradejau prie darzoviu pratinti nuo 5 men. per menesi visas darzoves prisipratinome smile.gif tada po truputi jau dadejau mesos. Dabar pratinames kruopas. Viska uzgeria mp, nei vandens nei arbatu negauna (tiesa kartais kompoto paragauja), bet dabar galvoju kad gal reiketu duoti daugiau ko atsigerti g.gif na maniskis mp neatsisake, sakyciau net priesingai visai baigia mane issunkti blink.gif o naktimis tai visai nepaleidzia doh.gif ir kaip reiks uzbaigti visa si reikala tai neisivaizduoju doh.gif
Atsakyti
o mano nenori mp, matomai laukia kol koses dosiu, tai per kelias dienas, kai nevalge ir pieno sumazejo.. blink.gif
Atsakyti
Aš tai su mėsa darau paprastai. Gi nebūtinai ji turi virti kartu su daržovėm. Ryte, kai ar šiaip ar taip dar namie sukamės, uždedu virti mėsą (verdu dviem dienom, nematau reikalo kasdien kuistis). O atėjus maitinimo laikui tame pačiame sultiny, išėmus mėsytę, išverdu daržoves. Kitą dieną daržoves verdu tik vandeny.
Atsakyti
jeigu vaikutis valgo pieniskas kruopu koses, negalima duoti uzgerti nei MP nei misinuku, tam tinkama yra arbata arba paprastas virintas vandenelis. po visu kitu maistuku - galima.

maniskis visai misinuko nebegeria, per diena privalgo sotaus maisto, tai nakti kartais vien arbatos uztenka, kartais tik 1k misinuko pavalgyt.
Atsakyti
labuka pusmetinuai biggrin.gif nu ka mes pradejom bulvyte valgyt tai nekaip sekasi verysad.gif nors dar tik antra diena. ryt morkyte imaisysiu,gal didesnio entuziazmo parodys darzovems, bet uztat vaisiu tyrele obuoliu persyku kabliojam noriai tik,kad viduriukus biski paleidzia skysiau tai daug ir negaliu duoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(pandora2006 @ 2010 05 17, 13:24)
labuka pusmetinuai  biggrin.gif nu ka mes pradejom bulvyte valgyt tai nekaip sekasi  verysad.gif nors dar tik antra diena. ryt morkyte imaisysiu,gal didesnio entuziazmo parodys darzovems, bet uztat vaisiu tyrele obuoliu persyku kabliojam noriai tik,kad viduriukus biski paleidzia skysiau tai daug ir negaliu duoti  g.gif

1. maniskis vienu bulviu irgi nevalge, trecia maitinimo diena imaisiau morkas, tai sukapojo 125ml darzovienes smile.gif

2.jeigu gavo paragauti pirma saldziu tyreliu, yra tikimybe, kad darzoviene valgys ne taip noriai. todel ir patariama pirma pratint prie darzoviu,paskui vaisiu tyreles
Atsakyti
Sveikos Mamytes.
Reikia Jusu patarimo.
Mano maziukui tuoj sueis 7 men, ir reikes pradeti valgyti grudines kose. Siuo metu valgome darzovienes ir vis dar geriame MP.
Nusprendziau pradeti nuo aviziniu kosiu. Kaip jus jas ruosiate, kokias perkate??? g.gif
Kokiu firmu?
Tai tokiu kaip uzpili vandenuiu ir paruosta, t.y. AXA turbut netinka?? g.gif
Tai ka tada pirkti?
Atleiskit uz kvailus jklausimus tikrai neisivaizduoju ka pirkti, pirmas vaikas, tai visai zalia esu doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Kuci @ 2010 05 18, 09:34)
1. maniskis vienu bulviu irgi nevalge, trecia maitinimo diena imaisiau morkas, tai sukapojo 125ml darzovienes smile.gif

2.jeigu gavo paragauti pirma saldziu tyreliu, yra tikimybe, kad darzoviene valgys ne taip noriai. todel ir patariama pirma pratint prie darzoviu,paskui vaisiu tyreles

Maniskiui kai buvo beveik 5 men pradejau pratinti prie saukstuko ir pradejau duoti vaisiu tyreles, o nuo nevisai 6 men jau darzovienes ir puikiai jas valgo, nors buvo paragaves vaisiu.

Maniskis pavalges apie 200ml darzovienes ir isgeres dar arba misinuko arba arbateles ir taip dar nori papulio. Sakau gal jam daugiau duoti tos darzovienes?
Misinuka kartais jam duodu, kad viena maitinima visiskai pakesiti, kad nereiketu kruties, bet kakzaip nesiseka mums.
Atsakyti
AS siandien sumaisysiu paprasta bulve ir morka, nes maisiau as 2 bulves jai saldzia ir paprasta bandysim lietuviskai, gal ji nemegsta tu saldziu bulviu kaip as biggrin.gif
iki kosiu mums dar toli smile.gif as turiu nusipirkusi bebis koseliu atrodo taip vadinasi, nes turim papigiam kur gaut is nuk firmos biggrin.gif o nuo kokios koses pradeiau net nezinau, gal nuo avizu koses arba grikiu gal net nezinau mums dabar galvos skausmas darzvienes blush2.gif
Atsakyti