Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminame su zepter

QUOTE(vestė21 @ 2010 03 16, 13:40)
o dar kalusimas per pristatymą rodė kaip bulves tarkuoja tokeme indelyje ir dar jos susmulkintos. O jai bulves nesmulkintas kitame inde tarkuotume su tuo mikseriu ar irgi taip susitarkuotų? nes jei dar bulves smulkinti reikia tai jau labai daug darbo ax.gif greičiau su paprasta sutarkuoti g.gif

Na tame mažame indelyje gal 1 bulve telpa.O šiaip tai nepraktikuoju mikseriu bulvių tarkuot,tam yra tarkavimo mašina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vestė21 @ 2010 03 16, 11:40)
o dar kalusimas per pristatymą rodė kaip bulves tarkuoja tokeme indelyje ir dar jos susmulkintos. O jai bulves nesmulkintas kitame inde tarkuotume su tuo mikseriu ar irgi taip susitarkuotų? nes jei dar bulves smulkinti reikia tai jau labai daug darbo ax.gif greičiau su paprasta sutarkuoti g.gif

As bulves tarkuoju tam pailgam indelyje, su kotu ir universaliu peiliuku arba pripjaustau i koki inda ar puoda, kad patogu butu ir vienu metu ju daugiau sutarkuoju. Blynam super ir tikrai jie man net skanesni gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2010 03 16, 13:32)
As bulves tarkuoju tam pailgam indelyje, su kotu ir universaliu peiliuku arba pripjaustau i koki inda ar puoda, kad patogu  butu ir vienu metu ju daugiau sutarkuoju. Blynam super ir tikrai jie man net skanesni gaunasi  thumbup.gif

Aš irgi jeigu daug tarkuoju tai susismulkinu ir puode kokiam tarkuoju smile.gif nebereikia jokiutarkavimo mašinu, bet aišku, čia kaip kam patogiau
Atsakyti
QUOTE(esca @ 2010 03 16, 20:53)
Aš irgi jeigu daug tarkuoju tai susismulkinu ir puode kokiam tarkuoju smile.gif nebereikia jokiutarkavimo mašinu, bet aišku, čia kaip kam patogiau

Nu įdomu biggrin.gif Sakykit kokiu peiliuku tarkuojat?
Atsakyti
QUOTE(esca @ 2010 03 16, 18:53)

Na, noro turint ir gerai "paprakaitavus" tai ir kopūstą gal salotom susmulkint galima, gal dar ką, bet nereikia dviračio išradinėt - nepritaikytas jis bulvėms tarkuot. Tas konteineriukas sumala po dvi bulves, apie smulkinimą peiliuku jau net nešneku. Perkant reikia tikrai žinot, kad bulvių juo netarkuosit. Nebent mažas vaikas paprašys dviejų bulvinių blynų iškept - tada gal biggrin.gif
Atsakyti
AČIŪ UŽ PATARIMUS smile.gif PRIEŠ PERKANT REIKĖS GERAI PASVARSTYTI KĄ AŠ SU JUO ŽADU DARYTI, TADA IR BUS AIŠKU AR JIS MAN TAIP JAU REIKALINGAS bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2010 03 16, 21:11)
Na, noro turint ir gerai "paprakaitavus" tai ir kopūstą gal salotom susmulkint galima, gal dar ką, bet nereikia dviračio išradinėt - nepritaikytas jis bulvėms tarkuot. Tas konteineriukas sumala po dvi bulves, apie smulkinimą peiliuku jau net nešneku. Perkant reikia tikrai žinot, kad bulvių juo netarkuosit. Nebent mažas vaikas paprašys dviejų bulvinių blynų iškept - tada gal  biggrin.gif

Kam kaip patogiau tas tarkuoja, jei man reikia aš 3 indelius susitarkuoju su universaliu arba tuo kur mesai smulkinti, man užtenka, o jei noriu kokio kugelio tai i savo puoda 4,7l. prisismulkinu bulviu ir su universaliu smulkinu, gal trunka kiek ilgiau nei paprasta tarkavimo mašina bulvėms tarkuoti, bet viena karta į 3mėn nesunku.. sutaupiau ant tarkavimo mašinos
svarstykit
o dėl kopusto smulkinimo tai nesamone :DDDD
yra peilis biggrin.gif čia jau išradinėti nereikia nieko
imi ir naudoji, o ne svarstai: tinkamas netinkamas galima negalima
vienos tarkuoja - kitos ne smile.gif

Atsakyti
QUOTE(esca @ 2010 03 17, 18:53)
Kam kaip patogiau tas tarkuoja, jei man reikia aš 3 indelius susitarkuoju su universaliu arba tuo kur mesai smulkinti, man užtenka, o jei noriu kokio kugelio tai i savo puoda 4,7l. prisismulkinu bulviu ir su universaliu smulkinu, gal trunka kiek ilgiau nei paprasta tarkavimo mašina bulvėms tarkuoti, bet viena karta į 3mėn nesunku.. sutaupiau ant tarkavimo mašinos
svarstykit
o dėl kopusto smulkinimo tai nesamone :DDDD
yra peilis biggrin.gif čia jau išradinėti nereikia nieko
imi ir naudoji, o ne svarstai: tinkamas netinkamas galima negalima
vienos tarkuoja - kitos ne smile.gif

Kopūstą čia kaip "bajerį" parašiau biggrin.gif Kaip kopūsto nesmulkinam peiliukais tais, taip ir su bulvėm nėr ko žaist smile.gif
Bet taip - jūs teisi - kam ko reikia. Norėjau tik akcentuot, kad platintojai parduodami tikina, kad tas Mixsy sutvertas visiem gyvenimo (labiau gal tiktų virtuvės) atvejams biggrin.gif Aš augindama vaiką, kai jis užsimanydavo kelių bulvinių blynų - kombaino netraukdavau, su tuo konteineriu susmulkindavau, o jei visai šeimai reikia, tai su mixsy žaidimas gaunasi - aš traukiu kombainą 4u.gif
Atsakyti
Turim vieną Zepter puodą, tai laaaabai patenkyta esu. Verdam sriubas, mėsą, daržoves. Visi produktai, išvirti Zepteryje, natūralesnio skonio, sultingi. Vis dar baisu virt visai be vandens, tai nors lašiuką įpilu rolleyes.gif
Atsakyti
Kažkada mėginom Zepter puode kepti žuvį, tai prilipo prie puodo dugno, išsidraskė visa žuvis. Sakėm, daugiau tokių eksperimentų nedarysim cool.gif
Šiaip, dar labai patinka gaminti greitpuody. Per 15-20 min. išverda kiečiausia mėsa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangre_azul @ 2010 03 20, 10:05)
Kažkada mėginom Zepter puode kepti žuvį, tai prilipo prie puodo dugno, išsidraskė visa žuvis. Sakėm, daugiau tokių eksperimentų nedarysim  cool.gif
Šiaip, dar labai patinka gaminti greitpuody. Per 15-20 min. išverda kiečiausia mėsa  thumbup.gif

peranksti norejot apversti gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangre_azul @ 2010 03 20, 11:05)
Kažkada mėginom Zepter puode kepti žuvį, tai prilipo prie puodo dugno, išsidraskė visa žuvis. Sakėm, daugiau tokių eksperimentų nedarysim  cool.gif
Šiaip, dar labai patinka gaminti greitpuody. Per 15-20 min. išverda kiečiausia mėsa  thumbup.gif

Arba labai stipriai užkaitinot pačioj pradžioj, arba per anksti norėjot apversti smile.gif
Aš kad ir kaip užkepinčiau pačioj pradžioj, vistiek man atšoka nuo dugno... jei reikia tai ir vandenuko dapilu lašiuką, tada garantuotai atkimba smile.gif Pagudraukit wink.gif

Jucy supratom viena kitą 4u.gif

dar vienas privalumas Mixsy yra metalas iš kurio pagaminti peiliukai smile.gif
Atsakyti