Įkraunama...
Įkraunama...

Paskaitos prieš vestuves

QUOTE(Junetė @ 2006 01 30, 14:45)
O merginos, ar prisijungti galima nuo bet kurios paskaitos, ar būtinai kažkuri paskaita turi būti pirmoji?

galima prisijungti nuo bet kurios, kvieciam tave i sekancia paskaitele vasario 8d. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Junetė @ 2006 01 30, 14:45)
O merginos, ar prisijungti galima nuo bet kurios paskaitos, ar būtinai kažkuri paskaita turi būti pirmoji?

prašom prašom į būrį tongue.gif žiūriu, kad kursuose greit sėst nebus kur biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 01 30, 19:38)
prašom prašom į būrį  tongue.gif žiūriu, kad kursuose greit sėst nebus kur biggrin.gif

ziuriu busimosios nuotakos bendrauja kursuose thumbup.gif
smagu clap_1.gif
mes irgi turbut greit pradesim kursus lankyt tik Vilniuj
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 01 10, 10:04)
beje manklausimas iskilo o tai ar leis mums tuoktis jei jau metus kartu gyvenam, pagal baznycia juk negalima, tai ka einant ispazinties meluot reikes  g.gif  g.gif  g.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif

mes kartu gyvenam dar seniau ax.gif
o kai nuvaziavom pas kuniga ir sis pilde musu anketas tai kaip savaime suprantamo dalyko paklause tiksliau pasitikslino ar kartu gyvenam (tipo adresas tas pats ar ne? smile.gif ) buvau labai nustebus, zinoma patvirtinom blush2.gif gal taip buvo del to kad kunigas gan jaunas, kazin ar klebonas taip pat reaguotu g.gif
Atsakyti
Na per paskaitele sake kad gyvenimas kartu nesusituokus yra atleidziama nuodeme, taituomet viskas ciki piki bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
O kaunietes lanko kursus? Mes nuo kitos savaites planuojam pradet lankyt, tai ieskom kompanijos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 01 30, 20:38)
prašom prašom į būrį  tongue.gif žiūriu, kad kursuose greit sėst nebus kur biggrin.gif

Na jei viskas bus gerai, tai būtinai prisijungsim. Tada aš spėliosiu, kuri yra kuri lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Junetė @ 2006 01 31, 14:35)
Na jei viskas bus gerai, tai būtinai prisijungsim. Tada aš spėliosiu, kuri yra kuri  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o lotuliukas.gif geras lotuliukas.gif būt labai smagu tongue.gif taip ir padarom thumbup.gif

Atsakyti
dabar tau teks spelioti kaip man teko doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 02 01, 09:31)
dabar tau teks spelioti kaip man teko  doh.gif  doh.gif  doh.gif

gi smagu buvo tongue.gif ale, vakar pro šalį praėjai ir nei labas, nei sudie tongue.gif a gražu?
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 01 31, 20:29)
lotuliukas.gif geras  lotuliukas.gif būt labai smagu  tongue.gif taip ir padarom  thumbup.gif

doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Vienos ieškosiu juodai apsirengusios, kitos labai jaunai atrodančios lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti