Įkraunama...
Įkraunama...

Paskaitos prieš vestuves

QUOTE(siamka @ 2006 01 26, 11:13)
na vakar tema buvo santuokos sakramentas, visai nieko kunigelis pasnekejo, tik as su savo brangiausiuoju labai norejau su tuo kunigeliu pasigincyti nes nuomones nesutapo, bet bijojom issiziot, nes visi taip tyliai sedejo nieks jokiu komentaru ir klausimu neiskele smile.gif

kita paskaitele bus vasario 8 d. 19 val. smile.gif

taip taip smile.gif vakar ir man paskaita visai patiko thumbup.gif ginčytis noras buvo ne kartą kilęs, bet susilaikiau (tokią klaidą jau praėjusioj paskaitoj padariau smile.gif) - PASKAITA BŪTŲ NIEKAD NEPASIBAIGUSI lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 01 26, 12:30)
miriau iš juoko vakar  lotuliukas.gif taip stengiausi neišsiduoti, stebėjau, kaip spėlioji, kur aš  thumbup.gif tu gerai, pagalvok  mirksiukas.gif tikrai žinai, kur mūsų porelė buvo  tongue.gif

nu gal priesais mus kur sedejo ten labai daug sypsojosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 01 26, 13:07)
nu gal priesais mus kur sedejo ten labai daug sypsojosi smile.gif

ant VIP kėdžių blink.gif ? kaip atrodžiau? na, kaip apsirengus buvau smile.gif ?
Atsakyti
ten kur ant foteliuku sedejo buvo su sviesiais dzinsais, uz jos vyruko kunigas sake daznai kad uzkliuna, paskui ant suoliuko vieni sedejo ten nuo kitos sienos antra atrodo porike, nu prasau nebekankink manessssss
Atsakyti
neatspėjai neatspėjai smile.gif o tu tikriausiai prie radiatoriaus sėdėjai, taip? taip tave ir įsivaizdavau wink.gif
Atsakyti
jop as sedejau prie radijatoriaus visa juoda bet as labai noreciau suzinot katra tu, doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif aš šalia sėdėjau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o as vienu momentu ir pagalvojau kad ten galetum buti tu, bet kad labai jau jauna pasirodei smile.gif koki 18 teduociau, malonu susipazinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 01 27, 10:04)
o as vienu momentu ir pagalvojau kad ten galetum buti tu, bet kad labai jau jauna pasirodei smile.gif koki 18 teduociau, malonu susipazinti  4u.gif

aš gerai IŠSILAIKIUSI lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif visiems taip atrodo 4u.gif
Atsakyti
blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O merginos, ar prisijungti galima nuo bet kurios paskaitos, ar būtinai kažkuri paskaita turi būti pirmoji?
Atsakyti
QUOTE(Junetė @ 2006 01 30, 14:45)
O merginos, ar prisijungti galima nuo bet kurios paskaitos, ar būtinai kažkuri paskaita turi būti pirmoji?

Kiek žinau Vilniuje tai galima nuo bent kurios paskaitos lankyti..Svarbu kad visose būti..
Mums pasisekė nuo pirmos pradėjome ir baigsime paskutine..nei vienos nepraleidome.. ax.gif
Atsakyti