Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija.Visos paslaptys.4 dalis, Tęsiam

QUOTE(blueberry_nights @ 2010 03 24, 12:02)
Sveikos, buna pirkt parduotuvese cukriniu  naturaliu vasku, tai paprasciau siek tiek nei namuose terliotis bemaisant ta cukru smile.gif

Su cukriniu vasku nepadarysi cukraus depiliacijos, o cukraus pasta kainuoja paie 200 lt buteliukas 500 ml..
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 03 21, 20:49)
Man labai patinka su titano dioksidu ir šilko proteinais  mirksiukas.gif

o apie kokios firmos priemones kalbat? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga26 @ 2010 03 17, 12:53)
gal galit patarti, pirkau BYLY vaska (zalioj tiubeleje), bet man jis nepasalina plaukeliu, nesuprantu, ar jis cia toks "neveiksmingas" ar as nemoku kazko, nors darau pagal intrukcija. Pirma karta pabandymui pirkau Joannos juosteles, nors pigios, bet gerai pasalino tiek nuo ranku, tiek nuo blauzdu, o sitas...

Man irgi taip pat buvo...visiškai jokio efekto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gyga @ 2010 03 25, 00:18)
Man irgi taip pat buvo...visiškai jokio efekto doh.gif

o kur cia toki vaska pirkot? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 03 21, 19:49)
Man labai patinka su titano dioksidu ir šilko proteinais  mirksiukas.gif

As irgi kojas su situ depiliuoju smile.gif dargi su mikromika neblogas vaskas - trumpam ir stopram plaukui smile.gif
Atsakyti
Bet man kojom ir rankom is tiesu greiciau ir patogiau depiliuoti su kasetiniu, o su vasku is skardiniu tik intymiom vietom depiliuoju.
Atsakyti
QUOTE(*Angel @ 2010 03 26, 17:18)
Bet man kojom ir rankom is tiesu greiciau ir patogiau depiliuoti su kasetiniu, o su vasku is skardiniu tik intymiom vietom depiliuoju.

Sveikutes,tas kasetinis vaskas istiesu geras dalykas, iskarto visus plaukelius nudepiliuoja.as bandziau pritaikyti is skardiniu vaska kojom nudepiliuot tai nieko nepavyko.tiesiog norejau pigiai prasisukt.Kam skirta ,tam reikia ir naudoti.
gal yra kokiu patarimu koks geriausias vaskas bikiniui depiliuot,juostinis ar ne?Ar yra skirtumas?Aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipkute: 26 kovo 2010 - 20:11
QUOTE(cipkute @ 2010 03 26, 20:10)
Sveikutes,tas kasetinis vaskas istiesu geras dalykas, iskarto visus plaukelius nudepiliuoja.as bandziau pritaikyti is skardiniu vaska kojom nudepiliuot tai nieko nepavyko.tiesiog norejau pigiai prasisukt.Kam skirta ,tam reikia ir naudoti.
gal yra kokiu patarimu koks geriausias  vaskas bikiniui depiliuot,juostinis ar ne?Ar yra skirtumas?Aciu is anksto 4u.gif

Naudoju Depileve juostini, man tai neblogai lupa, ypac jeigu normaliai jau atsiauginu.
Atsakyti
man asmeniskai nepatinka juostinis vaskas...as naudoju kieta brazilska vaska(su mente uztepi ir su ranka nuplesi) ax.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri susidurete su problema, kad depiliuojant kojas su bet kokiu skustuku, plaukeliams pradedant augt - sualergizuoja - t.y. laaabai niezti kojas, o pvz depiliuojant bet kokiais kremais viskas ok. Beda tame, kad su kremais terliotis labai klaiku, o su peiliukais patogu, paprasta ir greita. Gal kuriai taip buvo, gal yra specialus produktas kad nesualergizuotu? nes taip iki kraujo nusikasyt galima kojas verysad.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Turiu klausimeli.Nepykit,kad visu temu neskaiciau ,tikiu jau buvo apie tai kalbeta.Girdejau apie skysti nuo plaukeliu iauginejimo po depiliacijos.Ar toki naudojat?Jeigu taip,tai gal galetumet parasyti koki?Ar tikrai jis padeda?
Dariausi bikini depiliacija vasku jau pries daug menesiu ir vis dar kartais randu iaugusiu plaukeliu unsure.gif Noreciau vel pradet vaskuoti,bet labai bijau tu iauginejimu.
Labai didelis aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Behnaz @ 2010 03 28, 23:03)
Labas vakaras  4u.gif
Turiu klausimeli.Nepykit,kad visu temu neskaiciau ,tikiu jau buvo apie tai kalbeta.Girdejau apie skysti nuo plaukeliu iauginejimo po depiliacijos.Ar toki naudojat?Jeigu taip,tai gal galetumet parasyti koki?Ar tikrai jis padeda?
Dariausi bikini depiliacija vasku jau pries daug menesiu ir vis dar kartais randu iaugusiu plaukeliu  unsure.gif  Noreciau vel pradet vaskuoti,bet labai bijau tu iauginejimu.
Labai didelis aciu uz pagalba  4u.gif

padeda periodiskas odos sveitimas, taip pat depiliuoti geriau po duso ar vonios.
Atsakyti