Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminame su zepter

QUOTE(vestė21 @ 2010 03 08, 13:30)
gal kas naudojat mikserį? noriu pirkti ir snvarstau ar tikrai jau jis toks super geras kaip sako g.gif

Man nuolat genda, jau n kartų taisiau. Daugiau niekada jo nepirkčiau, sumoki 500 Lt (na, tiek kainavo, kai pirkau), ir pora kartų per metus užtaisymą susimoki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2010 03 08, 18:41)
Man nuolat genda, jau n kartų taisiau. Daugiau niekada jo nepirkčiau, sumoki 500 Lt (na, tiek kainavo, kai pirkau), ir pora kartų per metus užtaisymą susimoki  biggrin.gif

Aš zepterio mikseriu naudojuosi apie 10 metų ir nei karto dar netaisiau, gal pas jus pasitaike koks nors gamyklinis brokas.
Atsakyti
QUOTE(Jūračiukas2 @ 2010 03 08, 18:09)
Aš zepterio mikseriu naudojuosi apie 10 metų ir nei karto dar netaisiau, gal pas jus pasitaike koks nors gamyklinis brokas.

Gal, bet niekas man jo nekeičia, o ir už remontą turiu mokėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ZITULYA @ 2010 03 08, 17:17)
Gal kas nors turite Zepter kavos aparata ? Kaip jo kokybe ? ax.gif

Turiu aparata smile.gif kaip už tokia kaina tai labai gera kokybė smile.gif

Turiu ir Mikseri 4u.gif biggrin.gif naudoju labai daug, geras blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Jūračiukas2 @ 2010 03 08, 19:09)

o tu patepi su siuvimo mašinos alyva mikseri?
Atsakyti
QUOTE(esca @ 2010 03 08, 20:20)
Papildyta:
o tu patepi su siuvimo mašinos alyva mikseri?

Taip, šitą jau perkant pasakė biggrin.gif Tepu reguliariai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2010 03 08, 23:04)
Taip, šitą jau perkant pasakė  biggrin.gif Tepu reguliariai  biggrin.gif

Geras pirma karta girdžiu, kad jį reikia sutepinėti. O tai kur ten tepti tą stovą?
Atsakyti
QUOTE(Jūračiukas2 @ 2010 03 09, 07:40)
Geras pirma karta girdžiu, kad jį reikia sutepinėti. O tai kur ten tepti tą stovą?

Taip, butinai.Jug jis pastoviai sukasi. Jeigu turite instrukcija, tai tos knygeles 8psl parodyta kur tepti.
2-3 lasus siuvimo masinu tepalo uzpilti ant asies (as ta galva nusuku)
Ir laikas nuo laiko sutepu maluneli.Kai nusima apatine dalis yra toks lyg kamstukas, tai ji nuemus ir pora lasu ilasinti smile.gif
Nezinau ar aiskiai cia parasiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūračiukas2 @ 2010 03 09, 08:40)

Tai dėl to turbūt ir genda...
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(esca @ 2010 03 11, 01:24)
Tai dėl to turbūt ir genda...
4u.gif

Tikrai nemanau kad dėl to.Mano neteptas 5 metus,nu veikia viskas,nors reiktų aliejaus užpilti,nepakenks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Balys @ 2010 03 11, 16:32)
Tikrai nemanau kad dėl to.Mano neteptas 5 metus,nu veikia viskas,nors reiktų aliejaus užpilti,nepakenks ax.gif

ne aliejaus nono.gif o spec tepalo tepimui.Tinka tas kur siuvimo masinas sutepa
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2010 03 11, 18:21)
ne aliejaus  nono.gif  o spec tepalo tepimui.Tinka tas kur siuvimo masinas sutepa

Taip taip, aš tuo tepu, genda nors tu ką doh.gif Bet taip suprantu, kad ne man vienai, nes paskambinus į remontą, tai sako, kad krūvos jų taisymui guli biggrin.gif
Atsakyti
o dar kalusimas per pristatymą rodė kaip bulves tarkuoja tokeme indelyje ir dar jos susmulkintos. O jai bulves nesmulkintas kitame inde tarkuotume su tuo mikseriu ar irgi taip susitarkuotų? nes jei dar bulves smulkinti reikia tai jau labai daug darbo ax.gif greičiau su paprasta sutarkuoti g.gif
Atsakyti