Įkraunama...
Įkraunama...

Paskaitos prieš vestuves

QUOTE(siamka @ 2006 01 20, 10:51)
na as treciadieni nueisiu suzinosiuir parasysiu tada tau smile.gif

Ačiū
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 01 22, 18:09)
taip, jos vyksta kiekvieną trečiadienį  4u.gif o nuo kovo 2 kartus per savaitę vyks  mirksiukas.gif

Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Junetė @ 2006 01 23, 17:15)

Niu tai prašom tongue.gif ir dar prašom prisijungti mirksiukas.gif
Atsakyti
Būtinai prisijungsim, ir jei viskas gerai, tai turbūt jau kitą savaitę biggrin.gif
Atsakyti
lijo smile.gif

iki pasimatymo sian vakare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 01 25, 11:24)
lijo smile.gif

iki pasimatymo sian vakare smile.gif

mirktelk man akį biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif jau dabar įsivaizduoju, kaip visom atėjusi mirksi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 01 25, 18:00)
mirktelk man akį  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  jau dabar įsivaizduoju, kaip visom atėjusi mirksi  biggrin.gif

as busiu visa juoda(kelnes megztinis ir su akinukais) o mano vyrukas bus visas murzinas nes tiesiai is darbo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 01 25, 18:01)
as busiu visa juoda(kelnes megztinis ir su akinukais) o mano vyrukas bus visas murzinas nes tiesiai is darbo  smile.gif

o aš tau būsiu paslaptis lotuliukas.gif a gerai? pažiūrėsim, ar atspėsi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 01 25, 18:35)
o aš tau būsiu paslaptis  lotuliukas.gif a gerai? pažiūrėsim, ar atspėsi  tongue.gif

nu tai dabar sakyk katra is ju buvai tu smile.gif nes kiek bandziau akim ieskot visos moteriskes man sypsojos tai nesupratau kur tu doh.gif
Atsakyti
Na ir kaip paskaitėlė? Apie ką buvo? Ar įdomu buvo klausyti?
Atsakyti
na vakar tema buvo santuokos sakramentas, visai nieko kunigelis pasnekejo, tik as su savo brangiausiuoju labai norejau su tuo kunigeliu pasigincyti nes nuomones nesutapo, bet bijojom issiziot, nes visi taip tyliai sedejo nieks jokiu komentaru ir klausimu neiskele smile.gif

kita paskaitele bus vasario 8 d. 19 val. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 01 26, 10:15)
nu tai dabar sakyk katra is ju buvai tu smile.gif nes kiek bandziau akim ieskot visos moteriskes man sypsojos tai nesupratau kur tu  doh.gif

miriau iš juoko vakar lotuliukas.gif taip stengiausi neišsiduoti, stebėjau, kaip spėlioji, kur aš thumbup.gif tu gerai, pagalvok mirksiukas.gif tikrai žinai, kur mūsų porelė buvo tongue.gif
Atsakyti