QUOTE(bitukas77 @ 2009 12 07, 12:52)
Norėčiau ir aš prisijungti, nes pačiai kyla įvairių klausimų. Mūsų istorija būtų tokia: 4 mėn. priaugom 300 gr., tai gydytoja liepė jau primaitinti ir pradėti nuo vaisių tyrelės - obuolio, banano. Pora savaičių pratinomės prie to, paskui įvedėm daržovių košę - bulvė, morka, vėliau, dar po savaitės į daržovių košę įmaišėm cukiniją/moliūgą. Taip dabar valgom iki šios dienos. Vaisių suvalgom apie 100 gr., o daržovių apie 140 gr. per diena. Maitinu MP pagal poreiki - maždaug kas dvi val.
Mano gydytoja vaisių tyrelę rekomendavo duoti apie 10-11 val., o per pietus daržoves. Perskaičius jūsų pasisakymus, supratau, kad dauguma vaisiu duodat vakare. Ar jums taip rekomendavo?
laba
aš asmeniškai neduodu prieš daržovienę tyrelės, nes mažė paragavus skanaus dalyko,daržovienės tiesiog nebevalgys, tai daržovienę palieku apie 16 val. ir tai po MP.
O grūdinę košę mes valgom apie 18.30 val. Jau maišau, darau grikius plius avižas, dribsnius,nes mažė avižų nepripažįsta, siūlė man į košes dėt tyreles, bet aš kolkas grieštai tariu NE

bo poto visai atsisakys valgyt normalią nepaskanintą košę.
Kaip kažkas gerai pasakė, tėvai patys įtakoją vaikų mitybą

žodžiu, kaip pasidarysi kokį meniu, prie ko pripratinsi, tą ir valgys,
Nes žinau vieną pvz,Viena mamytė pripratino prie skanių dalykų, tai dbr lelius visai nevalgo normalaus maisto
Papildyta:
QUOTE(bitukas77 @ 2009 12 07, 13:19)
Ne viska parašiau

. Dar vienas klausimėlis, ar reiktų pradėti duoti grudų košę? Mano mitybos racionas kaip ir skurdokas, lyginant su kitais. Naktį keliasi 3-5 kartus, priežastis neaiški, bent jau aš nežinau, ar čia alkanas vaikiukas, ar jam dantys.
o į šį klausimą gali atsakyti Jus prižiūrintis gydytojas arba pati, jeigu matai, kad lelius mažai svorio priauginėja, gal ir verta primaitinti jau ir grūdų košyte plius TP