Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija.Visos paslaptys.4 dalis, Tęsiam

na galiu pasakyt del cukraus,kad tikrai buna tokiu plauku kuriu tiesiog neima ir jie normalei neissirauna..buna ir to kraujuk...bet kad melynes tokios baisios ir taip skaudetu tai tikrai man tiek merginu depiliuojant to niekada nebuvo doh.gif
o del priemoniu tai as asmeniskai dirbu GIGI firmos priemonem(vaskai,podepiliacinis,priesdepiliacinis losionas,nuo plaukeliu iaugimo)esu jom labai patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(Tutikutė @ 2010 04 21, 17:55)
matau cia diskusijos verda kaip pasigamint ta cukru....o ar yra kam is jusu nepavyke nusidepiliuot su tuo cukrum??? as uzvakar buvau pas mergaite kuri namie dirba, kaip ir rekomendauota buvo, seniai jau dirba...nu man visai blogai buvo...Visu pirma daug labiau skaudejo nei su vasku darant (su vasku as kiekviena vasara po du kartus darydavaus ir to pilnai pakako), liko labai raudona, o pazastys net su krauju rovesi unsure.gif  koju isvis nepavyko nudepiliuot....rankos dar nieko, bet koju tik kas antras plaukelis issirove. Pati esu naturaliai sviesi, tai tie plaukeliai yra nestori ir su vasku tikrai lengvai depiliuodavosi, o cukrus nepaeme...Zodziu per pora dienu kojos ataugo eziuku jau, pazastys dar skauda ir yra melynes, net limfmazgiai patino unsure.gif  o sumokejau tai panelei kaip uz normaliai depiliacija  frusty.gif Gal dar kam taip buna, gal nevisiem tas cukrus tinka????

Man kazkaip keistai cia skamba viskas, arba ji ne su tuo cukrum dirba,arba Jusu oda labai jautri, siaip nesuprantu, na neimanoma su cukrum nutraukti plauko, as nesu profesionale nes dar neilgai dirbu si darba, bet tokiu cirku man nebuvo tfu tfu nei karto schmoll.gif o gal mase pati verdasi ir kazkas negerai ten g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Placiakelne: 22 balandžio 2010 - 18:41
QUOTE(dilgelyt @ 2010 04 22, 10:23)
Gal apskritai cia dirbancios profesionales galetu pasidalinti konkreciai kokios firmos ir uz kokia kaina priemones naudoja po depiliacijos ir pries? Nueujus i Nagavita pasirinkimas labai didelis, sunku isirinkti, o jus perdaug metu gal jau atkaset geriausias.. Dezinfekcijai, odos raminimui , plaukeliui iauginejimui stabdyt..

sita geli naudoju pries depiliacija user posted image
po bikinio depiliacijos naudoju user posted image
po kojyciu dep. naudoju sita user posted image
Atsakyti
Neringučia 777, lb aciu uz atsakyma, bet nesimato nei pavadinimo nei firmos...Kokios kainos? Buna pirkt,kur prefesionalios priemones?
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2010 04 23, 14:01)
Neringučia 777, lb aciu uz atsakyma, bet nesimato nei pavadinimo nei firmos...Kokios kainos? Buna pirkt,kur prefesionalios priemones?

atsakysiu uz neringucia777
visos proiemones nurodytos yra Depileve, placiau apie jas galit pasiskaityti cia http://www.nagavita....s_id=20&lang=lt , kainos kazkur svyruoja apie 200 ml - 18 lt

1. Intimate Pre Base Nr.1 -
Intimate Pre Base - tai ypatingai švelnus gelis, kurio sudėtyje nėra alkoholio. Intimate Pre Base pašalina balzamo, dezodoranto ir pan. likučius nuo jautrios odos (bikini srityje, pažastyse...). Priemonės sudėtyje yra tokie ingredientai kaip avižos ir kakava, kurie turi raminančių ir regeneruojančių savybių. Intimate Pre Base pagerina vaško sukibimą su oda ir depiliacijos procesas tampa švelnesnis, o plaukeliai pašalinami kruopščiau. Naudojimas: tepkite plaukelių augimo kryptimi ir krupščiai nusausinkite servetėle
2. Tea Tree Gel -
Gelis ramina ir gaivina odą po depiliacijos. Padeda sutraukti išsiplėtusias poras. Valo, gaivina, drėkina, ir suteikia papildomą apsaugą jautriai odai. Šaldantis žalsvos spalvos gelis, kurį ypač rekomenduojama naudoti vasarą.
3. Cleansing Oil -
Vandenyje tirpus aliejus, praturtintas kviečių gemalų ekstraktu, gerai pašalina vaško likučius nuo odos. Sumažina odos jautrumą ir ramina odą. Tinka atlikti švelnų masažą po depiliacijos procedūros. Palieka apsauginę plėvelę nuo žalingo aplinkos poveikio.

man dar patinka GIGI firmos produktai:

- Pre-Hon Lotion - priešepiliacinis losjonas. Nuvalo nešvarumus, makijažo likučius. Naudojamas tiek prieš minkštą, tiek prieš kietą vašką.
- Pre-Epilating Oil - priešepiliacinis aliejus. Naudojamas po priešepiliacinio losjono, prieš kietą vašką.
-Post Epilating Lotion - poepiliacinis losjonas, naudojamas po bet kurio vaško. Ramina, mažina sudirgima.
- After Wax Cooling Gel - vėsinantis gelis po epiliacijos (Labai fainulis)

nuo iauginejimo No Bump Lotion - priemonė, apsauganti nuo plaukų įaugimo po epiliacijos ar depiliacijos.

Atsakyti
Dekui uz papildyma ..sumeciau nuotraukas ,o vat tikrai mazai kas matosi biggrin.gif
Atsakyti
Aciu lb abiem, manau pirmas pirkinys bus No Bump Lotion
Atsakyti
Panos, o yra kam tekę bandyti "Gum tree-Depilight" vašką, tirpų vandenyje? Aš visąlaik depiliavau su "Depileve-Olive Oil Rosin", bet jo likučiai nusivalo tik su aliejuku ir jei kur namie netyčia užtėkši, tai mišios unsure.gif Na tai nusprendžiau Krinonoj nusipirkti tą vandeny tirpų. Nežinau, ar man čia kažkas blogai gaunasi, bet išrauna kas 3-ią plauką unsure.gif ir konsistencija visai kitokia, aišku ir dėl tos priežasties, kad tirpus vandenyje. Na, jis pats toks skystas, atrodo net ne toks lipnus. O kainuoja tai daugiau nei Depilevo vaškas doh.gif
Atsakyti
o kur GIGI priemoniu galima isigyti?
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2010 04 23, 18:31)
o kur GIGI priemoniu galima isigyti?

Vilniuje - Laiks moda lux (kontaktu googlei pasieskokit)

Atsakyti
QUOTE(Niren @ 2010 04 23, 21:42)
Vilniuje - Laiks moda lux (kontaktu googlei pasieskokit)

O idomu kaip ten kainas suzinot? g.gif
Atsakyti
[quote=sher,2010 04 22, 09:06]
[

Jei sau,tai porai metu tikrai uzteks. Tik cukrus yra 2 rusiu,vienas bikini sriciai ir kitiems storesniems plaukams, kitas kojoms,rankoms
[/quote]

porai metu uzteks??? g.gif tai kiek ten jo yra kad porai metu uztektu? tai labai ilgam jei taip..
naura, kokias priemones rekomenduotum po depiliacijos? nuo plauku iaugimo, ir kad lieciau augtu?pasidalink, aciu smile.gif
dar klausimelis ar esi girdejusi gal ir bandziusi toki GUTTO krema? www.fucus.lt
[/quote]
Ten gi reikia mazo rutuliuko vienam kartui ir jei nelabai daug plauku, tai juo vienu ir gali aplekti visus plaukus mirksiukas.gif Po depiliacijos yra aibe aliejuku, kremu, o as naudoju is tos pacios firmos, kur ir cukraus pasta losjona po depiliacijos. Is www.beautypoint.lt O kremuko to, nesu bandziusi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(freimule @ 2010 04 23, 17:30)
Panos, o yra kam tekę bandyti "Gum tree-Depilight" vašką, tirpų vandenyje? Aš visąlaik depiliavau su "Depileve-Olive Oil Rosin", bet jo likučiai nusivalo tik su aliejuku ir jei kur namie netyčia užtėkši, tai mišios  unsure.gif  Na tai nusprendžiau Krinonoj nusipirkti tą vandeny tirpų. Nežinau, ar man čia kažkas blogai gaunasi, bet išrauna kas 3-ią plauką  unsure.gif  ir konsistencija visai kitokia, aišku ir dėl tos priežasties, kad tirpus vandenyje. Na, jis pats toks skystas, atrodo net ne toks lipnus. O kainuoja tai daugiau nei Depilevo vaškas  doh.gif

As galvodama, kad geras atradimas tas vandens pagrindu cukraus vaskas irgi nusipirkau, tai viena karta nudepiliavau ir stovi jis. Niekaip jis man plauku neikabina kaip reikiant, tai vel grizau prie savo numyleto rozinio.. Toliau aliejuku valineju visus nuteskimus doh.gif
Atsakyti