
p+2011 08 22, 19:28-->
QUOTE(Burbuliuke

p @ 2011 08 22, 19:28)
kad kildinu 12 val. nemanau, kad per mazai, o ir pirmus kartus kepant neskildavo...
sudėjus į formą, apglostykit kepaliuką šlapiom rankom ir tada kildinkit, neturi skilt
QUOTE(KATE4 @ 2011 08 22, 22:13)
Neprisimenu gal jau ir rasiau

,bet man labai patiko kepti ant klevo lapu niekas neprilipo ,malonaus aromato pridejo ir pinigai susitaupe

Nors is manes duonos kepeja prasta bandziau tik kelis kartus ir nieko stebuklingo man nepavyko iskepti,bet gal kuri ir pasinaudosit patarimu
taip, kai vasarą galima kept ant klevo, ąžuolo, kopūstlapio, ajerų...
Gyvenime visada bus problemų. Bet jūsų teisė rinktis: galite skųstis, o galite jas spręsti.