Įkraunama...
Įkraunama...

Kepam duoną orkaitėje

QUOTE(Dange* @ 2011 03 17, 18:02)
Patarkit kur kildinti tesla? kaip ja pastatyti siltai?  blush2.gif  noriuissikepti pradedanciuju batona. atrodo labai skaniai ir isgirtas visu  ax.gif

as ir kildinus prie radijatoriaus, o jei jie buna salti (vasaros sezonu) kildinus ijungus orkaite, ar ant bliudelio su siltu vandeniu smile.gif
Atsakyti
aciu uz pagalba 4u.gif kildinau tiesiog virtuvej ant virykles, nes tuo metu kitka kepiau orkaiteje, tai buvo silta. tik man truputi sukrito iskepusi.. ka ne taip dariau? unsure.gif bet labai skanu ir svarbiausia - sava 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dange* @ 2011 03 17, 23:21)
aciu uz pagalba  4u.gif  kildinau tiesiog virtuvej ant virykles, nes tuo metu kitka kepiau orkaiteje, tai buvo silta. tik man truputi sukrito iskepusi.. ka ne taip dariau? unsure.gif  bet labai skanu ir svarbiausia - sava  4u.gif

arba mielių per daug, arba perdaug pakilo
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 03 17, 21:28)
arba mielių per daug, arba perdaug pakilo

viskas pagal recepta.. vadinas per ilgai kildinau, kai sususkau i volelius.. aisku, aciu mirksiukas.gif o gal kas darete mazas bandeles? kazin ar iseitu jei darysiu mazas apvalias ar kokius rageliu formos.. g.gif
ir dar norejau paklausti, kur ir kaip laikote tokia duona? i maiseli dedate, i saldytuva.. bijau kad nesukietetu per nakti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dange*: 17 kovo 2011 - 23:38
na va issikepiau ir as vakar savo prma duona , tik nelabai grazi gavosi tad turiu pora klausimu, kodel ji man viduj slapia tokia, ar gali buti del ruginiu miltu, kokia duonos tesla turi buti minkstumo kad neliptu prie ranku, nes ji man tai lipo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladiola @ 2011 03 17, 16:31)
mergaites - nevalgykit siltu duonu ir batonu 4u.gif

o tau cebata gavosi ta sviesi ar tamsesne (lyginant su Maximine)? ax.gif

aha nevalgykit!
maximines zinok net neteko valgyti, bet valgiau tikros cebatos Italijoj, tik dabar prisimenu, kad man man gavosi sviesesne nei ta tikroji. gal del to, kad as neturejau duonos miltu (ju atrodo kitoks kodas), o dejau eilinius 550
tiesa uzvakar isbandziau pagal aguonele ta bulvine duona. tai tikrai gavosi irgi panasi kaip formine. vakar dakale MB ir jis net neklaustas pasake, kad panasus skonis. uzsiprase dar. bet kazi ar butu galima tas mieles pakeisti i kvietini rauga g.gif

QUOTE(Dange* @ 2011 03 17, 17:02)
Patarkit kur kildinti tesla? kaip ja pastatyti siltai?  blush2.gif  noriuissikepti pradedanciuju batona. atrodo labai skaniai ir isgirtas visu  ax.gif

dabar as dedu ant saules.
Papildyta:
vakar isbandziau pradedanciuju batona. Panos, koki alieju naudojat? nes man baisiai riebus atrodo ir atrodo jauciu net aliejaus skoni doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2011 03 18, 10:20)
aha nevalgykit!
maximines zinok net neteko valgyti, bet valgiau tikros cebatos Italijoj, tik dabar prisimenu, kad man man gavosi sviesesne nei ta tikroji. gal del to, kad as neturejau duonos miltu (ju atrodo kitoks kodas), o dejau eilinius 550
tiesa uzvakar isbandziau pagal aguonele ta bulvine duona. tai tikrai gavosi irgi panasi kaip formine. vakar dakale MB ir jis net neklaustas pasake, kad panasus skonis. uzsiprase dar. bet kazi ar butu galima tas mieles pakeisti i kvietini rauga  g.gif

aš kepiau su raugu viskas puikiai pavyko
Tik aš su ruginiu, bet nemanau, kad didelis skirtumas

O aliejaus aš praktiškai nepilu, arba jei ir pilu, tai daug mažiau. O perku visada tuos barngesnius alyvuogių, nes man kiti labai smirda blush2.gif Net vaikystėj atsimenu norėdavos išeit iš namų jei mama blynus kepdavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 03 18, 10:31)
aš kepiau su raugu viskas puikiai pavyko
Tik aš su ruginiu, bet nemanau, kad didelis skirtumas

O aliejaus aš praktiškai nepilu, arba jei ir pilu, tai daug mažiau. O perku visada tuos barngesnius alyvuogių, nes man kiti labai smirda  blush2.gif Net vaikystėj atsimenu norėdavos išeit iš namų jei mama blynus kepdavo  doh.gif

tai reikes su alyvuogiu kita karta pabandyti ir mazesni kieki, nes recepte buvo 8 ar 7 saukstai berods g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dange* @ 2011 03 17, 17:02)

Aš tai nešu į vonią, prie gyvatuko ax.gif Labai greit pakyla smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 03 17, 16:41)
Šitas gėris ilgam užstrigo mano namuose. Skanumas  thumbup.gif

Sutinku 100% thumbup.gif
Atsakyti
kadangi labai lengvai gaminasi tas pradedanciuju batonas, tai pradejau mandravoti...jau tesla uzmaisyta( puse paprastu, puse rupiu miltu) , dabar ruosiu alyvuoges...bandysiu su alyvuogem kepti bigsmile.gif
Dar karta aciu uz recepta
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2011 03 18, 11:20)
.
Papildyta:
vakar isbandziau pradedanciuju batona. Panos, koki alieju naudojat? nes man baisiai riebus atrodo ir atrodo jauciu net aliejaus skoni  doh.gif

O as pilu visus 8 saukstus ir man nesijaucia schmoll.gif Pilu arba ta geresni alyvuogiu arba graikisku riesutu. Na man visai jie neriebus...
Atsakyti