Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija.Visos paslaptys.4 dalis, Tęsiam

QUOTE(naura14 @ 2010 04 24, 15:40)
Papildyta:

As galvodama, kad geras atradimas tas vandens pagrindu cukraus vaskas irgi nusipirkau, tai viena karta nudepiliavau ir stovi jis. Niekaip jis man plauku neikabina kaip reikiant, tai vel grizau prie savo numyleto rozinio.. Toliau aliejuku valineju  visus nuteskimus  doh.gif

Nu jo, cia tai jau galetu koki ismatyti skystala,kuriuo butu galima svariai zmogu nuvalyti, o tai eina daba sulipe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Placiakelne @ 2010 04 24, 16:57)
Nu jo, cia tai jau galetu koki ismatyti skystala,kuriuo butu galima svariai zmogu nuvalyti, o tai eina daba sulipe  biggrin.gif

Aliejumi galima,bet minusas, kad po to raminantis kremukas sunkiau persigeria per aliejaus plevele..
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 04 24, 18:13)
Aliejumi galima,bet minusas, kad po to raminantis kremukas sunkiau persigeria per aliejaus plevele..

yra aliejai kurie ir ramina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Placiakelne @ 2010 04 24, 15:21)
O idomu kaip ten kainas suzinot? g.gif

galima pasiskambinus, paklausinet apie kainas, produktu aprasymus galite rasti ju psl lietuviskai http://www.laiksmoda...t/apie_mus.html. arba pasiskaitinet originaliame gigi psl

nuvykus, galima isigyti dideliais ir mazais kiekiais. Profesionalams(kas ima didelius kiekius) duoda kainyna savo (kainos nuo mazmeniniu skiriasi) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niren: 24 balandžio 2010 - 18:16
QUOTE(Neringučia 777 @ 2010 04 24, 18:31)
yra aliejai kurie ir ramina  smile.gif

tą patį norėjau sakyti smile.gif aš tokį ir naudoju, tai super jis man-neperšti paskui, kaip pasitepus losjonais po depiliacijos.
Atsakyti
QUOTE(freimule @ 2010 04 24, 23:36)
tą patį norėjau sakyti smile.gif aš tokį ir naudoju, tai super jis man-neperšti paskui, kaip pasitepus losjonais po depiliacijos.

imesk pavyzduka jei nesunku wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringučia 777 @ 2010 04 24, 18:31)
yra aliejai kurie ir ramina  smile.gif

Taip yra, bet ju kaina gerokai didesne, nei paprasto aliejuko, kuriuo valome likusi vaska, tai tuo raminanciu valineti butu gana brangu.. O as kalbejau, kad valanto paprastu aliejuku, tada losjonas prastai isigeria, arba reikia pries tai labai nusausinti nuvalius..
Atsakyti
jai yra kaune merginu norinciu isigyti Gigi priemoniu rasykit,darysiu uzsakyma,galesiu ir jum uzsakyt ka noresit blush2.gif
Atsakyti
Noriu paklausti, gal kuri žinote kremuką, kuris būtų tepamas prieš depiliaciją ir užšaldytų odą? Ta prasme sudarytų šaldymo-nuskausminimo efektą, nes šaldant poros labiau užsiveria, tai sunku būtų ištraukti plaukelius. Ačiukas iš anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Placiakelne @ 2010 04 26, 09:24)
imesk pavyzduka jei nesunku wink.gif

va šitas
kainuoja 29 lt, bet man su juo žymiai paprasčiau viską nuvalyti, nei su paprastais aliejukais, aš ir grindis juo nušveičiu, ir rankšluostį, jei koks lašas užtykšta blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(qgne @ 2010 04 26, 17:50)
jai yra kaune merginu norinciu isigyti Gigi priemoniu rasykit,darysiu uzsakyma,galesiu ir jum uzsakyt ka noresit blush2.gif

O kaip juos rasti i nternete? Kazkaip as nesidomejau ju produkcija - kazkuo pranasesni vaskai, nei musu "lietuviski"?
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 04 26, 18:44)
Noriu paklausti, gal kuri žinote kremuką, kuris būtų tepamas prieš depiliaciją ir užšaldytų odą? Ta prasme sudarytų šaldymo-nuskausminimo efektą, nes šaldant poros labiau užsiveria, tai sunku būtų ištraukti plaukelius. Ačiukas iš anksto  4u.gif

O tai kaip cia? jei sakai kad saldant uzsiveria tai kodel saldyt nori? ar ten nesaldo tas kremas o tik toki jausma sukelia? nu nelabai turbut as cia supratau blush2.gif ax.gif
QUOTE(freimule @ 2010 04 26, 20:16)
va šitas
kainuoja 29 lt, bet man su juo žymiai paprasčiau viską nuvalyti, nei su paprastais aliejukais, aš ir grindis juo nušveičiu, ir rankšluostį, jei koks lašas užtykšta  blush2.gif
Papildyta:

O kaip juos rasti i nternete? Kazkaip as nesidomejau ju produkcija - kazkuo pranasesni vaskai, nei musu "lietuviski"?

Na as ziurejau gigi tuos, bet internete net kainu nera, tai sunku kazka galvoti ar uzsisakineti ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Placiakelne @ 2010 04 26, 21:16)
O tai kaip cia? jei sakai kad saldant uzsiveria tai kodel saldyt nori? ar ten nesaldo tas kremas o tik toki jausma sukelia? nu nelabai turbut as cia supratau  blush2.gif  ax.gif

Na as ziurejau gigi tuos, bet internete net kainu nera, tai sunku kazka galvoti ar uzsisakineti ar ne g.gif

na man ju produkcija patinka,as ja naudojumo,o pranasumo uz lietuviskus neznau nes nezinau nei vieno lietuvisko vasko blush2.gif .galite paziureti www.laiksmodalux.lt ju produkcija, o kainytes galiu parasyt kurios prekes domina. 4u.gif
Atsakyti