[quote=regna,2010 03 08, 02:33]
[quote=Dianux68,2010 03 07, 21:07]
O,tiesa,dėl ruginių miltų,jų yra taip pat rupių?
[/quote]
Taip yra rupūs ruginiai ir ruginiai. Jei kepu juodą, tai dedu ir rupių ruginių ir ruginių.
Papildyta:
QUOTE(Meduvė @ 2010 03 09, 00:20)
Sveikos kepejos,
susigundziau pries menesi ir as naturale duonele

Pasidariau rugini rauga. Viskas graziai kilo tik duona iskepe labiau panasios strukturos kaip pyragas. Gal per blogai isminkiau
tik cia paskaitinejusi suzinojau, jog jus duona kepate uzdarame inde, o as kepiau paprastoje kekso formoje. Uztat duonos pluta buvo labai kieta

Uzdara turiu tiktai stiklini inda tad klausimelis: ar kepti jame duona, ar tipenti i parduotuve ir pasieskoti kt.?
Aš kepu atvirame inde - jau kartosiuosi

, moliniame arba stikliniame.
p.s. sekmadienį kepiau stikliniame, tai pirmą kartą (ir jau žinau dėl ko, techninės problemos

) nepratrūko. Vadinasi puikiai galima iškepti ir stikliniame (neuždengus).