QUOTE(aguonele @ 2011 01 19, 22:07)
Na man susuko galva visi tie raugai

prisikaiciau visokiuos forumuos, bet vistiek apsvietimas neapsireiske... radau tokia minti kad norint mieles raugu pakeisti reikia mieliu nedeti ( aisku) ir
is duotu miltu bei skyscio atimti tai ka jau rauge sudejai. nu bet ar tai logiska 
man kazkaip ne. dauguma atsakymu yra tokiu, kad nera formules kaip apskaiciuoti, reikia nujausti. na gerai, ir toliau pasiliksiu receptus su raugu tolimai ateiciai
o kodėl nelogiška, juk pats paprasčiausias raugas tai miltai ir vanduo, ir norint laikytis visų recepto proporcijų reik atsižvelgt ir į tai kas sunaudota raugui.
Man tai labai įdomūs tie jūsų krepšiukai
Panašius mačiau rusu forume pas vieną Vokietijoj gyvenančią.
Čia jie specialiai duonai? Kažkaip LT nieko tokio niekad nemačiau