Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija.Visos paslaptys.4 dalis, Tęsiam

qgne, turėjau galvoj-kuo gigi pranašesnė už Lt parduodamą produkciją smile.gif pasiskaitinėsiu ryt, o jei kas sudomins, brūkštelsiu a.z. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(qgne @ 2010 04 26, 21:42)
na man ju produkcija patinka,as ja naudojumo,o pranasumo uz lietuviskus neznau nes nezinau nei vieno lietuvisko vasko blush2.gif .galite paziureti www.laiksmodalux.lt ju produkcija, o kainytes galiu parasyt kurios prekes domina. 4u.gif

Ai kerepla doh.gif as pamaniau kad cukraus pas ta ten lotuliukas.gif nereikia man vasku cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Placiakelne @ 2010 04 26, 21:16)
O tai kaip cia? jei sakai kad saldant uzsiveria tai kodel saldyt nori? ar ten nesaldo tas kremas o tik toki jausma sukelia? nu nelabai turbut as cia supratau  blush2.gif  ax.gif

Saldymo jausmas reikalingas,kad klientui neskaudetu, cia ale kaip analginas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(freimule @ 2010 04 26, 23:17)
qgne, turėjau galvoj-kuo gigi pranašesnė už Lt parduodamą produkciją smile.gif pasiskaitinėsiu ryt, o jei kas sudomins, brūkštelsiu a.z. 4u.gif

nu sia produkcija ir lietuvoj prekiauja 4u.gif o seip pas mus pasirinkimas pakankamai didelis vasku tik va kai kuriu kokybe man nlb patinka(kuo daugakartinio sildymo pasikeicia tekstura,netaip limpa) na zodziu kainos ir kokybes santykiu megstu gigi ir depileve blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios thumbup.gif Šiuo metu svarstau ar verta pradėti vartoti ktemą iš skruzdžių kiaušinių aliejaus. Gal kuri nors iš jūsų jau pabandėte, parašykit atsiliepimą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 04 27, 09:38)
Saldymo jausmas reikalingas,kad klientui neskaudetu, cia ale kaip analginas  biggrin.gif

Ir man tokio reikia! rek garsiai jei rasi toki smile.gif siaip as turiu toki RICA, jis saldo tai tikrai, bet jis kaip ir nuo plaukeliu iauginejimo ir po depiliacijos tepti, bet saldo tikrai neblogai, gal tiktu ir pries g.gif bet parasyta after waxing.
http://www.wellnessp...gANGEBOTSet.jpg
tas antras pagal ugi, nu mazesnis nei didziausias smile.gif saldymo poveikis nerealus, pati isbandziau, tik negaliu sakyti kad tinka pries g.gif
QUOTE(kapure @ 2010 04 27, 16:22)
Sveikos mielosios  thumbup.gif  Šiuo metu svarstau ar verta pradėti vartoti ktemą iš skruzdžių kiaušinių aliejaus. Gal kuri nors iš jūsų jau pabandėte, parašykit atsiliepimą bigsmile.gif

Jezus, kas cia tokis? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Placiakelne: 27 balandžio 2010 - 21:19
QUOTE(qgne @ 2010 04 27, 14:02)
nu sia produkcija ir lietuvoj prekiauja 4u.gif  o seip pas mus pasirinkimas pakankamai didelis vasku tik va kai kuriu kokybe man nlb patinka(kuo daugakartinio sildymo pasikeicia tekstura,netaip limpa) na zodziu kainos ir kokybes santykiu megstu gigi ir depileve blush2.gif

as is Kauno. Domina nuo plaukeliui iauginejimo bikini sriciai. Kokia kaina? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2010 04 27, 22:42)
as is Kauno. Domina nuo plaukeliui iauginejimo bikini sriciai. Kokia kaina?  blush2.gif

sitas user posted image 20lt
o sitas user posted image 25lt
Papildyta:
QUOTE(naura14 @ 2010 04 27, 09:38)
Saldymo jausmas reikalingas,kad klientui neskaudetu, cia ale kaip analginas  biggrin.gif

esu girdejus kad vaistinej galima nusipirkt kazkoki purskala(efektas kaip vietines nejautros) tik kiek zinau receptinis g.gif gal kas bandet? unsure.gif
Atsakyti
Noreciau kurio nors, o kuo ji skiriasi?
Atsakyti
Laba diena. gavau dovanu kaseciu sildytuva ir baigesi vaskas. iskilo toks klausimas ar visos vasko kasetes vienodos? Radau, kad skiriasi pats vaskas ir firmos, o ju matmenu neraso g.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2010 04 28, 09:24)
Noreciau kurio nors, o kuo ji skiriasi?

pagal aprasyma raso, kad pirmas (zalias) geresnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rusneliukas @ 2010 04 28, 10:46)
Laba diena. gavau dovanu kaseciu sildytuva ir baigesi vaskas. iskilo toks klausimas ar visos vasko kasetes vienodos? Radau, kad skiriasi pats vaskas ir firmos, o ju matmenu neraso  g.gif

Visos kasetes vienodu ismatavimu mirksiukas.gif
Atsakyti