Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija.Visos paslaptys.4 dalis, Tęsiam

QUOTE(Behnaz @ 2010 03 28, 23:03)
Labas vakaras  4u.gif
Turiu klausimeli.Nepykit,kad visu temu neskaiciau ,tikiu jau buvo apie tai kalbeta.Girdejau apie skysti nuo plaukeliu iauginejimo po depiliacijos.Ar toki naudojat?Jeigu taip,tai gal galetumet parasyti koki?Ar tikrai jis padeda?
Dariausi bikini depiliacija vasku jau pries daug menesiu ir vis dar kartais randu iaugusiu plaukeliu  unsure.gif  Noreciau vel pradet vaskuoti,bet labai bijau tu iauginejimu.
Labai didelis aciu uz pagalba  4u.gif

sveiki,taip skysciu nuo plaukeliu iaugimo yra daug.asmeniskai as turiu tokia beda irgi naudoju gigi firmos tokia priemone no bump.kvapas ne koks bet mazdaug para po skutimo ar depiliacijos vasku pradedu tept tai darau 2 dienas.nu kolkas tikrai labai esu patenkinta,ir visad siulau isigyt savo klientem blush2.gif o seip nuolat darykit pilingus,drekinkit ir bus ok ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Jokūba @ 2010 03 28, 21:49)
Sveikos, gal kuri susidurete su problema, kad depiliuojant kojas su bet kokiu skustuku, plaukeliams pradedant augt - sualergizuoja - t.y. laaabai niezti kojas, o pvz depiliuojant bet kokiais kremais viskas ok. Beda tame, kad su kremais terliotis labai klaiku, o su peiliukais patogu, paprasta ir greita. Gal kuriai taip buvo, gal yra specialus produktas kad nesualergizuotu? nes taip iki kraujo nusikasyt galima kojas  verysad.gif

bandykit daugiau drekint oda kad minstesne butu ir plaukeliai lengvai prasikals ir neturetu tai elergizuot smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,man asmeniskai po depiliacijos labai gerai padejo" SHEA" naturas aliejus.Buvo paserpetojus oda ir niezuliukas mazas po depiliacijos.Super dalykelis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(qgne @ 2010 03 29, 12:28)
bandykit daugiau drekint oda kad minstesne butu ir plaukeliai lengvai prasikals ir neturetu tai elergizuot smile.gif

ka turite omeny? Kuno kremu drekinanciu pagalba jas drekinti? iskart po depiliacijos? Kokias prieones parekomenduotumet tam? Niezulys atsiranda antra diena po depiliacijos ir tesiasi kol neuzauga plaukeliai ilgesni, kentet neimanoma, nusidraskai tiesiog kojas sad.gif

QUOTE(cipkute @ 2010 03 29, 12:33)
Sveikutes,man asmeniskai  po depiliacijos labai gerai padejo" SHEA" naturas aliejus.Buvo paserpetojus oda ir niezuliukas mazas po depiliacijos.Super dalykelis. 4u.gif

gal galima placiau apie ji? kr galima isigyti?
Atsakyti
uztikau sia temele,tai pagalvojau pasidalint siuo tuo ka zinau.pasirodo, kad plaukus salinant pagal menulio fazes rezultatas gali siektiek pagereti.nzn kiek cia teisybes,bet kodel nepabandzius smile.gif

1.Ypač tinkamas laikas Mėnuliui esant Ožiaragio ženkle, delčios metu.
2. Tinka per delčią, nesvarbu Zodiako ženklas, išskyrus Mergelę, Liūtą.
3. Netinka Mėnuliui esant Liūto ar Mergelės ženkluose(esant siems zenklams galima kirpti galvos plaukus.tada geriau auga)
4. Netinka augant Mėnuliui. Taip bus ir su plaukais - augs ir augs

taip pat zinau,kad labai dideles itakos turi ir maistas.zinau,kad plaukuotuma mazina sojos.tik nzn ar is vidaus(valgant ta prasme) ar isoriskai.pvz kazkada turejau plaukelius silpninati losjona,tai jo sudety soju buvo.

o gal zinot koks budas tinkamiausias depiliuoti rankoms? epiliuoju elektriniu epiliatorium,bet plaukeliai tik stipreja.nors ant koju tai labai sumazejo.galbut rankoms elektrinis epiliatorius netinkamas?nes girdejau,kad bikinio zonai jis taip pat yra neveikmingas.
Atsakyti
QUOTE(Jokūba @ 2010 03 29, 22:10)
ka turite omeny? Kuno kremu drekinanciu pagalba jas drekinti? iskart po depiliacijos? Kokias prieones parekomenduotumet tam? Niezulys atsiranda antra diena po depiliacijos ir tesiasi kol neuzauga plaukeliai ilgesni, kentet neimanoma, nusidraskai tiesiog kojas sad.gif

Sveika,cia yra aliejus kūnui.Po depiliacijos reikia gan daznokai pasitepti juo ,kol praeina na kelias dienas tai tikrai.Aš manau kad ir kokį turi aliejuką kad ir vaikiską pasitepk ,turėtu padėti . g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipkute: 30 kovo 2010 - 07:35
QUOTE(mosquit @ 2010 03 30, 00:48)
uztikau sia temele,tai pagalvojau pasidalint siuo tuo ka zinau.pasirodo, kad plaukus salinant pagal menulio fazes rezultatas gali siektiek pagereti.nzn kiek cia teisybes,bet kodel nepabandzius smile.gif

1.Ypač tinkamas laikas Mėnuliui esant Ožiaragio ženkle, delčios metu.
2. Tinka per delčią, nesvarbu Zodiako ženklas, išskyrus Mergelę, Liūtą.
3. Netinka Mėnuliui esant Liūto ar Mergelės ženkluose(esant siems zenklams galima kirpti galvos plaukus.tada geriau auga)
4. Netinka augant Mėnuliui. Taip bus ir su plaukais - augs ir augs

taip pat zinau,kad labai dideles itakos turi ir maistas.zinau,kad plaukuotuma mazina sojos.tik nzn ar is vidaus(valgant ta prasme) ar isoriskai.pvz kazkada turejau plaukelius silpninati losjona,tai jo sudety soju buvo.

o gal zinot koks budas tinkamiausias depiliuoti rankoms? epiliuoju elektriniu epiliatorium,bet plaukeliai tik stipreja.nors ant koju tai labai sumazejo.galbut rankoms elektrinis epiliatorius netinkamas?nes girdejau,kad bikinio zonai jis taip pat yra neveikmingas.

del plauku naikinimo nuo ranku tai galiu pasakyti tiek kad ir elektrinis epiliatorius veiksmingas naikinti plaukus tik ant ranku galbut daugiau plaukeliu nuraunat o neisraunat,plauko folikulas stipreja ir plaukasauga storesnis...kad plaukas plonetu patarciau depiliacija pvz vasku..plaukas issirauna su visu folikulu ir su laiku jis darosi plonesnis,vietomis nebeauga

Papildyta:
QUOTE(Jokūba @ 2010 03 29, 21:10)

taip drekinkit kuno kremais,to reikia tam kad nesusidaryti odos raginis sluoksnis ir lenviau augtu plaukas smile.gif
Atsakyti
sveikos, 4u.gif . šiandien bandžiau cukrų(nepirmą kartą) ir cha! niekas nepavyko. doh.gif tokia nevykele pasijaučiau, nes buvau jau suplanavus, atsiauginus gaurus.nepavyko išvirt, gavosi kieta ir nelimpanti masė. dėjau septynis šaukštus cukraus, pusė citrinos ir du šaukštus vandens.viriau iki kol gavosi gintarinė spalva(gal per ilgai? g.gif ). ankščiau tai nedavirdavau-masė vos vos gelsva būdavo ir plėšdavau su juostelėmis. o šįsyk pagalvojau, kad cukraus įdėjau nedaug, vadinas, masė neturėtų būt kieta, tai nusprendžiau ilgeliau pavirti, o vdrug gausis minkoma..bet gavosi net neįkandama.. doh.gif lotuliukas.gif

o ką daryti, kad masė būtų minkšta? nes kartais būna lipni, bet kietoka.bandydavau šildyti, bet tik tam kartui atminkštėdavo, po to vėl kieta.kaip tą masę gauti tinkamo minkštumo ir lipnumo?
rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(r8t8l18k3 @ 2010 04 02, 20:58)
sveikos,  4u.gif . šiandien bandžiau cukrų(nepirmą kartą) ir cha! niekas nepavyko.  doh.gif  tokia nevykele pasijaučiau, nes buvau jau suplanavus, atsiauginus gaurus.nepavyko išvirt, gavosi kieta ir nelimpanti masė. dėjau septynis šaukštus cukraus, pusė citrinos ir du šaukštus vandens.viriau iki kol gavosi gintarinė spalva(gal per ilgai?  g.gif ). ankščiau tai nedavirdavau-masė vos vos gelsva būdavo ir plėšdavau su juostelėmis. o šįsyk pagalvojau, kad cukraus įdėjau nedaug, vadinas, masė neturėtų būt kieta, tai nusprendžiau ilgeliau pavirti, o vdrug gausis minkoma..bet gavosi net neįkandama..  doh.gif  lotuliukas.gif

o ką daryti, kad masė būtų minkšta? nes kartais būna lipni, bet kietoka.bandydavau šildyti, bet tik tam kartui atminkštėdavo, po to vėl kieta.kaip tą masę gauti tinkamo minkštumo ir lipnumo?
  rolleyes.gif

Man tai gavosi su panasiais kiekias ingridientu, tiesiog neviriau iki geltonumo, dar balta pyliau i lekste, kiek ataususia i rankas ir minkiau, paslapindama, kai sukieteja. Gavosi tokia kaip sukramtyta kramtoske. Nerealu - jau menuo neauga plaukai, neiaugineja, neniezti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(fedoska @ 2010 04 02, 21:17)
Man tai gavosi su panasiais kiekias ingridientu, tiesiog neviriau iki geltonumo, dar balta pyliau i lekste, kiek ataususia i rankas ir minkiau, paslapindama, kai sukieteja. Gavosi tokia kaip sukramtyta kramtoske.  Nerealu - jau menuo neauga plaukai, neiaugineja, neniezti  thumbup.gif

ir jums ta masė gavosi minkoma, ar plėšoma su juostelėm?o kai pašlapindavot dar lipnesnė ir minkštesnė pasidarydavo? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(r8t8l18k3 @ 2010 04 02, 21:43)
ir jums ta masė gavosi minkoma, ar plėšoma su juostelėm?o kai pašlapindavot dar lipnesnė ir minkštesnė pasidarydavo?  bigsmile.gif

Minkoma, gal tampoma labiau, kaip kramtoske smile.gif Be juosteliu plesiau, yra kazkur youtubej vaizdeliai, rytoj galiu paieskot. Paslapinus - geriau minkosi, ne taip limpa prie ranku.
Atsakyti
ne, neiškokit, aš techniką pačią žinau, ačiū. 4u.gif
nebūna taip, kad pašlapinus nebelimpa ne tik prie rankų bet ir prie plaukų? o kokios tiksliai proporcijos buvo gal atsimenat? gal dar galit pasakyti, ką depiliavot? nes aš neįsivaizduoju, kaip su tampoma reiktų bikinį ar pažastis nuravėt..o va kojom,manau, daug papraščiau su tampomąja. g.gif
Atsakyti
QUOTE(r8t8l18k3 @ 2010 04 02, 22:00)
ne, neiškokit, aš techniką pačią žinau, ačiū.  4u.gif
nebūna taip, kad pašlapinus nebelimpa ne tik prie rankų bet ir prie plaukų? o kokios tiksliai proporcijos buvo gal atsimenat? gal dar galit pasakyti, ką depiliavot?  nes aš neįsivaizduoju, kaip su tampoma reiktų bikinį ar pažastis nuravėt..o va kojom,manau, daug papraščiau su tampomąja.  g.gif

Tai slapinu, kol dar minkau, paskui nebeslapinu, kai jau plaukus tampau. Kazkiek dar limpa ir prie ranku, bet nusiima. 8cukraus, puse citr, 3vandens. Dariau ir su kitokiais kiekiais, svarbu nepervirt. Nuvariau kojas ir pazaastis. Ant kojos prilipinu ir traukiu zemyn,jei lieka po keleta plaukeliu, pakartoju. Pazastim irgi nesudetinga. Reiks bandyt ir bikini. Kazkaip sunku paaiskint. Man kai nesigavo pirma karta (viriau iki gintaro spalvos), tai jokiu aiskinimu nesupratau, galvojau, nu kaip cia blyn jom gaunasi doh.gif
Atsakyti