Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija.Visos paslaptys.4 dalis, Tęsiam

QUOTE(fedoska @ 2010 04 20, 08:51)
Verdu gal pora minuciu. Aisku, pirma pabandyk is mazesnio kiekio, bus aiskiau

Vakar bandziau, bet pirmas blynas buvo prisviles-perviriau ax.gif

QUOTE(Cobre @ 2010 04 20, 09:12)
cia minkomai masei uztenka poros? as tada gerooookai ilgiau viriau, bet ir filmukus kai ziurejau, tai kazkur uzstrigo , kad 12 min virimas buvo doh.gif

pries plauka tepk ir paplaukiui plesk.
gali pabandyti koki nors medvilnini audini. as vyro marskiniu suplesiau  blush2.gif  manau drobele kokia tiktu. Na kazkas panasaus.

As viriau taip pat ilgai, bet perviriau ir galop gavosi visiska nesamone, su kuria dar ir apsideginti truputi sugebejau biggrin.gif

Aaa, buciau viena kryptim ir tepus, ir plesus doh.gif drinks_cheers.gif
Reiks senu marskiniu ieskoti thumbup.gif

QUOTE(fedoska @ 2010 04 20, 09:19)
Aha, minkomai. As ja dar balta issipilu i lekste
Nu geras, per 12 min ten grynas saldainis gautusi  doh.gif  Nu as siand gal darysiu, kai maze pietu eis migt, pafotkinsiu

Man saldainis ir gavosi, ispilta taaaaip sustingo, kaip akmuo. O dar skysta sekundei pames, atrode nagus kartu nuples. Mase gavos atomine bomba lotuliukas.gif
Dariau is 4s. cukraus, grynai pabandymui. Siandien noreciau dar karta virti rolleyes.gif
O kiek laiko minkyti ja reikia mazdaug? Cia tas var., kur net drobes nereikia-tepi, plesi?
Ir ar ispili tada kai burbuliuoti pradeda balta?
Butu puiku foto drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 04 20, 07:12)
cia minkomai masei uztenka poros? as tada gerooookai ilgiau viriau, bet ir filmukus kai ziurejau, tai kazkur uzstrigo , kad 12 min virimas buvo doh.gif

aš tai internete kiek filmukų mačiau ir skaičiau, tai visur verda po 15-20 min ir ten tokia jau pakankamai ruda masė gaunas. Dar įspėja, kad būtina virt iki tiek, nes kitaip nesigaus...
O čia rašo merginos, kad poros minučių pakanka ir svarbu nepervirt, visai jau susipainiojau doh.gif
Atsakyti
Foto nebus, nes neturiu nei citrinos, nei rugsties doh.gif Bandysiu rytoj daryt
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2010 04 20, 13:52)
aš tai internete kiek filmukų mačiau ir skaičiau, tai visur verda po 15-20 min ir ten tokia jau pakankamai ruda masė gaunas. Dar įspėja, kad būtina virt iki tiek, nes kitaip nesigaus...
O čia rašo merginos, kad poros minučių pakanka ir svarbu nepervirt, visai jau susipainiojau doh.gif

na bet po poros minuciu tai man visiskas skystymelis gaunasi g.gif na bet as ranku nenuliesiu, bandysiu dar biggrin.gif
Atsakyti
Jetus mergaites, nu yra gi gatavos pirkti, kam jus vargstat,del saves galit tuos 200Lt paaukoti, bet naudosit tai matyt kad kokius 5 metus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2010 04 16, 14:00)
O gal yra cia "uzsimaskavusiu" kosmetologiu, kurios dirba su cukrumi Palangoje ar Kretingoje? biggrin.gif Butu saunu sulaukti zinutes i AZ, pasiryzciau isbandyti ir as si reikala ax.gif  doh.gif .

mane irgi labai domintu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Placiakelne @ 2010 04 20, 19:45)
Jetus mergaites, nu yra gi gatavos pirkti, kam jus vargstat,del saves galit tuos 200Lt paaukoti, bet naudosit tai matyt kad kokius 5 metus  rolleyes.gif

aš jau pribrendau irgi prie šitos minties, neišeina išvirt, tik laiko gaila schmoll.gif reiks pirkt matyt. O tikrai jos taip ilgam užteks? g.gif
Atsakyti
matau cia diskusijos verda kaip pasigamint ta cukru....o ar yra kam is jusu nepavyke nusidepiliuot su tuo cukrum??? as uzvakar buvau pas mergaite kuri namie dirba, kaip ir rekomendauota buvo, seniai jau dirba...nu man visai blogai buvo...Visu pirma daug labiau skaudejo nei su vasku darant (su vasku as kiekviena vasara po du kartus darydavaus ir to pilnai pakako), liko labai raudona, o pazastys net su krauju rovesi unsure.gif koju isvis nepavyko nudepiliuot....rankos dar nieko, bet koju tik kas antras plaukelis issirove. Pati esu naturaliai sviesi, tai tie plaukeliai yra nestori ir su vasku tikrai lengvai depiliuodavosi, o cukrus nepaeme...Zodziu per pora dienu kojos ataugo eziuku jau, pazastys dar skauda ir yra melynes, net limfmazgiai patino unsure.gif o sumokejau tai panelei kaip uz normaliai depiliacija frusty.gif Gal dar kam taip buna, gal nevisiem tas cukrus tinka????
Atsakyti
QUOTE(Tutikutė @ 2010 04 21, 17:55)
matau cia diskusijos verda kaip pasigamint ta cukru....o ar yra kam is jusu nepavyke nusidepiliuot su tuo cukrum??? as uzvakar buvau pas mergaite kuri namie dirba, kaip ir rekomendauota buvo, seniai jau dirba...nu man visai blogai buvo...Visu pirma daug labiau skaudejo nei su vasku darant (su vasku as kiekviena vasara po du kartus darydavaus ir to pilnai pakako), liko labai raudona, o pazastys net su krauju rovesi unsure.gif  koju isvis nepavyko nudepiliuot....rankos dar nieko, bet koju tik kas antras plaukelis issirove. Pati esu naturaliai sviesi, tai tie plaukeliai yra nestori ir su vasku tikrai lengvai depiliuodavosi, o cukrus nepaeme...Zodziu per pora dienu kojos ataugo eziuku jau, pazastys dar skauda ir yra melynes, net limfmazgiai patino unsure.gif  o sumokejau tai panelei kaip uz normaliai depiliacija  frusty.gif Gal dar kam taip buna, gal nevisiem tas cukrus tinka????

Siaubas ,o tai gal nelabai mokejo ji ta depiliacija kaip daryti? g.gif Nes is aprasymu,tai labai panasu..
Papildyta:
QUOTE(bamba @ 2010 04 21, 17:05)
aš jau pribrendau irgi prie šitos minties, neišeina išvirt, tik laiko gaila schmoll.gif reiks pirkt matyt. O tikrai jos taip ilgam užteks? g.gif

Jei sau,tai porai metu tikrai uzteks. Tik cukrus yra 2 rusiu,vienas bikini sriciai ir kitiems storesniems plaukams, kitas kojoms,rankoms
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 04 21, 21:48)
Siaubas ,o tai gal nelabai mokejo ji ta depiliacija kaip daryti? g.gif  Nes is aprasymu,tai labai panasu..
Papildyta:

Tai vat kad mokejo...pasiziurejau cia ideta filmuka kaip reik daryt, tai dare viska tiksliai taip g.gif be to ne pirmus metus dirba, anksciau su vasku depiliuodavo.......nu zodziu pravalas totalus...pazastys dar vis skauda ir tokios geltonai zalios spalvos visos...kojas jau reikia skusti.......bet vat rankos gerai visai g.gif ir kaip cia suprast...
Atsakyti
[

Jei sau,tai porai metu tikrai uzteks. Tik cukrus yra 2 rusiu,vienas bikini sriciai ir kitiems storesniems plaukams, kitas kojoms,rankoms
[/quote]

porai metu uzteks??? g.gif tai kiek ten jo yra kad porai metu uztektu? tai labai ilgam jei taip..
naura, kokias priemones rekomenduotum po depiliacijos? nuo plauku iaugimo, ir kad lieciau augtu?pasidalink, aciu smile.gif
dar klausimelis ar esi girdejusi gal ir bandziusi toki GUTTO krema? www.fucus.lt
Atsakyti
Gal apskritai cia dirbancios profesionales galetu pasidalinti konkreciai kokios firmos ir uz kokia kaina priemones naudoja po depiliacijos ir pries? Nueujus i Nagavita pasirinkimas labai didelis, sunku isirinkti, o jus perdaug metu gal jau atkaset geriausias.. Dezinfekcijai, odos raminimui , plaukeliui iauginejimui stabdyt..
Atsakyti