QUOTE(Živile60 @ 2009 11 26, 13:40)
Maniske diena per 5 min apsisuka, o nakti tai gal per15 min, tik kad labai jau prailgsta man tas laikas
O apie kita kambari nieko nesu negirdejus. As senai norejau ja kitam kambari migdyti, bet del patogumo migdau savam kambari. Gal reiketu pameginti
O moliugas ir cukinija kazi kaip veikia viduriukus, kietina ar minkstina? Ir ar juos maisot su bulvemis?kazkaip man nedera
sveikos
moliugas ir cukinija laisvina viduriukus
ir moliugas labai sveika, aš net tyrele mažei verdu obuolys kartu su moliugu, kitą kart su cukinija, labai skanu
Papildyta:
QUOTE(ZEMIKA @ 2009 11 26, 16:15)
Nuo vienų bulvių daug kam kietėja viduriai, todėl jau pridėkite morką. Ji viduriukus sunormalizuos. O dėl daržovių mikso, tinka, netinka, tai atsakymas vienas. Prie ko pripratinsit, tas vaikui ir tiks. Pripratinsit prie pirktinių košių, valgys tik tas, pripratinsit prie naminių - valgys jas, pripratinsit prie daržovių kombinacijų, tai valgys jas ir pan.
Primaitinu ją nuo 5 mėn., nes ji labai norėjo ir buvo nepakankamai MP.
aš esu skaičius,kad morka kietina, ir mums tikrai nuo jos kietėjo viduriukai, beje, ji alergenas jeigu kurios lelius linkęs į alergiją, mes jos nenaudojam visai.
Papildyta:
QUOTE(Dalia Dalia Dalia @ 2009 11 27, 14:32)
o gydytojai nieko neperspeja del tu atveztiniu darzoviu - kalafijoru, cukiniju, bananu, kiviu...? juk pas mus ju nera (arba tos, kuriu sezonas baigesi?. kokia nauda vaikuciui is tu chemizuotu darzoviu ir vaisiu? ar niekas sau neuzdave tokio klausimo?
kalafijorų ir cukinijų galima užsiauginti kaime
mes prisiauginom ir dbr valgom, o žiemai užsišaldėm
Papildyta:
QUOTE(Dalia Dalia Dalia @ 2009 12 01, 00:05)
Noriu paklausti, o kokias morkas jus verdate maziukams? Ar tiesiog is parduotuves/turgaus? Mes dar MP valgom, bet jau domiuosi tuo, nes vis tiek greit ateis tas laikas, kai jau reikes kazka duoti...
Skaiciau, kad mazyliams reikia ankstyvasias morkas duoti. Dabar aisku, ju nera, tai ir klausimas - ar tinka tos, kurios dabar parduodamos? Ar nealergizuoja?
morka yra didelis alergenas, mus nuo jos bėrė

o šiaip reik duoti apipjausčius, šerdies neduoti, mums taip rekomendavo alergologė