QUOTE(esca @ 2010 03 20, 20:52)
Arba labai stipriai užkaitinot pačioj pradžioj, arba per anksti norėjot apversti 
Aš kad ir kaip užkepinčiau pačioj pradžioj, vistiek man atšoka nuo dugno... jei reikia tai ir vandenuko dapilu lašiuką, tada garantuotai atkimba
Pagudraukit

Aš kad ir kaip užkepinčiau pačioj pradžioj, vistiek man atšoka nuo dugno... jei reikia tai ir vandenuko dapilu lašiuką, tada garantuotai atkimba


O iki kokios temperatūros reik užkaitint? Gali būt, kad per anksti. Bet, manau, laukiau ir kol gerai įkais. Man mama dovanojo tą puodą, tai, sakė, norint kepti, reik taip įkaitint, kad užpiltas vandens lašelis po puodo dugną lakstytų. Nežinojau, kad maistas turi prilipti ir po kurio laiko pats atšoks. Padariau išvadą, kad puodas tam tikriausiai nepritaikytas
